امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تکنیک‌های برتر برای پخت بهتر برنج قهوه‌ای
#1
تکنیک‌های برتر برای پخت بهتر برنج قهوه‌ای

هر چه سطح قابلمه یا تابه شما بزرگ‌تر باشد، بهتر است.
دقت کنید که این ظرف حتماً در دار باشد.
برای یک پیمانه برنج قهوه‌ای، معمولاً دو و نیم پیمانه آب یا عصاره لازم است. (البته به نوع و اندازه برنج هم بستگی دارد، معمولاً روی بسته‌بندی آنها نوشته شده که برای پخت به چه مقدار آب نیاز دارند.)
برنج را به همراه آب (یا عصاره مرغ/سبزیجات/گوشت و ...)در قابلمه بریزید و مخلوط را به جوش بیاورید.
در قابلمه بسته باشد و حرارت را کم کنید تا زمانی‌که بیشتر آب، جذب شده باشد.حدوداً ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد که این برنج بپزد. وقتی آب آن کامل جذب شد و شعله را خاموش کردید، در قابلمه را باز نکنید و اجازه دهید ۵ دقیقه با در بسته در قابلمه بماند.
سپس با چنگال آن‌را زیر و رو کنید.این مقدار برنج و آب، نهایتاً به شما سه پیمانه برنج قهوه‌ای پخته می‌دهد که ۱۰۹ کالری، ۲۳ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم پروتئین و ۲ گرم فیبر دارد.
و خدایی که در این نزدیکیست..!
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 327 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 187 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه عدس‌پلوی نذری برای خانواده صنم بانو 1 134 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
زینب سلطان (۳۰-۰۶-۹۶, ۱۰:۲۰ ب.ظ)، دخترشب (۳۰-۰۶-۹۶, ۱۰:۴۱ ب.ظ)، d.ali (۳۱-۰۶-۹۶, ۱۲:۰۷ ق.ظ)، taranomi (۰۲-۰۷-۹۶, ۰۳:۳۷ ب.ظ)، بهار نارنج (۳۱-۰۶-۹۶, ۰۱:۱۲ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان