امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع سمعک و هرآنچه باید درباره سمعک بدانید
#1
 
 
سمعک‌ها انواع مختلفی دارند که با توجه به نوع و شدت ناشنوایی در هر فرد متفاوت است. برای تقسیم بندی انواع سمعک دو معیار نوع مدار پردازشی و نحوه قرارگیری بر روی گوش را مد نظر قرار می‌دهند.
برترین‌ها: یکی از حواس پنجگانه ما شنوایی است که شاید بعد از بینایی مهم‌ترین حسی باشد که انسان به آن نیاز دارد. آسیب به حس شنوایی تغییرات زیادی در زندگی فرد ایجاد می‌کند به خصوص اگر این آسیب در دوران کودکی باشد باعث اختلال شناختی و یادگیری خواهدشد. بعضی از آسیب‌ها قابل جبران نیستند یعنی با دارو یا اعمال جراحی اصلاح نمی‌شوند.
امروزه برای برگرداندن قدرت شنوایی به افرادی که مشکل شنوایی دارند از سمعک استفاده می‌شود.

بهترین سمعک دنیا
به طور کلی سمعکی مطلوب کاربر است که از لحاظ ظاهر ظریف، از لحاظ مقاومت مقاوم و با کیفیت و از لحاظ صدا نزدیک به کیفیت گوش طبیعی باشد. نسل جدید سمعک‌ها با استفاده از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها و اطلاعات، موقعیت مکانی، موقعیت شنیداری و اولویت‌های شنوایی کاربران را تجزیه و تحلیل می‌کند. این امرباعث می‌شود که حتی در شلوغ‌ترین محیط‌ها صدایی واضح و شفاف در همه جهات با جزییات ارائه شود. کلینیک سمعک برتر نمایندگی مرکزی فروش سمعک‌های جدید باتری خور و شارژِی می‌باشد.
[عکس: 2486804_173.jpg]
ویژگی‌های کلیدی سمعک جدید همراه با گارانتی بین المللی ساخت آلمان
  • طبیعی‌ترین امکان پردازش صدای کاربر و بهترین درک گفتار در نویز حتی هنگامی که کاربران در حرکت هستند، کیفیت صدا پایین نمی‌آید.
  • اولین سنسور آکوستیکی حرکتی در دنیا
  • انتقال جریان صدای باکیفیت و طولانی مدت
  • زوم روی لب گوینده و باند و فرکانس بالای ۲۰ به منظور افزایش کیفیت صدا
  • امکان اتصال به بلوتوث و اتصال دو گوشی e۲e به صورت HD جهت افزایش درک صدا و اتصال دو سمعک برای بالابردن درک شنوایی مغز
  • قابل استفاده با اپلیکیشن جهت تغییر ولوم و برنامه به صورت دستی در صورت لزوم فهرچند خود سمعک در محیط‌های مختلف خودبه خود صدا را تغییر می‌دهد.
  • TeleCare به منظور بالا بردن کیفیت صدای تلفن همچنین قابل اتصال به موبایل یا استریم میک
  • اتصال و انتقال جریان صدا، شنیدن صدای موزیک از موبایل، لپتاپ یا تلویزون به صورت هندزفری در گوش
  • مناسب برای انواع کم شنوایی از کم شنوایی ۲۰ درصد تا ۹۰ درصد یعنی از کم شنوایی ملایم تا عمیق
  • امکان تست سمعک در کلینیک و امتحان کردن کیفیت صدا در محیط، تلفن، تلویزیون و محیط شلوغ
  • تحویل یک روزه با قالب‌های اروپایی برای عزیزانی که نیاز اورژانسی به سمعک دارند یا از شهرستان می‌آیند.
  • متنوع به صورت باتری خور و شارژی
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
ویژگی‌های یک سمعک خوب

۱. ضدآب بودن
ضدآب بودن سمعک یکی از ویژگی‌های مهم آن است. اکثر سالمندان و افرادی که ازسمعک استفاده می‌کنند از خرابی سمعک پس از خیس شدن در برف و طوفان یا حتی استخر شاکی هستند. ضدآب بودن باعث می‌شود سمعک کارایی بسیار بهتری برای افراد داشته باشد.
سمعک‌ها انواع مختلفی دارند که با توجه به نوع و شدت ناشنوای در هر فرد متفاوت است. برای تقسیم بندی انواع سمعک دو معیار نوع مدار پردازشی و نحوه قرارگیری بر روی گوش را مد نظر قرار می‌دهند.
۲. تنوع در شکل ظاهری
هرچه شکل ظاهری سمعک‌ها متنوع‌تر باشد، شما راحت‌تر می‌توانید سمعک مناسب برای گوش خود را انتخاب کنید.
۳. طول عمر باتری
یکی دیگر از نکاتی که باید هنگام خرید به آن دقت کنید. نوع باتری و طول عمر آن است. باتری‌های بی کیفیت علاوه بر اینکه زودبه‌زود خراب و غیرقابل استفاده می‌شوند، ممکن است سمعک را هم خراب کنند.
۴. سمعک‌های مجهز به بولتوث
سمعک‌های بولتوث‌دار، قابلیت اتصال به هر ابزار دیگر دارای بلوتوث را برای شما فراهم می‌کنند و همچنین باعث آسان‌تر شدن استفاده از تلفن همراه می‌شوند.
[عکس: 2112717_685.jpg]
انواع مدار پردازشی
آنالوگ
این نوع سمعک‌ها از سه قسمت گیرنده صدا، تقویت کننده و پخش کننده صدا تشکیل شده اند و تمام صدا‌های دریافتی را به یک میزان تقویت می‌کنند. سمعک‌های آنالوگ قیمت کمتری نسبت به سمعک‌های دیجیتال دارند. عمر باتری در آن‌ها بیشتر است و تنظیمات راحتی نیز دارند.
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
سمعک‌های دیجیتال
سمعک دیجیتال، به واسطه کامپیوتر برنامه ریزی می‌شوند. سیگنال ورودی در آن‌ها دیجیتالی می‌شود. مدارات پردازشی دیجیتالی (DSP) در آن‌ها استفاده می‌شود. بسته به تعداد باند و کانال تعداد برنامه‌ها نیز متغیر است. هر چه تعداد باند و کانال بیشتر باشد ادیولوژیست می‌تواند تنظیمات بهتر و برنامه‌های بیشتری را اجرا کند. در نتیجه رضایت مندی بیمار بیشتر خواد بود.
این سمعک متناسب با کم‌شنوایی فرد و با کامپیوتر تنظیم می‌شود. تشخیص صداهای زیر و بم، از مزایای این نوع سمک به شمار می‌رود.
سمعک‌های هوشمند
پیشرفته‌ترین گروه سمعک‌ها دارای تکنولوژی هوشمند وایرلس است که به سمعک هوشمند معروفند. تکنولوژی سمعک هوشمند علاوه بر تشخیص محیط‌های مختلف، دقیقا همانند گوش طبیعی قابلیت ارتباط دوگوشی را برای فرد فراهم می‌سازد و بیشترین شباهت را به شنوایی طبیعی انسان به خود اختصاص داده است.
به بیان ساده‌تر دو سمعک یک فرد، دائما در حال تبادل اطلاعات با یکدیگر بوده و علاوه بر دوچندان نمودن توانایی شنیدن صدا‌های مختلف خصوصا گفتار، توانایی جهت یابی فرد را نیز تقویت خواهد کرد. همچنین قابلیت اتصال بی سیم به موبایل، تلویزیون و دیگر وسایل ارتباطی برای کاربر فراهم می‌گردد.
وجود پردازنده های قوی و سنسور آکوستیکی برای درک بالای گفتار حتی در محیطهای شلوغ کاربر را به سمت استفاده از این سمعک سوق می‌دهد.
انواع نحوه قرارگیری بر روی گوش
سمعک پشت گوشی (BTE)
سمعک پشت گوشی BTE برای هر نوع کم شنوایی خفیف تا شدید مناسب است. قدرت این نوع سمعک از دیگر انواع سمعک بیشتر است و قابلیت‌های زیادی همراه با وسایل جانبی برای اتصال بی سیم به وسایل صوتی برای آن تعبیه شده است.
برای ساخت سمعک‌های پشت گوشی امکان قالب گیری و ساخت آن متناسب با ساختار گوش نیز وجود دارد. این نوع از سمعک پشت گوشی برای اختلالات شنوایی کودکان، که گوش کوچکتری دارند مناسب است. در سمعک پشت گوشی رسیور، میکروفن و تقویت کننده در داخل یک محفظه کوچک، قرارمی گیرند و سمعک در پشت لاله گوش قرار می‌گیرد.
[عکس: 2486839_363.png]
سمعک داخل گوشی (ITE)
سمعک داخل گوش، دارای دو نوع ITE و ITC است. سمعک ITE اندازه‌ای بزرگ‌تر دارد و می‌تواند صدا را تا 90 دسیبل تقویت کند. با این سمعک همه گودی گوش یا نصف گودی گوش پر می‌شود. سمعک ITC به نسبت ITE کوچک‌تر است و داخل کانال گوش قرار می‌گیرد.
سمعک داخلی گوشی ITE یا In-The-Ear بزرگترین نوع سمعک‌ها هستند. طراحی این سمعک‌ها به گونه‌ای است که بخشی از گوش خارجی یا تمام قسمت‌های آن را می‌پوشانند. سیم‌هایی برای خارج کردن و داخل کردن راحت‌تر این نوع سمعک روی آن تعبیه شده است.
سمعک داخل گوشی نیازمند باتری اندازه ۱۳ (نارنجی) است. طول عمر این نوع باتری‌ها بین ۱۰ تا ۱۴ روز است. البته با توجه به ساعاتی که سمعک مورد استفاده قرار می‌گیرد و شدت شنوایی و فناوری مورد استفاده، متغیر است.
[عکس: 2112719_352.jpg]
همانطور که از نام سمعک داخل کانال ITC یا In-The-Canal مشخص است، این نوع سمعک‌ها داخل کانال گوش قرار می‌گیرند. نسبت به سمعک‌هایی که کاملاً داخل گوش قرار می‌گیرند (CIC) کمی بزرگتر هستند. به دلیل اندازه‌ی بزرگتر ویژگی‌های بیشتری نیز نسبت به آن دسته از سمعک‌ها دارند. این سمعک هانیز متناسب با نیاز مشتری به اندازه گوش ساخته می‌شوند. روکش‌های رنگ پوست باعث می‌شود این سمعک‌ها کمتر مورد توجه واقع شوند.
 
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
سمعک عمق مجرا یا سمعک نامرئی
این سمعک‌ها کوچک‌ترین سمعک دنیا هستند. مهمترین مزیت یک سمعک نامرئی، همان نامرئی بودن و دیده نشدن ان است که می‌تواند سبب ایجاداعتماد به نفس در فرد کم شنوا شود.
کیفیت سمعک‌های نامرئی برای کم شنوایی ملایم تا متوسط بسیار خوب است و اصوات را به خوبی به گوش فرد می‌رساند.
سمعک‌های نامرئی به گونه‌ای طراحی شده اند که به عمق کانال گوش نزدیک باشند. اما، باید گفت که این نوع سمعک برای همه‌ی افراد مناسب نیست. زیرا به دلیل اندازه‌ی کوچک نمی‌تواند کیفیت صدا را برای افرادی که دچار کم شنوایی شدید هستند به خوبی بالا ببرد.
ضمناً باتری‌های کوچکی که برای روشن کردن این سمعک به کار می‌روند عمر کمتری نسبت به باتری سمعک‌های پشت گوشی دارند و در فواصل زمانی کوتاهی نیاز به تعویض دارند.
انواع باتری سمعک
باتری جزء اصلی و منبع تولید انرژی یک سمعک است و در همه‌ی سمعک‌ها وجود دارد. به طور کلی باتری‌های سمعک‌ها ۴ نوع دارند:
۱. باتری شماره ۱۰ با رنگ زرد
این نوع باتری که کوچکترین نوع آن است در سمعک های داخل گوشی و سمعک نامرئی به کار می رود. رنگ باتری سایز ۱۰ زرد بوده و طول عمر آن بین ۳ تا ۷ روز می باشد.
۲. باتری شماره ۱۳ با رنگ نارنجی
این باتری بیشتر در سمعک های پشت گوشی به کار می رود و طول عمر آن بین دو تا سه هفته می باشد که بستگی به نوع باتری و نوع سمعک دارد.
۳. باتری شماره ۳۱۲ با رنگ قهوه ای
این نوع باتری در سمعک های پشت گوشی کوچک وداخل گوشی به کار می رود. اندازه این باتری کوچک است و طول عمر آن بین ۱۰ تا ۱۵ روز می باشد.
۴. باتری شماره ۶۷۵ با رنگ آبی
باتری ۶۷۵ دارای بزرگ‌ترین سایز می‌باشد. این باتری در سمعک‌های پشت گوشی به کار می‌رود و دارای بیشترین طول عمر در بین باتری‌های سمعک است. معمولا طول عمر آن بین سه تا چهار هفته بسته به نوع باتری و نوع سمعک است.
[عکس: 2112872_380.jpg]
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
عوامل موثر در طول عمر باتری سمعک

۱. شنوایی خیلی ضعیف
اگر فرد استفاده‌کننده از سمعک، شنوایی خیلی کم و عمیق داشته باشد برای جبران آن وضعیت باتری را در بیشترین حالت خود قرارمی‌دهد که همین نکته باعث کم شدن طول عمر باتری می‌شود.
۲. محیط های گرم و مرطوب
گرما و رطوبت باعث زودتر خراب شدن باتری می‌شود.
۳.استفاده مداوم از سمعک
هر چقدر سمعک به مدت بیشتری و به صورت مداوم روشن باشد طول عمر باتری نیز زودتر کاهش می یابد.
۴. سایز و اندازه باتری
هر چه اندازه باتری بزرگ تر باشد طول عمر آن نیز بیشتر است.
بهترین مرکز شنوایی‌سنجی و خرید سمعک
سمعک برتر یکی از شناخته شده‌ترین مراکز شنوایی‌سنجی می‌باشد. این مرکز همه تست‌های شنوایی‌سنجی نوزاد، کودک و بزرگسال انجام می‌شود یعنی همه گروه‌های سنی می‌توانند خدمات موردنیازشان را در آن دریافت کنند.
تست‌های مختلفی در این کلینیک، صورت می‌گیرد که عبارتند از: تست ارزیابی صدای گوش، تست‌های DPOAE، ABR، ASSR ECOGHI، VEMP
همچنین در این کلینیک بر اساس نیاز بیمار انواع مختلف سمعک برای او تجویز می‌شود که شامل سمعک شارژی، سمعک باتری‌خور، سمعک مخفی و نامرئی است. بسته به این‌که با کدام‌یک از این سمعک‌ها راحت‌ترید، یا قیمت کدام‌یک برایتان مقرون به صرف است، می‌توانید آنها را دریافت کنید.
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تحلیل فِیک گلشیفته درباره قرارداد با چین صنم بانو 2 76 ۱۳-۰۱-۰، ۰۵:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  برای خوش‌شانس بودن چه‌کار باید کرد؟ صنم بانو 4 158 ۲۸-۱۲-۹۹، ۱۱:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  درباره یک هشتگ؛ چرا «زندگی نرمال» برای «ما» آرزو شد؟ اگر اهل فضای مجازی باشید حتما د صنم بانو 3 115 ۲۶-۱۲-۹۹، ۱۱:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۰۳-۱۲-۹۹, ۰۸:۰۰ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان