امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
#1
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان یکی از دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان است که فعالیت رسمی خود را اواخر دهه ۱۳۶۰ شروع کرد.

دانشکده ها


دانشكده پزشكي
دانشكده دندانپزشكي
دانشكده پيراپزشكي
دانشکده بهداشت
دانشكده توانبخشي
دانشکده پرستاری و مامائی
شعبه بین المللی چابهار
دانشکده پرستاری و مامائی ایرانشهر


بیمارستانهای آموزشی

بیمارستان امام علی (ع) با (۴۲۶ تخته) بیمارستان آموزشی پژوهشی درمانی خاتم الانبیاء (ص)(۲۳۴ تخته) بیمارستان آموزشی پژوهشی درمانی الزهرا (س)(۵۰ تخته) بیمارستان آموزشی پژوهشی درمانی بوعلی)(۵۰ تخته) بیمارستان آموزشی پژوهشی درمانی بهاران (۷۲ تخته)
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
دانشكده پزشكي

دانشکده پزشکی زاهدان در سال 1365 با تعداد کمتر از 10 نفر عضو هیات علمی و پذیرش تعداد 28 نفر دانشجوی پزشکی فعالیت آموزشی خود را شروع نمود پذیرش دانشجو تا سال 1378 بین 125-90 نفر افزایش یافت و پس از آن تا سال 1384 به 60-40 نفر تقلیل پیدا کرد و از سال 85 تا کنون به 88 -،7 نفر افزایش یافت این دانشکده هم اکنون در 8 رشته تخصصی بالینی (چشم پزشکی ، داخلی ، جراحی عمومی ، کودکان ، زنان و زایمان ، عفونی ، رادیولوژی ، بیهوشی) و 6 رشته کارشناسی ارشد (میکروب شناسی ، انگل شناسی ، بیوشیمی ، فیزیولوژی ، روانشناسی بالینی و تشریح) و رشته کارشناسی تغذیه و دوره پودمانی مدیریت عالی بهداشت (MPH) با تعداد 783 دانشجو فعالیت آموزشی دارد از جمله تغییرات چشم گیر دانشکده پزشکی فضای مناسب دانشکده و تاسیس بیمارستان امام علی (ع) با 426 تخت در محدوده مجتمع پردیس دانشگاه و همچنین راه اندازی خوابگاه خانمها و ساخت خوابگاه آقایان در مجتمع می باشد .

علاوه بر بیمارستان امام علی (ع) مراکز آموزشی درمانی دانشکده عبارتند از :


1- (بیمارستان آموزشی پژوهشی درمانی خاتم الانبیاء (ص) ) = 234 تخت
2- (بیمارستان آموزشی پژوهشی درمانی الزهرا (س) ) = 50 تخت
3- (بیمارستان آموزشی پژوهشی درمانی بوعلی) = 50 تخت
4- (بیمارستان آموزشی پژوهشی درمانی بهاران ) = 72 تخت
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
دانشکده دندانپزشکی

دانشکده دندانپزشکی در 22 بهمن سال 1369 تحت عنوان مرکز بهداشتکاران دهان و دندان تاسیس ، که تا سال 1372 جمعاً 122 نفر در
رشته بهداشتکاران دهان و دندان فارغ التحصیل و در سال 1373 با اخذ مجوز از وزارت بهداشت ،مرکز بهداشتکاران دهان و دندان به دانشکده
دندانپزشکی زاهدان تغییر عنوان یافت . در همان سال با پذیرش تعداد 28 دانشجو از طریق کنکور سراسری اولین دوره آموزشی خود رادر
مقطع دکترای حرفه ای دندان پزشکی آغاز نمود. این دانشکده تلاش می کند که به یکی از 10دانشکده دندانپزشکی برتر کشور تبدیل
گردد.
این دانشکده علاوه بر ارائه دوره دندانپزشکی عمومی،در 2 دوره تخصصی دندانپزشکی شامل اندودانتیکس و بیماریهای دهان نیز
دستیار می پذیرد.
در حال حاضر این دانشکده دارای 37 نفر عضو هیئت علمی برای آموزش دانشجویان مقطع دکتری دندانپزشکی و دستیاران دوره های مختلف
تخصصی دندانپزشکی می باشد.
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
دانشکده پیراپزشکی

آموزشكده پيراپزشكي زاهدان به صورت مستقل از تير ماه 1369 با وجود سه رشته كارداني علوم آزمايشگاهي ، راديولوژي و هوشبري در ساختمان استيجاري واقع در خيابان مولوي شروع به كار گرديده .كه اين سه رشته از زمان تاسيس دانشگاه علوم پزشكي زاهدان در سال 1365 لغايت تير ماه 1369در دانشكده پزشكي قرار داشته است .
در مهر ماه 1371 رشته كارشناسي فيزيوتراپي با تعداد 17 نفر دانشجوي روزانه و 7 نفر دانشجوي شبانه به آمو زشكده اضافه و نام آن به دانشكده تغيير يافت . در مهر ماه 1373 تعداد 20 نفر دانشجوي شبانه در رشته كارشناسي بينايي سنجي به صورت آزمون داخلي پذيرش گرديدند .
از مهر ماه 1375 رشته كارشناسي بينايي سنجي، مهر ماه 1379 رشته كار شناسي كتابداري و اطلاع رساني پزشكي و از بهمن ماه 1380 رشته كارداني مدارك پزشكي به رشته هاي اين دانشكده از طريق پذيرش به صورت روزانه و از سوي سازمان سنجش و آموزش كشور ملحق گرديدند .
دانشكده پيرا پزشكي در سال 1371 به ساختمان استيجاري واقع در تقاطع خيابان طالقاني و مصطفي خميني منتقل گرديد و از سال 1377 لغايت سال 1385 اين دانشكده در مجموعه دانشكده پزشكي واقع در ميدان مشاهير قرارداشته است .از اردیبهشت ماه سال 1385 تا کنون در مجتمع پردیس دانشگاه علوم پزشکی مستقر می باشد .
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
دانشکده بهداشت

دانشكده بهداشت در سال 1369 تحت عنوان آموزشكده بهداشت با پذيرش 22 نفر دانشجوي رشته بهداشت محيط مقطع كارداني
شروع به آموزش نمود.در سالهاي 70و71 در رشته هاي بهداشت خانواده و مبارزه با بيماريها دوره روزانه و شبانه اقدام به پذيرش دانشجو نمود .طي سالهاي 1374و 1373 با پذيرش دانشجوي مقطع كارشناسي ناپيوسته بهداشت محيط و بهداشت عمومي دامنه فعاليت اين واحد آموزشي از نظر كمي وكيفي توسعه يافت در سال 1379 مقطع كارداني رشته بهداشت حرفه اي و در سال 85 مقطع كارشناسي اين رشته در دانشكده بهداشت راه اندازي شد.گسترش فعاليت آموزشي دانشكده به مقاطع تحصيلات تكميلي در سال 1386 با پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد آموزش بهداشت آغاز و با پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد بهداشت محيط در1387 ادامه يافت.
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
دانشکده علوم توانبخشی

دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صورت مستقل پس از اخذ مجوز تأسیس از شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ 20/10/88 و با چهار رشته کارشناسی فیزیوتراپی ،بینائی سنجی ،گفتار درمانی و شنوایی شناسی مشغول بکار نموده است . رشته های مذکور تا قبل از تأسیس دانشکده زیر مجموعه دانشکده پیراپزشکی محسوب می شدند. اولین دوره پذیرش در یکی از رشته های فوق الذکر (رشته فیزیوتراپی) در مهر ماه 1371 با تعداد 17 نفر دانشجو روزانه و 7 نفر دانشجوی شبانه آغاز گردیده است. از مهر ماه 1373تعداد 20 نفر دانشجوی شبانه در رشته بینائی سنجی به صورت آزمون داخلی و از مهر ماه 1375 رسماً دانشجویان روزانه پذیرش گردیدند.رشته های شنوایی شناسی وگفتار درمانی با اخذ مجوز از مهر ماه 88 اقدام به پذیرش دانشجو نمودند. در حال حاضر مرکز آموزشی درمانی توانبخشی رزمجو مقدم – کلینیک حضرت علی اصغر(ع) – مرکز چشم پزشکی الزهرا (س) – بیمارستان آموزشی علی ابن ابیطالب(ع) و بیمارستان خاتم النبیاء (ص) آموزش بخشی از دروس تئوری ، عملی و کارآموزی دانشجویان را به عهده دارند.
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
معرفی کتابخانه دانشگاه

کتابخانه این دانشکده همزمان با تاسیس دانشکده در 22 بهمن سال 1369 فعالیت زنده و پویای خود را با ارائه خدمات مفید به بهداشتکاران دهان و دندان با مجموعه اندکی از مواد خواندنی آغاز نمود که اکنون با گذشت 21 سال از عمر این کتابخانه دارای 7148 نسخه کتب فارسی و 1672 نسخه کتب لاتین و 44 عنوان مجله لاتین در موضوعات مختلف عمومی و تخصصی ( جراحی، تشخیص، اندو، پریو، اطفال، ترمیمی، ارتودنسی، فرهنگها ، کتب مرجع و ... ) را شامل می شود. از دیگر مواد موجود در کتابخانه می توان دیسکهای فشرده و فیلمهای آموزشی را نام برد. که مقدار اندکی از این مواد اهدائی و مابقی که اکثریت مواد را تشکیل می دهد ، همچنین تمامی خدمات فنی از طریق سیاستهای اتخاذ شده توسط کتابخانه مرکزی به جهت غنی سازی مجموعه کتابخانه های تابعه بخصوص کتابخانه این دانشکده تهیه و ارسال می گردد. سیستم کتابخانه این دانشکده بصورت باز که در دو شیفت صبح و عصر به مراجعیین محترم خدمات ارائه می نماید.
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمای پذیرش رشته دندانپزشکی دانشگاه RWTH AsαNα 2 388 ۰۳-۱۱-۹۶، ۰۷:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: AsαNα
  فعالیت سه دانشگاه ایرانی در افغانستان ~ MoOn ~ 1 569 ۰۵-۰۹-۹۴، ۰۴:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: شقایق سرخ
  دانشگاه علوم پزشکی فسا ~ MoOn ~ 2 1,181 ۲۳-۰۵-۹۴، ۰۴:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ****Dayan****

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
~ MoOn ~ (۲۱-۰۵-۹۴, ۰۸:۱۸ ب.ظ)، elin45 (۲۹-۰۳-۹۵, ۰۸:۱۸ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان