امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانشگاه علوم پزشکی مازندران
#1
دانشگاه علوم پزشکی مازندران درسال 65 با توسعه آموزشگاه عالی مامايي ساری که در سال 1354 به عنوان اولين مرکز آموزشی شروع به کار نموده بود بنيان نهاده شد اين آموزشگاه درسال 1367 به دانشکده پرستاری و مامايی نسيبه ساری ارتقاء يافته ، در طی اين سالها دانشکده پزشکی بابل در سال 64 ، دانشکده پزشکی ساری در سال 67 و دانشکده پزشکی گرگان در سال 71 تاسيس شد. با متنزع شدن استان گلستان در سال 76 و استقلال دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال 70 ، دانشگاه علوم پزشکی مازندران پايه گذاری شد. در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران با پذیرش بیش از 3000 نفر دانشجو در رشته های پزشکی ، داروسازی ، دندانپزشکی ، بهداشت ، پیراپزشکی و پرستاری مامایی ، واحد بین الملل رامسر و در مقاطع تحصیلی متعدد با بهره مندی از 228 عضو هیأت علمی رسالت آموزشی خویش را بنحو مطلوبی دنبال نموده است . دانشگاه به جمعيتی بالغ بر دو ميليون و 500 هزار نفر و بخش اعظمی از مسافران در ايام تعطيل ، خدمات بهداشتی درمانی ارائه می دهد ، این دانشگاه دارای هفت معاونت شامل معاونتهای پژوهشی ، درمان ، آموزشی ، پشتیبانی ، دانشجویی فرهنکی ، غذا و دارو و بهداشتی و در قالب 19 بیمارستان ، 15 شبکه بهداشتی درمانی ، 236 مرکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری فعال ، 35 پایگاه بهداشتی ، 1021 خانه بهداشت روستایی فعال و 29 مرکزبهداشتی درمانی شبانه روزی و تسهیلات زایمانی ، خدمات لازم را به مردم ارائه می دهد .
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
دانشکده ها


  • دانشکده پزشکی
  • دانشکده دندانپزشکی
  • دنشکده داروسازی
  • دانشکده پرستاری و مامایی
  • دانشکده بهداشت
  • دانشکده پیراپزشکی
  • واحد بینالمللی رامسر
  • دانشکده پرستاری آمل
  • دانشکده پیراپزشکی آمل


مراکز تحقیقات


  • مرکز تحقیقات تالاسمی
  • مرکز تحقیفات روانپزشکی
  • مرکز تحقیفات علوم دارویی
  • مرکز تحقیفات طب سنتی و مکمل
  • مرکز تحقیفات علوم بهداشتی
  • مرکز تحقیفات بیولوژی سلولی و مولکولی
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
دانشکده پزشکی ساری در سال ۶۷ با پذیرش ۵۵ دانشجو در رشته پزشکی به طور رسمی فعالیت آموزشی خویش را آغاز نمود. اولین گروه از دانشجویان رشته پزشکی در سال ۱۳۷۴ فارغ التحصیل گردیدند.
این دانشکده در سال تحصیلی ۷۲-۷۳ اقدام به پذیرش در ۹ رشته دستیار در دوره های تخصصی نموده است و در حال حاضر دارای بیش از ۱۴۰ دستیار در رشته های قلب ، عفونی، داخلی، اطفال، روانپزشکی، زنان و زایمان، جراحی عمومی، پرتوشناسی تشخیصی و آسیب شناسی می باشد.در سال ۱۳۸۹ نيز دانشكده پزشكي اقدام به پذيرش دانشجو در مقطع فوق تخصصي در رشته گوازش نيز نموده است.در دانشكده پزشكي مركز تحقيقات بيولوژي سلولي و مولكولي ، مركز تحقيقات طب سنتي و مكمل ، مركز تحقيقات تالاسمي نيز مجوز تربيت دانشجويان Ph.D را اخذ نمودند كه پذيرش دانشجو در اين مركز از سال تحصيلي ۹۱-۹۰ آغاز خواهد شد. همچنين پذيرش دانشجو از سال ۹۰ در دو دوره مهر و بهمن خواهد بود. اولین دوره از دستیاران این دانشکده در سال ۱۳۷۵ فارغ التحصیل گردیده اند که تاکنون ۱۲ دوره فارغ التحصیل در این مقطع داشته است.
دانشکده پزشکی در سال تحصیلی ۷۹ اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی نموده است و تا کنون چهار دوره فارغ التحصیل در این مقطع داشته است. همچنين اين دانشكده در سال ۱۳۸۶ مجوز تربيت دستيار تخصصي قلب و عروق و كارشناسي ارشد رشته هاي ايمونولوژي و ميكرب شناسي را اخذ كرد. اين دانشكده در سال ۱۳۸۷ مجوز تربيت كارشناسي ارشد رشته هاي بيوشيمي باليني و علوم تشريح و همچنين دستيار تخصصي قلب و عروق و در سال ۱۳۸۸ مجوز تربیت دکترای قارچ شناسی را اخذ نمود. ضمنا مجوز تربیت دکتری انگل شناسی نیز توسط گروه تخصصی صادر شده است.
[عکس: ax%20jadid%20pezeshki%202%281%29.jpg]
دانشکده پزشکی ساري در ضلع جنوبي مجتمع دانشگاهي پيامبر اعظم (ص) واقع در بلوار دريا واقع شده است. تشکيلات سازمانی دانشکده متشکل از رياست دانشکده پزشکی، معاونت های آموزشی، پژوهشی و دانشجويی و اداری مالی مي باشد. شوراها و کميته های متعددي اداره دانشکده را بعهده دارند. ساختمان اداری دانشکده در سه طبقه در جنوب-شرقي دانشکده قرار دارد که طبقه همکف واحدهای حوزه معاونت اداري ومالي اختصاص دارد. طبقه اول واحدهای آموزشی و طبقه دوم به مديريت دانشکده اختصاص دارد. ساختمان اموزشي دانشکده در قسمت جنوب-غربي دانشکده مستقر ميباشد و دارای دو درب شمالی و جنوبی است . در طبقه همکف اين ساختمان، تالار ابن سينا، تالار زكري رازي، کلاسهای ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و سالن مولاژ و دفتر بعضی از نهادها قرار گرفته است. در طبقه اول اين ساختمان كلاسهاي ۵، ۶، ۷و ۸ واقع شده است و از طريق راهرو شرقي به حوزه معاونت آموزشي متصل مي باشد. در طبقه دوم لابراتوار چند منظور زبان با قابليت آموزش كامپيوتر و اينترنت قرار دارد. کتابخانه بزرگ دانشکده پزشکی در قسمت مياني دانشكده واقع شده كه داراي سالنهاي مطالعه، ۲ مركز اطلاع رساني ، سايت اينترنت ، سالن مجلات، سالن پايان نامه ها و مخازن كتب فارسي و لاتين مي باشد. در قسمت شمالي دانشكده دپارتمانهاي علوم پايه و آزمايشگاه هاي آموزشي و تحقيقاتي همراه با آزمايشگاه مركزي و مركز تحقيقات سلولي-مولكولي قرار دارد. بطوريكه در طبقه اول اين ساختمان گروه آناتومي، بافت شناسي و جنين شناسي و گروه پزشكي اجتماعي همراه آزمايشگاه آموزشي بافت شناسي و پاتولوژي، آزمايشگاه تحقيقاتي علوم تشريح قراردارد. در طبقه دوم گروه هاي بيوشيمي، بيوفيزيك و ژنتيك؛ گروه فيزيولوژي و فارماكولوژي همراه آزمايشگاهي آموزشي و تحقيقاتي واقع شده است. در طبقه سوم گروه ميكرب شناسي و ويروس شناسي و گروه ايمني شناسي ، گروه انگل شناسي و قارچ شناسي همراه آزمايشگاههاي آموزشي و تحقيقاتي قرار دارند. بعلاوه در اين طبقه آزمايشگاه مركز تحقيقات بيولوژي سلولي و مولكولي مركزي دانشكده نيز واقع شده است. هسته اوليه دانشکده پزشکی راگروههای آموزشی تشکيل میدهند.
دانشکده پزشکی دارای ۸گروه آموزشی در علوم پايه و ۱۴ گروه آموزشی بالينی میباشد. مجموعا ۱۷۴نفر عضو هيئت علمی دارد كه از اين تعداد ۱۰ نفر استاد و ۳۱دانشيار و ۱۲۷و ۶نفر مربي گروههای فوق به آموزش دانشجويان اشتغال دارند که از اين تعداد ۵۱نفر در علوم پايه و ۱۲۳نفر در گروههای آموزشی بالينی بيمارستانهابه فعاليت مشغول هستند. در بيمارستانها, گروههای آموزشی بالينی, فعاليت های آموزشی را در بخش های آموزشی ارايه مینمايند.

خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
دانشکده دارو سازی در سال ۱۳۷۳ با پذيرش ۱۷ دانشجو (۱۱ مرد و ۶ زن) در فضايي به مساحت ۸۰۰ متر مريع در بخش ۸ شهرستان ساري شروع به کار نمود.

بناي اصلي دانشكده سال ۱۳۸۳ در مجتمع صد هكتاري دانشگاه واقع در جاده خزرآباد افتتاح گردید که فضاي آموزشي حدود ۸۰۰۰ متر مربع (مشتمل بر بخشهاي اداري ، كلاسهاي درس ، آزمايشگاه های آموزشي – تحقيقاتي و كتابخانه و سالن اجتماعات می باشد.

این دانشکده اولین دانشکده دارو سازی در ناحیه شمال ایران است که به تربیت دکترای حرفه ای داروسازی با درجه ((Pharm. D. و رشته های تخصصی (Ph.D ) در زمینه شیمی دارویی، داروسازی هسته ای و داروسازی بالینی و فارماسیوتیکس می بردازد. ضمنا" این دانشکده در رشته های سم
شناسی در مقطع ارشد و نظارت بر امور داروئی در مقطع ارشد نیز دانشجو میپذیرد . دپارتمانهای شیمی دارویی ، فارماسیوتیکس ( دارو سازی صنعتی ) ، فارماکوگنوزی و بیو تکنولوژی، سم شناسی-فارماکولوژی و دارو سازی بالینی و داروسازی هسته ای بتدریج با تکمیل اعضاء هئیت علمی دردانشکده تاسیس شدند . دانشکده دارو سازی ساری در رابطه با تحقیقات مرتبط به تمامی زمینه های اصلی دارو سازی و علوم دارویی فعالیت دارد . تحقیقات بطور اساسی در زمینه تهیه و سنتز مواد فعال بیولوژیکی جدید ، رادیو فارماسیوتیکال ها و بررسی خواص فارماکولوژیک آنها ، آنالیز سم شناسی ، توسعه اشکال دارویئ جدید و ارزیابی فارماکوکینتیک و بیوفارماسیوتیکال آنها ، پیشرفت و توسعه متدهای آنالیز و استاندارد کردن فراورده های دارویی ، مواد اولیه و گیاهی ، فیتو شیمی ، دارو سازی جامعه نگر و غیره صورت می گیرد .
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
تأسیس دانشکده دندانپزشکی ساری از بدو تاسیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در برنامه دانشگاه وجود داشته است و در این میان کلیه روسا و معاونین محترم دانشگاه علوم پزشکی مازندران از ابتدا تا کنون ، مسئولین سیاسی استان ، نمایندگان محترم ساری در مجلس شورای اسلامی و همچنین پزشکان و اساتید مازندرانی نام آور از دانشگاه های دیگر کشور همانند جناب آقای دکتر فرهودی و آقای دکتر بهرامی و بسیاری از عزیزان دیگر زحمات زیادی را برای اخذ مجوز دانشکده دندانپزشکی متقبل شدند . سرانجام در سفر دوم ریاست جمهوری جناب اقای دکتر احمدی نژاد دستور تأسیس دانشکده دندانپزشکی ساری بر اساس سیاست های کلی وزارت بهداشت و شورای گسترش و ارزیابی دانشگاه های علوم پزشکی کشور صادر گردید . پس از آن وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سپس آقای دکتر فاضل دبیر محترم شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی از امکانات و فضای دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازدید بعمل آورده و مجوز قطعی دانشکده و همچنین مجوز پذیرش دانشجو درهمان سال یعنی ۱۳۸۸ به دانشگاه علوم پزشکی مازندران داده شد . پس از آن طی مراسمی در شهریور۸۸ ساخت دانشکده دندانپزشکی ساری با زیر بنای ۹۵۰۰ متر در ۴ طبقه در محل مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص ) ، آغاز گردید که هم اکنون در حال ساخت می باشد. تا زمان اتمام پروژه اصلی دانشکده دندانپزشکی ، واحد های اداری آموزشی و درمانی این دانشکده به صورت موقت در محل مجتمع طوبی استقرار خواهند داشت.
اولین گروه از دانشجویان در بهمن ماه ۱۳۸۸ پذیرش گردیده اند .در حال حاضر ۶۵ دانشجو در ۲ ورودی در دانشکده دندانپزشکی مشغول به تحصیل در مقطع علوم پایه می باشند.در حال حاضر سیاست دانشکده پذیرش ۳۰ دانشجو در نیمسال اول ( مهر ) هر سال می باشد.
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
انشکده بهداشت با قدمتی بیش از ۳۰ سال، ابتدائا با عنوان مدرسه عالی بهداشت در مهدی آباد شهرستان ساری در یک ساختمان وقفی آغاز بکار نمود و در ادامه به آموزشکده بهداشت تغییر نام داد و در سال ۱۳۶۲ رشته کاردانی بهداشت عمومی و در سال ۱۳۶۷ کاردانی بهداشت محیط را تاسیس نمود در سال ۱۳۷۰کاردانی بهداشت حرفه ای را ایجاد نمود و با اخذ مجوز دوره کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط و کارشناسی بهداشت عمومی از آموزشکده به دانشکده تغییر نام داد در سال ۱۳۷۵ گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی و گروه علوم پایه و تغذیه را تاسیس نمود و در سال ۱۳۷۶ مبادرت به تاسیس گروه حشره شناسی پزشکی نمود که البته این سه گروه در مقاطع کارشناسی و پایین تر دانشجو نداشتند و هنوز باستثنای گروه بهداشت محیط و گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی که دارای تحصیلا تکمیلی اند گروه گروه علوم پایه و تغذیه و حشره شناسی پزشکی مستقیما دانشجو ندارند و معین دیگر گروهها در دروس تخصصی مربوطه هستند. دانشکده متعاقب آماده شدن پردیس دانشگاه ، محل استقرار دانشکده بهداشت نیز همزمان با دانشکده داروسازی در فضای فیزیکی پردیس در یک واحد ساختمان ۴ طبقه به مساحت ۱۴۰۰۰ متر مربع تعیین و دانشکده منتقل شد هم اکنون علاوه بر مقاطع کاردانی رشته های مبارزه با بیماریها و بهداشت خانواده و بهداشت حرفه ای ، در مقاطع کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط و حرفه ای و کارشناسی پیوسته محیط و حرفه ای و کارشناسی ناپیوسته بهداشت عمومی و کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط و آمار زیستی در دوره روزانه و نیزدر مقاطع كارشناسي ناپيوسته بهداشت محيط- و کاردانی و کارشناسی ناپیوسته بهداشت حرفه ای و کاردانی بهداشت خانواده در دوره شبانه دانشجو می پذیرد. البته در دوره کاردانی بهداشت محیط در دوره های روزانه و شبانه نیز دانشجو می پذیرفت که با توجه به تحصیلات تکمیلی این رشته پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی همزمان با سیاست وزارت بهداشت قطع شد و دانشکده بهداشت بعد از اخذ مجور کارشناسی پیوسته بسوی قطع پذیرش دانشجو در مقاطع ناپیوسته بهداشت محیط و حرفه ای و ... ابتدائا در دوره های شبانه و متعاقب آن در دوره های روزانه پیش می رود و هم اکنون تمایل دانشکده بسوی تحصیلات تکمیلی و دوره ای کارشناسی پیوسته است تا کیفیت کار علمی - پژوهشی اش را ارتقاء دهد. هم اکنون دانشکده بهداشت با برخورداری از ۳۳۰ دانشجو در مقاطع مختلف دوره روزانه و حدود ۱۲۰ نفر دانشجوی شبانه به فعالیت علمی و پژوهشی مشغول است و در دو دوره تحصیلات تکمیلی رشته های بهداشت محیط و آمار زیستی جمعا حدود ۳۰ نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی دارد که بسوی رشته های بیشتر تحصیلات تکمیلی گام برمی دارد. پرونده تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد حشره شناسی از تصویب هیئت بورد وزارت بهداشت گذشت و در دستور کار شورای گسترش آموزش عالی وزارت بهداشت قرار دارد تا پس از تصویب نهایی به دانشکده ابلاغ شود . همچنین پرونده تحصیلات تکمیلی دو رشته کارشناسی ارشد "مهندسی بهداشت حرفه ای " و "ارگونومی" نیز در مراحل کار تصویب در هیئت بورد وزارت بهداشت و شورای گسترش قرار دارد و دانشکده پرونده تحصیلات تکمیلی بیش از ۶ رشته کارشناسی ارشد و دو رشته PHD "مهندسی بهداشت محیط " و " آمار زیستی" را نیز در دستور کار خویش دارد و در حال تکمیل کادر علمی و ارسال پرونده آنها جهت ارسال به دانشگاه و وزارت بهداشت است. آرزوی توفیق برای این مجموعه علمی و پژوهشی را از خداوند منان خواستاریم
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمای پذیرش رشته دندانپزشکی دانشگاه RWTH AsαNα 2 402 ۰۳-۱۱-۹۶، ۰۷:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: AsαNα
  فعالیت سه دانشگاه ایرانی در افغانستان ~ MoOn ~ 1 578 ۰۵-۰۹-۹۴، ۰۴:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: شقایق سرخ
  دانشگاه علوم پزشکی فسا ~ MoOn ~ 2 1,186 ۲۳-۰۵-۹۴، ۰۴:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ****Dayan****

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
~ MoOn ~ (۱۴-۰۵-۹۴, ۰۳:۰۱ ب.ظ)، رهـا (۱۴-۰۵-۹۴, ۰۴:۰۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان