امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوردنی های سبز؛ از بستنی تا پاستا
#1
شورینی

[عکس: 369419_776.jpg]

مواد لازم

  • کره: 75 گرم
  • پنیر لبنه: 50 گرم
  • پودر پنیر پارمزان: 50گرم
  • ریحان و نعناع خردشده: نصف لیوان
  • آرد: 160 گرم
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • نمک، آویشن و کاری: به میزان لازم
  • پنیر گودای پستو: 250 گرم
  • زیتون حلقه‌ای: 200گرم
  • فلفل دلمه‌ای سبز ریز شده: نصف لیوان

روش تهيه:

1. ابتدا کره و پنیر لبنه را با همزن برقی هم می‌زنیم تا یکدست شوند سپس تخم‌مرغ و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مواد یکدست شوند.

2. در این مرحله سبزی خردشده، آرد و پودر پنیر پارمزان را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یکدست شوند، درصورت تمایل می‌توانیم چند قطره رنگ سبز به مخلوط اضافه کنیم.

3. مایه را کف قالب 25×25 سانتی‌متری پهن کرده و زیتون، پنیر گودا و فلفل دلمه‌ای را به شکل منظم روی آن پهن می‌کنیم و به مدت 35 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌گذاریم.


پاستا سالاد

[عکس: 369420_739.jpg]

مواد لازم

  • پاستا: یک بسته
  • جعفری خردشده: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 60 میلی‌لیتر
  • سس پستو: 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر گودا (پستو): 200 گرم
  • زیتون: 200 گرم
  • خیارشور: 250 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهيه:

1. ابتدا پاستاها را با آب و نمک جوشانده و آبکش می‌کنیم. پس از آبکش کردن حسابی روی پاستاها آب سرد می‌ریزیم و وقتی کمی خشک شد روغن زیتون را با‌ آن مخلوط می‌کنیم.

2. اگر بخواهیم پاستاها سبز شوند قبل از اضافه کردن روغن زیتون چندقطره رنگ سبز خوراکی روی آنها می‌پاشیم و آنقدر ‌هم می‌زنیم تا رنگی شوند.

3. خیارشور و پنیر را به شکل رشته‌ای نازک برش می‌دهیم و تمامی مواد سالاد را با هم مخلوط می‌کنیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا طعم مواد کاملا به خورد هم برود.


کرم سیب ترش

[عکس: 369421_528.jpg]

مواد لازم

  • کمپوت سیب ترش: 300 گرم بدون شهد
  • ژله سیب ترش: دو بسته
  • خامه صبحانه: 300 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: 4 عدد
  • شیر: 250 میلی‌لیتر
  • شکر: 100 گرم
  • آب‌جوش: 250 میلی‌لیتر

روش تهيه:

1. ابتدا زرده تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خیلی کم و درحد مخلوط شدن هم می‌زنیم سپس شیر را با مواد مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم و تا زمانی که مایه به جوش آید با همزن دستی روی حرارت هم می‌زنیم سپس اجازه می‌دهیم مایه از حرارت بیفتد.

2. ژله‌ها را با یک لیوان آب‌جوش حل می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. کمپوت سیب را خرد کرده و با خامه در کاسه‌ای گود مخلوط می‌کنیم. ژله و مایه شیر را کم‌کم به مخلوط خامه اضافه می‌کنیم و ‌هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

3. هر دو مایه را از صافی رد کرده و سپس در خامه می‌ریزیم. کرم را در ظرف یا قالب موردنظر ریخته و به مدت شش ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندد.


نینجا ماکارون

[عکس: 369422_833.jpg]

مواد لازم

  • سفیده تخم‌مرغ: سه عدد
  • شکردانه ریز: 40 گرم
  • پودر شکر:180 گرم
  • پودر بادام: 125 گرم
  • اسانس لیمو: دو قطره
  • رنگ سبز پودری: به میزان لازم

روش تهيه:

1. اگر فر گازی بود روی 150 درجه سانتی‌گراد و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم و آن را گرم می‌کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده وآن را چرب می‌کنیم. ابتدا سفیده‌ تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی هم می‌زنیم تا پف کنند سپس آرام‌آرام شکردانه ریز و رنگ و اسانس را به سفیده اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند.

2. پودر شکر و پودر بادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و توجه داریم که به واسطه چربی بادام حالت خمیری شکل پیدا نکنند. رنگ و اسانس را نیز به مواد اضافه کرده و مواد خشک را در سه مرحله توسط لیسک به خورد سفید‌ه‌ها می‌دهیم.

3. یک ماسوره ساده به قطر دو سانتی‌متر داخل کیسه قیف قرار می‌دهیم. مایه را داخل قیف ریخته و در دایره‌هایی به قطر سه تا چهار سانتی‌متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌کوبیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماکارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر می‌پزیم.

4. پس از پخت بین ماکارون‌ها را خامه یا کرم دلخواه قرار می‌دهیم و نواری از مارسیپان رنگی را روی آن قرار می‌دهیم و با ماژیک مشکی خوراکی مانند تصویر روی آن را نقاشی می‌کنیم.


موس لیمو ترش

[عکس: 369423_936.jpg]

موادلازم

  • خامه فرم گرفته:350 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: شش عدد
  • ژلاتین: هفت ورق
  • رنده پوست لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری
  • اسانس لیموترش: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • شکر: 200 گرم
  • شیر: 200 میلی لیتر
  • آب لیمو ترش تازه: یک قاشق غذاخوری در صورت دلخواه

روش تهیه:

شش تا هشت عدد رمکین مخصوص سوفله در نظر می‌گیریم و دور تا دور آنها را کاغذ روغنی یا فویل می‌پیچیم طوری که ارتفاع کاغذ سه تا چهار سانتی‌متر از رمکین بالاتر باشد.

1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم کاملا شل شوند سپس آنها را از داخل آب سرد خارج کرده و در ظرفی که بهتر است استیل باشد، می‌ریزیم. سپس مقدار خیلی کمی آب جوش به آن اضافه کرده و روی بخار سماور یا کتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم ژلاتین ذوب شود.

2. در مرحله بعدی زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر و اسانس با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و روشن شوند. سپس شیر و رنده پوست لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و داخل یک قابلمه که بهتر است مسی باشد، ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا کرم جوش آید.در این زمان کرم را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

3. حالا کرم، خامه، آب لیمو و ژلاتین را باهم خوب مخلوط کرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت شش تا هشت ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. پس از خارج کردن کرم ازیخچال کاغذ را از دور رمکین جدا کرده و کرم را با لیمو ترش یا خامه تزیین می‌کنیم.


بستني لیموترش

[عکس: 369424_809.jpg]

مواد لازم

  • شير:700 ميلي‌ليتر
  • شكر: 220 گرم
  • پودرثعلب: یک‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • خامه: 250 ميلي‌ليتر
  • آب لیموترش تازه: به میزان لازم
  • جوهرلیمو: نصف قاشق چای‌خوری
  • اسانس لیمو: ۳ قطره

روش تیه:

1. ابتدا شير را كه بايد كاملا سرد باشد داخل ظرفي فلزي (ترجيحا مسی) ريخته و آن را درون كاسه‌اي بزرگ‌تر كه پر از آب و تكه‌هاي يخ است، قرار مي‌دهيم. سپس پودر ثعلب، شكر و جوهر لیمو را به خوبي با هم مخلوط كرده، داخل شير پاشيده و با يك قاشق يا همزن دستي مفتولي مواد را مدام هم مي‌زنيم.

2. وقتي شروع به هم زدن كرديم، آب لیمو اسانس و خامه را كه از قبل توسط مقداري شير رقيق شده به مايه اضافه كرده و هم زدن را ادامه مي‌دهيم تا غلظت پيدا كند. دقيقا اين عمل مثل درست كردن فرني است؛ با اين تفاوت كه بستني روي يخ آماده مي‌شود. پس از غليظ شدن مايه را يك ساعت در فريزر گذاشته، خارج كرده، تكه‌هاي يخ‌زده دور كاسه را داخل مايه می‌گذاریم و دوباره يك ساعت در فريزر قرار مي‌دهيم. اين كار را سه تا چهار بار تكرار مي‌كنيم و بستني را يك شب در فريزر قرار مي‌دهيم تا كاملا ببندد.

3. اين مرحله براي از بين بردن بلور‌هاي ريز يخ در بستني است. مايه را از فريزر بيرون آورده، می‌گذاریم تا كمي شل شود و پس از اينكه كمي نرم شد با يك ليسك يا كاردك چوبي آن را خوب هم مي‌زنيم تا كرم مانند شود. كرم حاصل را با همزن برقي آنقدر مي‌زنيم تا كاملا پف كرده و حجم آن دو تا سه برابر شود (اين كار بين پنج تا هشت دقيقه طول مي‌كشد). ظرف را داخل فريزر قرار داده پس از يك ساعت خارج می‌کنیم و تكه‌هاي يخ‌زده دور كاسه را توسط ليسك، داخل مايه مي‌گذاریم (اين كار را دو تا سه بار انجام دهيد ولي زياد هم نزنيد تا پف مايه نخوابد) و بستني را در فريزر قرار می‌دهیم تا ببندد.
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue ژله بستنی arom 0 123 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
Tongue دسر سوهان بستنی arom 2 216 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
Tongue بستنی زمستونی arom 0 163 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: arom

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان