امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع غذا با مرغ
#1
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ پیمانه
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی / ذرت / کشمش / قارچ به اندازه دلخواه
آلو خشک از این بزرگا هستاااا اونم به اندازه یک استکان
فلفل دلمه ریز شده ۱ عدد
طرز تهیه:
مرغ آبپز رو به اندازه های مربع ۵ سانتی میبریم و توی تابه یه ذره روغن میریزیم و مرغ رو با حرارت ملایم میریزیم توی تابه بعد از ۲ -۳ دقیقه پیاز داغ رو بهش اضاف میکنیم.
آلو خشک که قبلا خیس کردیم و کشمش و نخوفرنگی ذرت اضاف میکنیم در آخر فلفل دلمه و قارچ رو اضاف میکنیم کمی تفت میدهیم و بعد رب انار و با رب گوجه با نیم لیوان آب قاطی میکنیم و روی مواد میریزیم در تابه رو برای ۱۵ دقیقه میگذاریم.
به همین سادگی یه غذای عالی دارین.
طریقه ساخت حلقه های پیاز:
مواد لازم:
پیاز بزرگ ۱ عدد
آردسوخاری به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ادویه به میزان لازم
پیاز رو حلقه حلقه میکنیم به مدت ۱۵ دقیقه توی آب میگذاریم تا نرم بشه
به تخم مرغ نمک و ادویه میزنیم و پیازها رو به مدت ۵ مین هم توی تخم مرغ میخوابونیم و بعد با چنگال بیرونش میاریم و توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
مواد لازم:
ران مرغ به تعداد دلخواه
آبلیمو یک لیوان
پیاز خورد و ریز شده یک عدد
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده یک استکان
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز خیلی زیاد :))
اگه مثل من همیشه اول کار پوست مرغتون رو میکنید و بعد یادتون میاد میخاید مرغ کباب کنید یک قاشق روغن مایع نیز به مواد لازم اضاف کنید.
طرز تهیه:
خیلی ساده بگم همه مواد رو با هم مخلوط میکنید و میگذارید 24 ساعت مرغ توی مواد باشه.
و بعد از این مدت مرغ هاتون رو توی هواپز و یا فر روی پایه توری بلند میگذارید اگه مراغتون با پوست هست سمت پوستش رو به بالا باشه وگرنه که از هر سمتی گذاشتید فرقی نداره
45 دقیقه با دمای 200 درجه و ده دقیقه با دمای 240 درجه حرارت بدید به مرغتون
در این بین یکی دو بار با برس روی مرغتون از موادی که مرغ رو توی خوابوندیده بودید بکشید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
زعفران ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو نمک فلفل به میزان لازم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده یک عدد
کره نصف قاشق غذاخوری
روش تهیه:
سینه مرغ رو از شب قبل توی یه ریزه آبلیمو و زعفران میخوانیم.
پیاز را رنده کنید و یا توی غذاساز له کنید و آبش رو بگیرید.
استخوان ها را از سینه مرغ جدا کنید و سینه مرغ را میریزید توی غذاساز و کاملا چرخ میکنید.
پیاز، کره، زعفران، نمک و فلفل را اضافه میکنید و همه مواد رو با هم کاملا مخلوط میکنید.
کف تابه مان رو کمی چرب میکنیم و میگذاریم روی شعله تا گرم بشه و مخلوط به دست آمده را توی تابه میریزیم و روی آن را صاف و یکدست میکنیم و بعد از ۳ -۴ دقیقه وقتی خودشو گرفت برش های طولی میدیم تا به شکل کباب بشه.
من وقتی کباب ها داشت سرخ میشد بازم یه ریزه زعفران اسپری کردم روس اونها. دو طرف کبا ها رو خوب میپزیم و بعد دو سه تا گوجه هم توی همون روغن سرخ میکنید و در آخر نوش جان میفرمایید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
مواد لازم برای پخت این خوراک خوشمزه:
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
گردو نصف فنجان
بادام هندی نصف فنجان
زعفران دم کرده خیلی غلیظ یک سوم فنجان
زرشک به مقدار لازم
ادویه جات به مقدار لازم
برنج دو پیمانه
1. سینه مرغ را با یک عدد پیاز و مقداری ادویه آبپز میکنیم.
2. برنج را خیس میکنیم. برنج بعد از یک الی دو ساعت خوب میشوییم و توی ظرف با یک قاشق نمک میگذاریم بجوشه و وقتی دون کشید آبکش میکنیم و دم میکنیم.
3. سینه مرغ آبپز را ریش ریش میکنیم و توی تابه روغن میریزیم و مرغ و گردو و بادام زمینی و زرشک را توی تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم. (اگه بادام زمینی و گردو تون رو ریز ریز کنید فک کنم خوشمزه تر بشه من همونطوری درشت ریختم زیاد طبع دلم نشد)
4. زغفران را به مواد بالا اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم 5 دقیقه کافیه.
5. برنج را توی ظرف سرو میکشیم و مواد مرغ رو دور اون میریزیم و نوش جان میکنیم.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
مواد لازم برای : برای 4 الی 6 نفر






مرغ
1 عدد
خمیر
2 استکان
سبزی معطر خرد شده
2 استکان
سیر
3 حبه
پیاز 1 عدد






مواد لازم برای خمیر :






شیر
نصف استکان
آرد
1 استکان
جوش شیرین
1 قاشق چایخوری
تخم مرغ
2 عدد
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار کافی






طرز تهیه :



مرغ را با یک لیوان آب ، سبزی معطر ( نعنا ، ترخون ، جعفری ) و نمک و فلفل روی حرارت کم بپزید تا آبش تمام شود . پس از خنک شدن ، به قطعات دلخواه تقسیم کنید و استخوان های آن را بگیرید و قطعات را در خمیر بزنید و با حرارت ملایم سرخ کنید . برای تهیه خمیر ، جوش شیرین و نمک وفلفل را در شیر بریزید و تخم مرغ ها و آرد را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی درست شود .
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
غذایی بسیار ساده و زود پخت است،این غذا با داشتن مواد اولیه مغذی ،وعده ای بسیار لذیذ و مناسب را تشکیل می دهد.

سینه مرغ تکه تکه شده
2 عدد
تخم مرغ
2 عدد
کورن فلکس ( برشتوک)
به میزان دلخواه
سس سویا
5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و شکر مقداری

تخم مرغ ها را خوب بزنید و ادویه را به آن اضافه کنید ,حالا مرغ ها را دورن آن بخوابانید و کورن فلکس ها را کمی خرد کرده و مرغ را درون آن بگردانیدو در روغن سرخ کنید .( البته می توانید مرغ ها را بدون اینکه داخل تخم مرغ بزنید و آغشته به کورن فلکس کنید ، در روغن سرخ کنید) .
[عکس: fo149.jpg]
در ظرفی دیگر سس سویا و فلفل قرمز و شکر ریخته و مخلوط کنید حالا مرغ های سرخ شده را درون این سس بریزید و بگذارید تا مواد به خورد گوشت ها برود ،معمولا این غذا با کلم بروکلی سرو می شود.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
[عکس: processed_Untitled-3.jpg]
مواد لازم :

مرغ متوسط
1 عدد
سيب‌زميني حلقه شده
به ميزان لازم
پياز حلقه شده
به ميزان لازم
پودر سوخاري
به ميزان لازم
ادويه (پودر سير، زردچوبه، گلپر و سبزي‌هاي خشك) به ميزان لازم


طرز تهيه :
مرغ را پس از پاك كردن و شستن به قطعات دلخواه خرد كرده و به همراه سيب‌زميني و پيازهاي حلقه شده در پودر سوخاري غلتانده ، سپس مرغ‌ها را همراه با سيب‌زميني و پياز در سيني فر بچينيد. مي‌توانيم كمي كره هم رويش بريزيم، بعد روي سيني را فويل كشيده يك ساعت در فر 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتي‌گراد) مي‌گذاريم. نيم ساعت آخر پخت، فويل را برداشته تا مرغ طلايي شود.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
[عکس: 28767.jpg]

مواد لازم : برای 4 نفر


سفیده تخم مرغ
3 عدد
سس خردل
1 قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده
یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب
4/1 فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان 4 قطعه سس سرکه و نمک گرم 4/3 فنجان سالاد کلم فرانسوی به دلخواه


طرز تهیه:

1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
3.مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
5.غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
[عکس: fo32.jpg]
شاورما غذايى لذيذ براى ميهمانى هاى كوچك شما است . اين غذا براى كودكان از ارزش غذايي بالا برخوردار است و ظاهر غذا هم بچه ها را ترغيب به خوردن مي كند.
مواد لازم برای مرغ :

سینه مرغ
2 عدد
روغن زیتون
2/1 لیوان
آبلیمو
2/1 لیوان
ادویه مخلوط
1 قاشق غذاخوری
نمك و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم ماست 1 لیوان

مواد لازم برای سالاد:

كاهو خرد شده
+ خیار شور خرد شده + گوجه فرنگی
مواد لازم برای سس شاورما:

ماست غلیظ
1 لیوان
ارده
4 قاشق غذاخوری
پودر سیر
2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل
به مقدار لازم


مواد لازم برای تهیه نان شاورما:

آرد سفید
5 لیوان
خمیر مایه
1 و 2/1 قاشق غذاخوری
شکر
2 قاشق غذاخوری
نمک
کمی
تخم مرغ 2 عدد متوسط آب 1 و 3/1 لیوان

طرز تهیه:
1. سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون+ماست+ادویه مخلوط+نمك و فلفل+آبلیمو را به آن اضافه كرده با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت یك روز كامل در یخچال قرار دهید .
2. مرغ را از یخچال خارج كرده،مقدار 50 گرم كره را در ماهیتابه نسوزی ریخته روی حرارت بگذارید سپس سینی مرغ را در كره تفت دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.
3. مرغ را از روی حرارت برداشته به صورت خلال خرد كرده سپس آنها را در مقداری كرده تفت دهید تا خلال های مرغ كمی سرخ شوند. ظرف را از روی حرارت برداشته كنار بگذارید.
طرز تهیه نان شاورما:
1. تمام مواد لازم برای نان را با هم مخلوط كرده با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی بدست آید. در صورتی كه خمیر به دست چسبید به آن كمی آرد اضافه كنید. سپس روی خمیر را پوشانده ،به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
2. نان ها را به 15 یا 20 قسمت مساوی تقسیم كرده،هر كدام را با وردنه به صورت نازك باز كرده سپس نان ها را روی صاج یا ماهی تابه نسوزی با حرارت متوسط بپزید.
طرز تهیه سس شاورما:
1. تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط كرده با قاشق هم بزنید.
طرز تهیه شاورما:
1. نان شاورما را با كرده روی آن با قاشق كمی از مرغ بریزید سپس كاهوی خلال شده+خیارشور خلال شده+گوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید و با قاشق مقداری از سس بریزید.
2. نان ها را به صورت رول پیچیده و دور آن فویل یا كاغذ ساندویچ(كاغذ روغنی)بپیچید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#10
[عکس: fo171.jpg]
بدیهی است هیچ غذایی نمی تواند مطلوب ذائقه ی همه ی افراد باشد. ولی معمولا" دستپخت مادربزرگ ها با توجه به تجربیات چندین ساله ی آنها، سلیقه ی غذایی طیف وسیعی از افراد را تامین می کند. غذایی که طرز تهیه ی آن را در اینجا به شما آموزش خواهیم داد به خوشمزگی غذای مادربزرگ هاست. برای تزئین این غذا از بیسکوئیت کره ای که طرز تهیه ی آن توضیح داده شده است ، استفاده کنید.

بیسکوئیت کره ای
به میزان لازم
تره فرنگی خردشده
1 فنجان (3 عدد متوسط)، یا 1 عدد پیاز
قارچ تازه ورقه شده
1 فنجان
کرفس خرد شده
¾ فنجان ( 2/1 - 1 ساقه )
فلفل قرمز شیرین خرد شده ½ فنجان ( 1 عدد کوچک ) کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری آرد 3/1 فنجان ادویه ی مخصوص خوراک مرغ 1 قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری آب مرغ ½ -1 فنجان خامه ی کم چرب یا شیر 1 فنجان مرغ پخته و خرد شده ½ -2 فنجان نخود فرنگی یامخلوط نخود فرنگی و هویج 1 فنجان تخم مرغ 1 عدد

1- بیسکوئیت روی غذا را آماده کنید و کنار بگذارید
2- در یک قابلمه ی بزرگ تره فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل شیرین را روی کره ی گرم شده بریزید و 4 تا 5 دقیقه یا تا وقتی که این سبزیجات نرم شوند بپزید. سپس آرد را با ادویه ، نمک، و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سبزیجات پخته شده بریزید و هم بزنید. آب مرغ و مخلوط شیرو خامه را یکجا اضافه کنید. همه ی مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قل بزند و غلیظ شود. سپس مرغ و نخودفرنگی راهم به آنها اضافه کنید. اکنون غذا را در دو ظرف مثلثی شکل فر بکشید.
3- تخم مرغ را خوب بزنید و با قلم مو روی بیسکوئیت ها بمالید و بعد بیسکوئیت ها را تا نیمه در غذا به شکل دلخواه فرو کنید. درصورت تمایل می توانید نیمه ای از بیسکوئیت ها که از غذا بیرون می ماند را به اشکال مختلف برش زده و فرم دهید. و دوباره روی آن تخم مرغ بزنید.
4- ظرف غذا را ( بدون سرپوش ) به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر باحرارت 400 درجه ی فارنهایت بگذارید تا روی غدا برشته و طلایی -قهوه ای شود. 20 دقیقه قبل از سرو غذا ظرف را از فر بیرون بیاورید. این غذا برای 6 نفر کافی است.
بیسکویئیت تزیین روی غذا :

¼-1 فنجان آرد و ¼ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.مخلوط آرد و نمک را در 3/1 فنجان روغن شیرینی پزی بریزید و با همزن بزنید تا به گلوله هایی به اندازه ی یک نخود تبدیل شوند. آنگاه یک قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمی از این خمیر بپاشید و آن را به آرامی با چنگال در ظرف بغلطانید تا کاملا" به آب آغشته شود. حال خمیر را در گوشه ی ظرف قرار دهید. دوباره 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمه ی دیگر مخلوط آرد بپاشید و در آخر 1 قاشق غذاخوری آب سرد را یکباره روی آن بریزید و با چنگال به آرامی همه ی خمیر را در آب بغلطانید. اینک خمیر را به شکل توپ های کوچک در آورید. روی یک تخته کمی آرد بپاشید و این گلوله ها را با وردنه باز کنید و به شکل مثلثهای9 X 13 برش بزنید. حتما" از چاقوی تیز استفاده کنید. برش زدن این بیسکوئیت ها باعث می شود آب درون خمیر آن تبخیر شود. در صورت تمایل می توانید با استفاده از چاقوی کوچک شیرینی پزی بیسکوئیت ها را به فرم های مختلف و دلخواه برش بزنید.
ارزش غذایی:

* کالری : 471
* چربی کلی : 26 گرم
* چربی اشباع شده : 10 گرم
* چربی مونو غیر اشباع : 10 گرم
* چربی پولی غیر اشباغ : 5 گرم
* کلسترول : 113 میلی گرم
* سدیم : 543 میلی گرم
* کربوهیدرات : 33 گرم
* قند: 3 گرم
* فیبر : 3 گرم
* پروتئین : 26 گرم
* ویتامین A: 0 (% D V )
* ویتامین C: 42 (% D V )
* کلسیم : 9 (% DV )
* آهن : 19 (d.e. )
* نشاسته : 1.5 (d.e. )
* سبزیجات : 2 (d.e. )
*گوشت لخم : 2.5 (d.e. )
* روغن : 3.5 (d.e
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 345 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 178 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 208 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
TNTgirl (۱۴-۱۰-۹۴, ۰۱:۱۳ ب.ظ)، Tabataba (۱۰-۱۰-۹۴, ۰۶:۲۳ ق.ظ)، فائزه 2 (۰۹-۱۰-۹۴, ۰۵:۲۰ ب.ظ)، یاسمن 123 (۰۳-۰۲-۹۶, ۰۶:۳۷ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان