امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تلخ و شیرین با این اسلایس‌های چاکلتی
#1
ماهنامه کیک و شیرینی: این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
  • شکلات شیری: 100 گرم
  • پودر نارگیل (برشته شده): 120 گرم
  • شکلات سفید: 100 گرم
  • شکلات تلخ سیاه: 100 گرم
  • اسانس شکلات (در صورت تمایل): 3 قطره
[عکس: 1596405_439.jpg]
طرز تهیه:
  1. قالب مستطیل 28×8 سانتیمتری را با کاغذ و یا فویل بپوشانید.
  2. هر سه شکلات را به طور جداگانه روی بخار آب و یا داخل مایکروویو با قدرت 50 درصد ذوب کنید و پودر نارگیل را نیز به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سه شکلات به طور مجزا بریزید و مخلوط کنید.
  3. ابتدا لایه شکلات شیری را کف قالب ریخته و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس از لایه شکلات سفید را روی آن بریزید و مجددا به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. سپس لایه شکلات سیاه را روی آن ریخته و این بار به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از 20 دقیقه از یخچال خارج کنید.
  5. همچنین از قالب جدا کرده و کاغذ را از آن جدا کنید و به صورت برش های یک سانتیمتری برش دهید و در ظرف بچینید.
  6. دقت کنید این شکلات را می توانید به مدت طولانی نگهداری نمایید و هیچ نیازی به یخچال ندارد.
  7. در صورت استفاده از اسانس آن را به شکلات اضافه کنید یعنی به هرکدام از شکلات ها یک قطره.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 347 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 201 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 208 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۴-۱۲-۹۶, ۱۱:۰۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان