۱۰-۱۰-۹۹، ۰۶:۱۷ ق.ظ
پاستا پنه مرغ آلفردو، یک غذای سریع و خوشمزه میباشد که یک نوع سالاد ماکارونی است و بافتی خامهای دارد و میتوان برای تهیه آن از مرغ یا سبزیجات مختلفی استفاده کرد.
مجله__ افق کوروش: سالها پیش و درست از اواسط قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو اقدام به تهیه نوعی پاستای پنه با سس مخصوص کرد و طعم لذیذ آن غذا موجب شد تا این پاستا با نام این سرآشپز ثبت شود و به یک غذای معروف و خوشمزه در دنیا تبدیل شود. قبل از اینکه با طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو آشنا شوید، بهتر است بدانید که پنه به نوعی پاستای لولهای شکل گفته میشود که به شکلهای مختلفی طبخ میشود.
اما شاید معروفترین طعمی که همه ما از پنه میشناسیم، همراه با سس آلفردوی مخصوص باشد. یک غذای سریع و خوشمزه که یک نوع سالاد ماکارونی است و بافتی خامهای دارد و میتوان برای تهیه آن از مرغ یا سبزیجات مختلفی استفاده کرد. در این مطلب میتوانید طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو را بخوانید.
نکات طرز تهیه
۱. برای اینکه سالاد آبدارتر و خوش طعمتری داشته باشید، میتوانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.
۲. سیر تأثیر زیاد در خوشمزه شدن پاستا پنه دارد، اما اگر بوی سیر را دوست ندارید، میتوانید از کمی پودر پیاز به جای آن استفاده کنید.
۳. به جای استفاده از شیر معمولی، میتوانید از شیر بادام استفاده کنید.
۴. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید، میتوانید از جعفری خشک استفاده کنید.
۵. برای خوش طعمتر شده پاستا پنه میتوانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید.
۶. اضافه کردن مقداری مارچوبه به سس موجب خوش طعمتر شدن سالاد میشود.
۷. برای خوشمزهتر شدن پاستا پنه میتوانید سبزیجاتی مثل قارچ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی، زیتون و نخود فرنگی را هم به غذا اضافه کنید.
۸. میتوانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کنید.
۹. پاستا پنه را بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید تا غلطت سس و پنیر پاستا مناسب باشد.
زمان تقریبی پخت: ۱۵ دقیقه آماده سازی/ ۲۰ دقیقه پخت غذا
اما شاید معروفترین طعمی که همه ما از پنه میشناسیم، همراه با سس آلفردوی مخصوص باشد. یک غذای سریع و خوشمزه که یک نوع سالاد ماکارونی است و بافتی خامهای دارد و میتوان برای تهیه آن از مرغ یا سبزیجات مختلفی استفاده کرد. در این مطلب میتوانید طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو را بخوانید.
نکات طرز تهیه
۱. برای اینکه سالاد آبدارتر و خوش طعمتری داشته باشید، میتوانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.
۲. سیر تأثیر زیاد در خوشمزه شدن پاستا پنه دارد، اما اگر بوی سیر را دوست ندارید، میتوانید از کمی پودر پیاز به جای آن استفاده کنید.
۳. به جای استفاده از شیر معمولی، میتوانید از شیر بادام استفاده کنید.
۴. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید، میتوانید از جعفری خشک استفاده کنید.
۵. برای خوش طعمتر شده پاستا پنه میتوانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید.
۶. اضافه کردن مقداری مارچوبه به سس موجب خوش طعمتر شدن سالاد میشود.
۷. برای خوشمزهتر شدن پاستا پنه میتوانید سبزیجاتی مثل قارچ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی، زیتون و نخود فرنگی را هم به غذا اضافه کنید.
۸. میتوانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کنید.
۹. پاستا پنه را بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید تا غلطت سس و پنیر پاستا مناسب باشد.
زمان تقریبی پخت: ۱۵ دقیقه آماده سازی/ ۲۰ دقیقه پخت غذا
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !