امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترامپ، رئیس جمهوری نامحبوب با کارنامه ای مغشوش
#1
Star 
تاریخ انتشار : شنبه, 02 دی 1396 20:39


  
[عکس: 96-10-02ba277.jpg]


«دونالد ترامپ» در نخستین سال حضور در کاخ سفید گرچه توانست موفقیت های نسبی را در عرصه داخلی و اقتصاد آمریکا کسب کند اما اتخاذ سیاست خارجی پرتنش او باعث شد تا در افکار عمومی آمریکا و جهان نامحبوب ترین رئیس جمهوری این کشور شناخته شود .


به گزارش ایرنا، نزدیک به یک سال از دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» در آمریکا می گذرد. چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا حتی در طول دوره رقابت های انتخاباتی هم حاشیه سازی را رها نکرد و با شعار، وعده و سخنرانی های تند خود موجب ابرازنظرهای متناقض شد. وی سرانجام توانست در میان شگفتی بسیاری از تحلیلگران و رسانه ها، با استفاده از آرا الکترال وارد اتاق بیضی کاخ سفید شود.
 
آغاز ریاست جمهوری دونالد ترامپ از همان ابتدا با جنجال و درگیری همراه بود. وی که همواره رسانه ها را به دروغ گویی و جوسازی علیه خود متهم می کرد در بسیاری از سیاست گذاری ها به تحلیل ها توجه نداشت و تنها نظر مشاوران محدود و همفکر خود را اجرایی کرد. همین امر موجب شد تا جز تعدادی از رسانه ها بقیه به ترامپ و اقدامات وی به دیده انتقاد بنگرند و تقریبا هیچ یک از اقدامات وی را منطقی و حساب شده ندانند.
 
با اینحال برخی تحلیلگران و رسانه ها گرچه سیاست خارجی ترامپ را شکست خورده و موجب کاهش وجهه و نفوذ آمریکا در جهان می دانند اما در حیطه داخلی به ویژه برخی مسائل اقتصادی و تجاری اقدامات وی را حمایت گرایانه و موجب تقویت عرصه داخلی این کشور ارزیابی می کنند.
 
چالش آفرینی از همان روز نخست
جنجال آفرینی های ترامپ تنها با گذشت کمتر از ۲۴ ساعت از دوره ریاست جمهوری وی آغاز شد؛ موضوع خبرهای مربوط به کاهش شدید حاضران در مراسم ادای سوگند برای شروع مسئولیت وی بود. به نوشته رویترز در حالی که تصاویر تلویزیونی و عکس ها نشان می دادند نسبت به دوره اوباما افراد بسیار کمتری در این مراسم حضور داشتند ترامپ رسانه ها را به دروغ پردازی و کمتر برآورد کردن تعداد حضار متهم کرد.
 
رویترز در زمینه دستاوردهای یک ساله ترامپ افزود: نخستین سال ریاست جمهوری ترامپ به شدت تحت تاثیر تحقیقاتی قرار داشته است که باید مشخص کند آیا وی در رقابت های انتخاباتی با دولت روسیه ارتباط داشته یا اینکه مسکو در انتخابات آمریکا دخالت کرده است یا خیر؟. همچنین حملات لفظی و تهدید کره شمالی و تلاش برای راه اندازی اقتصاد و تجارت آمریکا از دیگر مسائل مهم ترامپ در این دوره بود.
 
بر اساس اعتراف رسانه ها ترامپ از همان ابتدای ورود به کاخ سفید رویکرد تهاجمی را در برابر بسیاری از موضوع ها در پیش گرفت و در این چارچوب رسانه ها را متهم ردیف نخست عنوان کرد. رویترز نوشت: راهپیمایی اعتراضی زنان در ماه نخست ریاست جمهوری ترامپ، امضای فرمان اجرایی برای جلوگیری از ورود شهروندان چند کشور مسلمان، وقوع اعتراضات نژادی در شارلوت ویل و واکنش مبهم ترامپ به آن از جمله مهمترین وقایع ریاست جمهوری وی است.
 
ترامپ در حالی رسانه ها را متهم می کرد که «توئیتر» مهمترین ابزار رسانه ای وی بود. شبکه خبری رادیویی ان.پی.آر آمریکا در بررسی نخستین سال ریاست جمهوری دونالد ترامپ به علاقه وافر وی به ارسال پیام های توئیتری و استفاده گسترده از فضای مجازی پرداخت و در گزارش خود برخی از مهمترین اقدامات سیاسی ترامپ را در فضای مجازی ارزیابی کرد.
 
در این گزارش مهمترین موضوع یا پیام دونالد ترامپ در توئیتر که با اقبال مخاطبان همراه بود ویدئویی عنوان شد که ترامپ را در حال درگیری (کشتی) با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان نشان می داد. ترامپ این ویدئوی ۲۸ ثانیه ای را که چندصد هزار بار بازدید شد، در پاسخ به انتقادهای این شبکه تلویزیونی از برخی سیاست های رئیس جمهوری آمریکا منتشر کرد.
 
از دیگر پیام های توئیتری ترامپ که مورد توجه مخاطبان قرار گرفت ارسال پیام بی معنی Covfefe بود که موجب تردید مخاطبان در شرایط جسمی ترامپ شد. پیام های گرم نسبت به عربستان، انتقاد از اعتراض های زنان، پیام برای رهبر کره شمالی و واکنش به اقدامات تروریستی در لندن از دیگر موضوع های مورد توجه مخاطبان در توئیتر بود.
 
تاجری نامحبوب در آمریکا
بسیاری از تحلیلگران سیاست داخلی و خارجی ترامپ را تاحدود زیادی متفاوت می دانند و اعتقاد دارند وی توانست برخی وعده ها در زمینه تغییر شرایط اقتصادی را عملی سازد. تارنمای نشریه «فورچون» سه اقدام دونالد ترامپ را در سال نخست ریاست جمهوری مثبت و خوب ارزیابی کرد.
 
این گزارش مهمترین و مناسب ترین اقدامات ترامپ را در حوزه داخلی آمریکا، مسائل مهاجرتی، انرژی و وضعیت کهنه سربازان آمریکایی دانست و نوشت: قانون مهاجرتی ترامپ باعث شد تا ۱۰۰ هزار نفر که به صورت غیرقانونی وارد آمریکا شده بودند دستگیر شوند. در حوزه انرژی نیز ساخت خط لوله کیستون باعث ایجاد ۴۲ هزار شغل شد. ضمن اینکه اقدامات وی موجب شد تا منابع نفتی آمریکا ۱.۲ میلیارد بشکه افزایش یابد. ترامپ صنعت انرژی آمریکا را در آستانه شکوفایی قرار داد.
 
عرصه دیگر موفقیت ترامپ حمایت از کهنه سربازان آمریکایی عنوان شده است. وی در قوانینی موجب بهبود وضعیت این افراد و رفع مشکلات آن ها شد و برای نخستین بار از دهه ۱۹۳۰ در این قانون تغییراتی را ایجاد کرد. ایجاد امکانات آموزشی و تحصیلی مناسب و بهبود ارائه خدمات درمانی به این افراد از جمله قانون هایی بود که ترامپ برای این افراد امضا و اجرا کرد.
 
با این حال روزنامه ایندیپندنت در کنار بسیاری از موسسه های نظرسنجی و رسانه های جهان، دونالد ترامپ را رکودر دار پایین ترین محبوبیت در بین روسای جمهوری آمریکا در عصر مدرن ارزیابی کرد. این روزنامه نوشت دو سوم مردم آمریکا اعتقاد دارند به قدرت رسیدن این میلیاردر باعث شده است شکاف و جدایی میان مردم ایالات متحده بیشتر شود.
 
از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون محبوبیت هیچ رئیس جمهوری در آمریکا تا این میزان پایین نبوده است. جرالد فورد در سال ۱۹۷۴ یعنی یک سال پس از ریاست جمهوری، محبوبیت ۴۲ درصدی را داشت و پس از آن رونالد ریگان در سال ۱۹۸۱ قرار داشت که رقم ۴۸ درصد محبوبیت را ثبت کرد. این آمار درحالی است که اکثر نظرسنجی ها محبوبیت ترامپ را زیر ۴۰ درصد می دانند. سی.ان.ان میزان محبوبیت ترامپ را ۳۵ و اسوشیتدپرس هم ۳۲درصد عنوان کردند.
 
شکست در خارج، غیرقابل انتظار در داخل
در داخل آمریکا ترامپ نامحبوب است و در عرصه بین المللی نیز ترامپ واشنگتن را منفور ساخته است. شاید بتوان نمونه بارز نفرت جهانیان را در رای روز گذشته بیش از ۱۲۰ کشور جهان علیه آمریکا و حمایت تنها چند کشور کوچک و بی تاثیر عرصه بین الملل از اقدام ترامپ در مورد بیت المقدس شاهد بود.
 
نشریه «پلتیکو» میزان محبوبیت برای یک رئیس جمهوری آمریکا را تاریخی دانست و افزود: در داخل آمریکا نوع مدیریت ترامپ در زمینه ایجاد شغل و اصلاحات در قانون مالیات دلیل عمده نارضایتی مردم آمریکا است. بسیاری از ۵۹ درصدی که به شدت با ترامپ مخالف هستند اعتقاد دارند قانون مالیات جدید وی تنها برای سود رساندن به ثروتمندان است و نه طبقه متوسط آمریکا.
 
صادقانه باید گفت رئیس جمهوری آمریکا در یک سال گذشته بیش از ۷۰ لایحه را به قانون تبدیل کرد که بسیاری از آن ها تاثیر مثبتی بر خط مشی های آمریکا نداشتند. این چیزی نبود که مردم امریکا، رسانه ها و کشورهای جهان از رئیس جمهوری خبرساز امریکا انتظار داشته باشند.
 
نشریه «نشنال ریویو» در تحلیل دوره یک ساله ترامپ و ارزیابی آینده نوشت: امضای ترامپ زیر قوانینی همچون لغو قانون خدمات درمانی موسوم به اوباماکر، تغییر قانون مالیاتی، تغییر در قضات ایالتی و دادگاه عالی، خروج از پیمان اقلیمی پاریس، تایید نکردن توافق هسته ای با ایران و تغییر شرایط بیت المقدس از جمله سیاست های جنجالی ترامپ در این یک سال بود. هیچ یک از اقدامات ترامپ نمی تواند شکست های ترامپ را بپوشاند.
 
بنا بر این تحلیل، اقدامات ترامپ می تواند در سال آینده زمینه را برای موفقیت دموکرات ها در انتخابات میان دوره ای آماده سازد. هر اتفاق هم که رخ دهد جمهوریخواهان نمی توانند خالی بودن دست خود را پنهان کنند.


منبع: بیتوته
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یک پیش‌بینی از ایرانِ بدون جمهوری اسلامی صنم بانو 0 102 ۱۵-۰۸-۱، ۱۱:۱۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  افشاگری درباره سه بدلِ جناب آقای رئیس‌جمهور! صنم بانو 0 129 ۰۹-۰۸-۱، ۰۴:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  عکس تازه و دیده نشده از رئیس پیشین اطلاعات سپاه صنم بانو 1 324 ۱۱-۰۶-۱، ۰۶:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۰۳-۱۰-۹۶, ۱۲:۰۴ ق.ظ)، taranomi (۰۳-۱۰-۹۶, ۰۱:۱۲ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان