امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوراک فیله با قارچ و پنیر
#1
[عکس: 1335]

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 30 نفر
قارچ (بزرگ): 30 تا 35 عدد
گوشت قرمز: (فیله نازک - خرد شده) 115 گرم
فلفل قرمز: (فلفل شیرین خرد شده) 1/3 فنجان
پیاز :(پیاز قرمز خرد شده) 1/4 فنجان
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
روغن کانولا: 2 قاشق چای خوری
سیر (خرد شده): 1 قاشق چای خوری
پنیر شیر بز :(خرد شده - یا پنیر فتا) 1/2 فنجان
پنیر چدار: (رنده شده) 1/2 فنجان

طرز تهیه:

ساقه های قارچ را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید. کلاهک قارچ را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، گوشت، فلفل قرمز، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با روغن تفت دهید تا اینکه سبزیجات نرم تر شوند. بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
حال از روی حرارت بردارید و با پنیر ها مخلوط کنید. روی هر کدام از قارچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات بریزید.
سپس داخل سینی فویل شده قرار دهید و داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها نرم تر شوند.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 154 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی صنم بانو 1 448 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پایِ اسفناج و پنیر؛ پیش‌غذایی ساده و سالم صنم بانو 1 103 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
Tabataba (۲۰-۱۰-۹۴, ۰۲:۰۱ ق.ظ)، فائزه 2 (۱۹-۱۰-۹۴, ۰۱:۰۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان