امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالاد نودل و کاهوی گرم
#1
[عکس: ABC.jpg]مدآنلاین: نودل با هر طعمی، همیشه طرفداران خاص خود را دارد به خصوص که یادآور غذاهای ایتالیایی است. از طرف دیگر کاهو و کلم که طبیعتی سرد دارند، در دستور تهیه هر سالادی قرار گیرند، طعمی گیاهی در آن ایجاد خواهند کرد. خب چه چیزی بهتر از یک سالاد کاهو و نودل گرم؟! با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد خوشمزه را برایتان ارائه دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو ونودل


[عکس: 1.jpg]
- کاهو فرنگی یک عدد متوسط
- هویج دو عدد بزرگ
- نودل با هر طعمی که دوست دارید، دو بسته متوسط
- زنجبیل خرد شده دو قاشق چایخوری
- سیر دو حبه
- آب یک عدد لیموی تازه
- سویا سس یک قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
- روغن کنجد نصف قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده یک چهارم پیمانه
- گشنیز خرد شده و تازه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه


[عکس: 2.jpg]
در ظرفی بزرگ، نودلها را داخل ظرفی بزرگ با آب داغ ریخته و بگذارید دو سه دقیقه بماند تا نرم شود. سپس نودلها را آبکش کرده و بگذارید خنک شوند.در کاسهای، زنجبیل، سیر خرد شده، آبلیمو، سویا سس و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کاهو و هویج را خرد کنید. بهتر است هویجها را به صورت باریک و دراز خرد کنید.


[عکس: 3.jpg]


[عکس: 4.jpg]
در ماهی تابه کمی روغن ریخته و بگذارید داغ شود سپس کاهو و هویج را سرخ کنید تا کمی نرم شوند. این مواد را به نودل خود اضافه کنید.
سالاد خود را با روغن کنجد و پودر گردو و گشنیز تزئین کنید. میتوانید در صورت نیاز از سس بالزامیک هم استفاده کنید
رمز شب ...!
دوست دارم هایت هست
این را که بگویی
خوابم می برد
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue سالاد ماکارونی arom 3 268 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  سالاد روسی؛ سالاد الویه به سبک روس‌ها صنم بانو 1 137 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سالاد پیازچه؛ عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند صنم بانو 1 129 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
hadis hpf (۲۰-۰۷-۹۴, ۰۹:۰۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان