امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژله رولی یا ژله فرفره ای
#1
[عکس: 1118_jello_pinwheels.jpg]
امروز آموزش یه ژله خیلی قشنگ و مجلسی رو میخوام براتون بگم .. خیلی وقت بود میخواستم این دستور رو توی سایت بذارم و نمیدونم چرا طلسم شده بود !
اسم این ژله هست : ژله رولی یا ژله فرفره ای !
این ژله قشنگ رو میشه به دو روش درست کرد که من هر دو روش رو برای شما میگم و تجربیات خودم رو هم در رابطه با درست کردن این ژله مو به مو بهتون میگم تا با خیال راحت بتونید درستش کنید ..
اولین روش برای تهیه این دسر قشنگ استفاده از مارشمالو هست ..
شاید تا حالا اسم "مارشمالو" به گوشتون نخورده باشه .. مارشمالو در واقع یه شکلات فرانسوی هست که حالت نرمی داره و توی دهن به راحتی آب میشه .. انواع مختلف مارشمالو رو میتونید در تصویر زیر ببینید .. ما برای تهیه ژله رولی به نوع سفید مارشمالو نیاز داریم ( اگه مارشمالو پیدا نکردید یا تهیه ش براتون سخته یه راهی دارم براتون پس نگران نباشید )
اگه مارشمالوی رنگی گیر آوردید هم میتونید از اون استفاده کنید .. ولی با رنگ سفیدش بهتر میشه ..
در واقع اون لایه سفیدی که توی این مدل ژله به وجود میاد به خاطر وجود این مارشمالو هست ..
یه سری از خانمای ایرانی به خاطر پیدا نکردن مارشمالو از پف پفی که توی سوپرها به راحتی پیدا میشه استفاده میکنن ولی به نظر من اگه مارشمالو پیدا کردید که هیچ .. اگه پیدا نکردید از روش دومی که براتون میگم برای درست کردن این ژله استفاده کنید .
[عکس: 5.jpg]
خوب مواد لازم :
یه بسته ژله به رنگ دلخواه .. سه چهارم لیوان آب جوش .. 31 عدد مارشمالوی سفید کوچیک یا 15 عدد مارشمالوی بزرگ ( تقریبا 75 گرم مارشمالو )
یه بسته ژله رو با سه چهارم آب جوش مخلوط میکنیم و حسابی به هم میزنیم تا ذرات ژله همه در آب حل بشه .. اگه هنوز حس کردید که ذرات ژله باقی هست ظرف رو کمی داخل ماکروفر قرار بدید یا روی بخار آب جوش تا ذرات کاملا در آب حل بشه ..
حالا مارشمالوها رو با کمک قیچی آشپزخونه به قطعات ریز برش بزنید مثلا هر تیکه اندازه یه فندق ! مارشمالوهای تیکه تیکه شده رو داخل ژله بریزید و به هم بزنید .. در این مرحله باید ظرفتون رو کمی گرم کنید یا اون رو روی بخار آب جوش قرار بدید یا اینکه ظرف رو داخل ماکروفر قرار بدید تا این مارشمالوها به کمک حرارت کاملا در ژله حل بشه ( دقت کنید بعد از حل شدن مارشمالوها دیگه زیاد هم نزنید .. این خیلی مهمه )
یه ظرف مستطیل شکل انتخاب کنید و کف ظرف رو سلفون بکشید رو روی سلفون رو هم خیلی خیلی کم چرب کنید .. ژله آماده شده رو به قطر نیم سانت داخل ظرف بریزید .. دقت کنید اگه ضخامتش بیشتر از این بشه موقع رول کردن به مشکل بر میخورید .. پس سعی کنید ژله نازک باشه کاملا ..
ظرف رو داخل یخچال به مدت 45 دقیقه قرار بدید .. نکته ای که اینجا هست اینه که اگه این 45 دقیقه یه کم بیشتر بشه رول کردنتون با مشکل مواجه میشه .. موقعی که انگشت میزنید روی ژله باید جای انگشتتون روی اون باقی بمونه اونوقته که ژله آماده رول شدن هست ..
توی عکس زیر که مال سایت قاشق و چنگاله میبینید که اول برش های طولی روی ژله زده شده و بعد ژله رول شده ولی تجربه شخصی من میگه شما بهتره اول کامل ژله رو رول کنید و بعد مثل رولت اون رو برش بزنید .
از یه طرف شروع به رول کردن کنید .. چون زیر کار سلفون کشیده بودید کار شما راحته .. به راحتی ژله رول میشه و این لایه رویی به خاطر وجود مارشمالو کاملا چسبناکه و باعث میشه ژله به هم بچسبه و راحت رول بشه ..
بعد از رول کردن هم به راحتی با یه چاقوی تیز میتونید رولت رو برش بزنید .
[عکس: 1.jpg]
در تصویر زیر میبینید که با این روش برای درست کردن یه ژله رولی دو رنگ استفاده کرده یعنی از دو تا بسته ژله استفاده کرده و بعد از گرفتن لایه اول لایه دوم رو بهش اضافه کرده ..
[عکس: 2.jpg]
حالا روش دوم رو براتون میگم که همه مراحلش با روش اول یکی هست فقط مواد اولیه ش فرق میکنه ..
روش دوم استفاده از بستنی وانیلی برای درست کردن ژله رولی هست ..
مواد لازم : ژله یک بسته .. آب جوش سه چهارم لیوان .. بستنی وانیلی یک دوم لیوان
مراحل کار دقیقا مثل بالا هست فقط به جای مارشمالو بستنی رو باید توی ژله بریزید و به محض اینکه بستنی توی ژله آب شد دیگه هم نزنید ( این نکته هم مهمه چون اگه زیاد هم بزنید ژله شما دو رنگ نمیشه )
تجربه نشون داده استفاده از روش دوم یعنی استفاده از بستنی خیلی خیلی ژله رو خوشمزه تر میکنه ( شخصا از مزه مارشمالو با ژله خیلی خوشم نمیاد ) .. ضمن اینکه توی این روش دیگه نیازی نیس دنبال مارشمالو و پف پفی بگردید و بستنی وانیلی رو از هر سوپری میتونید تهیه کنید .
تصویر زیری هم ژله های فرفره ای که خودم درست کردم ( با روش اول - استفاده از مارشمالو )
[عکس: 3.jpg]
این هم یه خلاقیت زیبا با استفاده از ژله های رولی که نمیدونم هنر کی هست عکس رو از قبل سیو کرده بودم ..
[عکس: 4.jpg]
برای کسایی که متوجه مراحل کار و رول کردن نشدن یه فیلم کوتاه گذاشتم که امیدوارم بعد از دیدن این ویدئوی کوتاه کاملا متوجه مراحل کار بشید .
نــــــه چپــــــ× نـــــــه راستــــــ×
فقطـ خـدا * کـــه اون بالاسـتــ
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue ژله بستنی arom 0 119 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه ژله با آب پرتقال؛ طبیعی و پُرخاصیت صنم بانو 1 81 ۲۱-۱۱-۹۹، ۰۵:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کوکو رولی hadis hpf 0 813 ۰۴-۰۳-۹۹، ۱۲:۵۸ ق.ظ
آخرین ارسال: hadis hpf

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
farnoosh-79 (۰۳-۱۰-۹۴, ۰۷:۰۲ ب.ظ)، ӄoCholOo (۰۳-۱۰-۹۴, ۰۵:۱۲ ب.ظ)، bahari (۱۸-۰۳-۹۵, ۱۲:۴۰ ب.ظ)، نیـایــش (۲۰-۰۶-۹۷, ۱۰:۰۹ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان