امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوشمزه ترین غذاهای آرژانتین که باید آن ها را امتحان کرد
#1
در حالی که گوشت گاو پایه و اساس خوشمزه ترین غذاهای آرژانتین است اما بسیاری از خوراکی های خوشمزه دیگر هم در این کشور یعنی هشتمین کشور بزرگ دنیا وجود دارد که در انتظار شما هستند. همچنین علاوه بر الهام گرفتن از مهاجران ایتالیایی و اسپانیایی، برترین غذاهای آرژانتین شامل مواد تشکیل دهنده ای از شمال غربی کشورهای آندی (Andean) تا پاتاگونیا (Patagonia) در جنوب می شوند. حال آماده خوردن بهترین غذاهای آرژانتین هستید؟ در اینجا 10 غذایی که هر بازدید کننده از آرژانتین باید آن را امتحان کند را معرفی می کنیم.


[عکس: Hamgardi_5205urmsp61.jpg]

امپانادا (empanada)
امپانادا غذای خیابانی برگزیده آرژانتین است و کیسه های خمیری پرشده شبیه امپانادیلای (empanadilla) پورتوریکویی و یا شیرینی های کورنی (Cornish) هستند. این غذا با نام پیچیده شده در نان ترجمه شده، گاهی پخته می شود و گاهی سرخ می شود و می تواند گیاهی یا گوشتی باشد. مواد پر کننده رایج آن شامل مرغ، پنیر، ژامبون گوشت خوک، ذرت شیرین و کاپریس یا پنیر آبی است. گوشت گاوی که با دست خرد شده و یا برش خورده یک گزینه محبوب برای این غذاست اگرچه چاشنی هایی مثل زیره سبز، پیاز بهاره، تخم مرغ یا سیب زمینی پخته در استان های مختلف به آن اضافه می شود. همچنین به مواد غذایی مخصوص منطقه هم توجه داشته باشید: کینوآ (quinoa) و پنیر بز در شمال غربی استان خوخوی (Jujuy) و گوشت بره در پاتاگونیا (Patagonia) معروف هستند. پس چگونه تفاوت میان طعم ها را در خوشمزه ترین غذاهای آرژانتین بیان کنیم؟ بیشتر تولید کننده های امپانادا از یک روش خاص برای پیچیدن آن استفاده می کنند به اسم ریپولگ (repulgue) (اصطلاح روش استفاده شده برای برش خمیر آن) که حالتی چین دار در لبه های آن ایجاد می کنند و نشان دهنده طعم دهنده های آن است.


[عکس: Hamgardi_5603ztnf02B.jpg]

کوریپن (choripan)
یکی دیگر از غذاهای ارزان و شادی بخش خیابانی کوریپَن نام دارد که معمولا به عنوان یک جز اصلی در کباب بریانی به نام آسادو (asado) استفاده می شود اما به لطف اینکه این غذا در بین بهترین غذاهای آرژانتین قابل حمل است، این ساندویچ سوسیس (ساندویچی که سوسیس یا سوسیس گوشت خوک (chorizo) در ماهیتابه یا با نان گرد هم می آیند) یک خوراک مختصر و ایده آل برای مسافران در حال حرکت است. شما می توانید کوریپن را در چیمیچری (chimichurri) غوطه ور کنید که یک نوع سس طعم دار است و از آویشن، جعفری، سیر، فلفل قرمز ورقه ورقه شده و سرکه ساخته شده است و از برترین غذاهای آرژانتین می باشد.


[عکس: Hamgardi_5704psl4l27.jpg]

پیتزا
در حالی که شیرینی پای آرژانتینی با عمو زاده خود یعنی شیرینی ناپلئونی در شکل دایره ای و حالت خمیری شباهت هایی را به اشتراک می گذارد اما در نهایت این شباهت ها به پایان می رسد. خمیر پخته شده قطور پیتزا می خواهد تا بر روی سس گوجه فرنگی سبک باقی بماند اما با مقدار زیادی از پنیر موزارلای آرژانتینی پوشیده می شود که آن را سنگین کرده و به سمت پایین می کشد. چاشنی های آن شامل زیتون سبز، آویشن و ورقه های خشک شده فلفل قرمز است. معمولا یک پیتزای پنیر و گوجه کامل، اونا مازا (una muzza) نامیده می شود. برخی از پیتزا فروشی های سنتی در بوینس آیرس پیتزاها را تکه ای می فروشند و به نحوی طراحی شده تا غذایتان را ایستاده در پیشخوان بخورید. مشتری ها همچنین می توانند فاریناتا (faina) سفارش دهند که یک تکه پنکیک پر شده از نخود است که در پنیر کش دار غوطه ورشده و از بهترین غذاهای آرژانتین می باشد.
[عکس: Hamgardi_57313uugv42.jpg]


میلانسا (Milanesa)
یکی دیگر از غذاهای آرژانتینی که از ایتالیا تاثیر پذیرفته، میلانسا است. این غذا با نام اسکالوپ (escalope) (یک تکه گوشت بی استخوان) در باقی جهان شناخته می شود. میلانسا معمولا از گوشت گاو یا سینه مرغ تهیه می شود. یک لایه نازک از گوشت قبل از اینکه به پودر سوخاری آغشته شود، کوبیده می شود سپس یا آن را سرخ می کنند و یا می پزند و چاشنی ها هیجان این غذا را افزایش می دهند. نوع دیگر این غذا میلانسا کابالو (caballo) به معنی تکه گوشتی است که روی آن یک تخم مرغ سرخ شده می گذارند و یک مدل آن لا ناپولیتَنو (la napolitana) است که با پنیر و سس گوجه فرنگی سرو می شود در حالی که در مدل سوئیسی (la suiza) از پنیر گریر (gruyere) استفاده می شود. افراد خوش اشتهاتر باید سفارششان را با ژامبون گوشت خوک، پنیر و سس گوجه تکمیل کنند که بهتر است با سیب زمینی سرخ کرده و یک سالاد مخصوص در بین برترین غذاهای آرژانتین همراه شود.

[عکس: Hamgardi_58031l8br32.jpg]

پروولیتا (Provoleta)
خوردن پنیر گرد و نرم پرووُلون (provolone) تا زمانی که روی گریل پخش شده، یک تجربه عالی در خوردن به شمار می آید. پروولیتا از شیر گاو درست شده که به یک خوراکی نرم و کش دار تغییر شکل می دهد و یک پیش غذای کلاسیک آرژانتینی برای آسادو یا کباب است. پروولتا در یک ماهیتابه با سایز مخصوص یا یک ظرف ساده با زر ورق گریل می شود. معمولا با آویشن مخلوط می شود و باید بیرون آن کمی ترد شود در حالی که داخل آن کاملا آب شده است. شما می توانید برای چشیدن یک طعم خامه ای و در عین حال اسیدی پنیر پرووولیتای شیر بز را در بین خوشمزه ترین غذاهای آرژانتین امتحان کنید.


[عکس: Hamgardi_58440jzkp80.jpg]


آسادو (Asado)
گوشت گاو در آرژانتین بسیار وسوسه انگیز است به طوری که معروف است که گیاه خواران هم گاهی اوقات برای خوردن آن تسلیم می شوند. یک نمونه غذای خوب برای این مثال آسادو است که به هر دو مدل پخت کباب یعنی کباب بریانی و راه های سنتی برای گریل کردن بیف دلالت دارد. این غذا همچنین یکی از مهمترین اتفاقات اجتماعی در آرژانتین است که در هر آخر هفته خانواده ها و دوستان را در کنار هم جمع می کند. غذای اصلی شامل کوریپن، مورسیلا (morcilla) (سوسیس خونی) و پرووولتا قبل از مخلوط کردن در برخی از اندام های حیوان مثل خوش گوشت گوساله (mollejas)، روده کوچک خوک (chinchulines) و قلوه ها (rinones) جمع می شود. در فاصله تا غذای اصلی، پیشنهاد می دهیم تا استیک پهلوی خوک (matambrito de cerdo) که در آب لیمو غوطه ور شده را امتحان کنید قبل از اینکه داخل یکی از چندین برش گوشت مانند استیک دنده گاو (tender ojo de bife)، گوشت راسته گاو (bife de chorizo) که با تکه ای از چربی می آید، دنده های کوتاه خوش مزه (asado de tira) و استیک شکم (entrana) با طعمی غنی بخیه زده شود، تست شود. در حالی که آسادو در خانه های آرژانتینی متداول ترین شکل خود را دارد اما برخی از رستوران ها در کنارش چیزهای خوبی را سرو می کنند مانند یک پریلادا (parrillada) که یک اجاق قابل حمل کوچک با زغال های درخشان است که تکه های گوشت را در بین بهترین غذاهای آرژانتین گرم نگه می دارد.

[عکس: Hamgardi_5910ioqukE2.jpg]


لاما (Llama)
باور کنید یا نه، یک تکه لاما در بین بهترین غذاهای آرژانتین در زیر تمام آن شاخ و برگ های زیبا قرار دارد. خوردن استیک لاما در شمال غربی آرژانتین پدیده ای رایج است با توجه به اینکه گوشت شتر به خوبی در استان خوخوی که در ارتفاع بیش از 2000 متری از سطح دریا قرار گرفته، پذیرفته شده است. در حالی که طعم آن نسبت به گوشت گاو روستایی تر و زمینی تر کرده و مقدار چربی آن کمتر است که آن را به جایگزین سالمتری بدل کرده است. این گوشت می تواند در امپناداس (نوعی پیراشکی گوشت) (empanadas)، تاس کباب و یا به عنوان استیک مستقل در بین برترین غذاهای آرژانتین استفاده شود. برخی از رستوران های لوکس از آن در کارپاچیو (غذایی با گوشت خام) (carpaccio) و استیک تارتاره (tartare) استفاده می کنند.
[عکس: Hamgardi_5944uvacq8C.jpg]


هومیتا (Humita)
به لطف وجود ذرت، هومیتا یک میان وعده خوشمزه یا یک وعده غذایی کامل خوش طعم در بین خوشمزه ترین غذاهای آرژانتین شکل می گیرد. هنگامی که بسته بندی ورق های ذرت باز شوند، خمیر ذرت داخل آن نمایان می شود. این بسته بندی به طور کامل بخار داده و یا جوشانده می شود. اگر به زمان کلمبیای پیشین بازگردیم، هومیتا در سرتاسر مناطق آند مانند شیلی، بولیوی و پرو خورده می شد. مواد تشکیل دهنده آن ذرت تازه و شیر، چاشنی ها و برخی اوقات پنیر بز است که برای پف دادن به آن اضافه می شود.

[عکس: Hamgardi_0031rccfb46.jpg]

لوکرو (Locro)
لوکرو یک خورشت دلچسب و یک غذای ملی در بین برترین غذاهای آرژانتین است که به طور سنتی در 25 ماه می سرو می شود که به تاریخ انقلاب ماه می آرژانتین اشاره می کند. این غذا از ذرت سفید، گوشت گاو یا گوشت خوک، سیرابی و کوریزو قرمز، همچنین سبزیجات دیگر مثل لوبیای سفید، کدو مسمایی و کدو تنبل، و چاشنی هایی مانند زیره سبز و برگ بو درست می شود و یک کاسه از این وعده غذای خوش طعم گرمایی ایده آل را در زمستان به ارمغان می آورد. این غذا در بین خوشمزه ترین غذاهای آرژانتین می تواند با مقداری از سس کوئیکوئِریمیچی (quiquirimichi) بهتر شود که یک سس سالسای تند است که از پاپریکا، پیاز بهاره و چیلی تهیه می شود. همچنین می ارزد که کاربنادا (carbonada) را در بین برترین غذاهای آرژانتین امتحان کنید که یک غذای مشابه است شامل ذرت شیرین که داخل یک کدو تنبل چاشنی دار و پخته شده سرو می شود.
[عکس: Hamgardi_0100rabocA6.jpg]


دولسه ولتی (Dulce de leche)
برخی از آرژانتینی ها می گویند که خوردن یک قاشق دولسه ولتی به خودی خودی یه وعده غذایی حساب می شود اگرچه که این سالسای شیرین و چسبناک در کنار دسرهایی مانند کیک میوه ای سرو می شود. یک اختراع بهتر بستنی دولسه ولتی (dulce de leche-flavor helado) است و هر مغازه بستنی فروشی که این بستنی را نداشته باشد خیلی زود از کسب و کار خارج می شود. مزیت این بستنی آرژانتینی این است که غلیظ و خامه ای است و نسبت به نمونه ایتالیایی (Italian gelato) هزینه کمتری دارد و از بهترین غذاهای آرژانتین هست. برای آخرین سورپرایز شکری می توان نان قیفی های دی دی ال (DDL) را با مقدار کم یا زیادی از سس های دی دی ال مخلوط کرد.


[عکس: Hamgardi_012436d8l85.jpg]
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
اخ دهنم اب افتاد دلم به تاپ تاپ افتاد xcvl
عشق آن است،که یوسف بخورد شلاقی،
       درد تا مغزه سرُ جانِ زلیخا برود!
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 835 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 327 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 165 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۱۲-۱۰-۹۷, ۰۴:۳۷ ب.ظ)، ♥هستی♥ (۱۲-۱۰-۹۷, ۰۵:۲۱ ب.ظ)، taranomi (۱۲-۱۰-۹۷, ۱۰:۵۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان