امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درباره سرلشکر «سید حسن فیروزآبادی»، اصولگرای میانه‌رو
#1
حکایت بصیرت
 
 
 
روزنامه سازندگی - هدی احمدی: هفت سال پس از حصر میرحسین موسوی و مهدوی کروبی، که از مهمترین رقبای محمود احمدی نژاد بودند و در مناظرات انتخاباتی تاکید داشتند احمدی نژاد آن فردی نیست که خود را نشان می دهد، اصولگرایان یک به یک یادآوری می کنند سخنان آن روزهای موسوی و کروبی درباره احمدی نژاد درست بود و ما اینک پس از هفت سال به آن رسیده ایم.
اصولگرایان در دو سال آخر عمر دولت دوم احمدی نژاد، منتقد صریح او شدند اما هیچ گاه در آن دو سال و سال های پس از آن موسوی را در مقابل احمدی نژاد تبرئه نکردند. اکنون اما گویی وضع تغییر کرده است. در روزهایی که فرآیند تدریجی رفع حصر موسوی و کروبی آغاز شده و عده ای از سیاستمداران به بهانه های مختلف از جمله درگذشت خانم نواب صفوی به دیدن محصورین می روند، اصولگرایان معتدل نیز سخنان نرم تری را نسبت به محصورین می گویند و آنها را مقابل احمدی نژاد تبرئه می کنند. سرلشکر حسن فیروزآبادی از جمله سیاستمدارانی است که در رسته نظامی قرار می گیرند.
[عکس: 1597504_643.jpg]
او را به عنوان اصولگرای میانه رو می شناسند. اخیرا نیز در سخنانی به باطن احمدی نژاد پرداخته و گفته که مهندس موسوی از باطن احمدی نژاد خبر داشت ولی ما از باطن او خبر نداشتیم. حرف های فیروزآبادی با واکنش حامیان احمدی نژاد رو به رو شد. کانال دولت بهار خطاب به فیروزآبادی نوشت: «اما همیشه از باطن تو خبر داشتیم!» روابط فیروزآبادی با احمدی نژاد بالا و پایین بسیاری داشت. گاه این دو به شدت به هم نزدیک می شدند و گاه از هم دور. چنان که در سال های اولیه قدرت احمدی نژاد او یکی از حامیان وی بود و در مدح او سخن گفته بود و در دو سال پایانی دولت احمدی نژاد، فیروز آبادی به یکی از منتقدان جدی احمدی نژاد بدل شده بود. اگرچه کمتر سخن می گفت.
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
حسن فیروزآبادی از کجا می آید؟
سید حسن آقایی فیروزآبادی فرزند یک خانواده مذهبی و کشاورز است. اگرچه در مشهد به دنیا آمد و زندگی کرد اما اصل و نسبش یزدی است. بنیان این جوشش برای مظلومین جایی به وجود آمد که زندگی می کرد. رادیو در خانه آنها حرام بود. پدر و مادر وی این وسیله را حرام می دانستند. دوران کودکی و نوجوانی را در روستا زندگی و به شهر برای مدرسه رفت و آمد می کرد. برادر بزرگ او علاوه بر درس خواندن کار هم می کرد. به همین دلیل آن دو نفر به شهر نقل مکان کردند. در اطراف مشهد زندگی می کردند. اولین بار زندگی در کنار آرامگاه فردوسی بود که او را متحول کرد. در ایامی از زندگی او در جوار این آرامگاه زندگی کرد.
[عکس: 1597508_707.jpg]
رابطه فیروزآبادی با امام و چگونگی آشنایی او
دانشگاه برای او دوران «خیلی حساسی» بود. این را خودش گفته است. اولین سال کنکور سراسری بود و او در کنکور ریاضیات استان اول شد. همزمان مبارزات با شاه آغاز شده بود و کسانی که مقلد امام (ره) بودند تاکید داشتند «شاه باید بروم و حکومت اسلامی جای او بیاید.» دانشگاه که شروع شد در هفته اول برای او از موسسه در راه حق قم، یک سری کتابچه درباره حجاب آمد. 19 سال داشت که انجمن اسلامی جوانان را تشکیل داد. سه نفر بودند. نفر دوم در آن زمان معاون بسیج میلیون ستاد کل بود؛ سردار خداداد ابراهیمی (که اکنون سرپرست اداره حفظ آثار دفاع مقدس استان فارس شده است).
شب رفته بود آن جایی که خواسته بودند. اصلا تصوری نداشت که چه اتفاقی می خواهد بیفتد. در 3 اتاق مختلف، جداگانه بازجویی شدند. آمدند بیرون. نفر سوم آقای علی نیازی بود که بعدا معلم شد. پرسیدند شما برای آقای خمینی کار می کنید؟ آن زمان آقای خمینی را نمی شناخت. نمی دانست کیست. بهت اش زد. شب که رفت مسجد، حاج آقای غفوریان را دید و گفت حاج آقا، این آقای خمینی کیست؟ چند بار پرسید. آخرش گفت: «ببین حسن آقا! آقای خمینی یکی از علمای مخالف شاه و حکومت و این هاست. یکی رفته گزارشی داده. اینها خواستند از شما بپرسند راست است یا نه. حالا اصلا نشنیده بگیرید چون اگر دنبال اینها بروید گرفتار می شوید.»
وجود یک روحانی دلسوخته و غمگین به نام شیخ احمد کافی بود. او در مهدیه تهران راجع به صاحب الزمان صحبت می کرد. نوارهایش در کشور منتشر می شد. همان طور که گفتم در رادیو فقط یک روحانی صحبت می کرد و در کشور هم یک روحانی اجازه داشت صحبت کند و نوارش پخش شود، آن هم شیخ احمد کافی بود. تحصیلات خود را تا مقطع دکتری در مشهد گذراند و در سال 1359 وقتی 29 سال داشت با معدل عالی، مدرک دکترایش را از دانشگاه علوم پزشکی مشهد دریافت کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و صدور پیام حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تاسیس جهاد سازندگی، به آنجا رفت و از بنیانگذاران جهاد سازندگی در خراسان شد.
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
در سال 1361 با حکم نخست وزیر وقت به عنوان عضو شورای مرکزی جهاد سازندگی کشور منصوب شد. فیروزآبادی که سابقه ریاست بر جمعیت هلال احمر در دولت شهید رجایی را نیز در کارنامه خود داشت، از سال 64 به معاونت امور دفاعی نخست وزیری منصوب شد و در طول 8 سال دفاع مقدس نیز مسئولیت هایی نظیر جانشینی نخست وزیر در قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص)، ستاد امداد و درمان جنگ کشور، امور پناهگاه ها و دفاع غیرعامل، پدافند شیمیایی، میکروبی و هسته ای، مهندسی صنعتی جنگ، کمیته ساخت موشک زمین به زمین و... را برعهده گرفت. او در جریان 50 ماموریت محوله، مجموعا 300 روز در جبهه های آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان و جزایر حضور مستقیم داشت و 80 ماه نیز پشتیبانی از جبهه ها را برعهده گرفت.
[عکس: 1597505_112.jpg]
رابطه فیروزآبادی با مقام معظم رهبری
در سال های پیش از انقلاب، به کلاس های درس آیت الله خامنه ای در دو مسجد کرامت و امام حسن مجتبی (ع) می رفت و بعدها به علت حضور در مبارزات سیاسی ضد رژیم شاه در شهر مشهد دستگیر شد و به زندان افتاد. سال اول که مرکز تعلیمات بود، 70 درصد سال را با همراهانش در اعتصاب بود. اعتصاب سیاسی آن وقت مبارزه سنگینی بود. در آخرین اعتصابی که کرده بود، دیگر فرصت تحصیلی اش داشت تمام می شد. اداره آموزش اطلاعیه داد کسی که مدت تحصیلی اش تمام می شود اخراج شود. باز ایستاد و به کلاس نرفت. کمونیست ها آمده بودند که او را تسلیم آنها کردند.
یکی شان خرقانی بود که گفت من امروز یقین کردم مسلمان ها می توانند انقلابی باشند. سال دوم دانشگاه او، مقام معظم رهبری از زندان آزاد شده بودند و کلاس هایشان در مسجد امام حسن (ع) برپا می شد. فیروزآبادی که از قبل به آیت الله خامنه ای ارادت داشت، به جلسات درس ایشان رفت. می گوید: «جلسه اول 10-15 نفر آمده بودند. بعد کم کم مسجد پر شد . گسترشش دادند.» مسجد امام حسن (ع) مسجد امروز در مشهد، شاید حدود 40 برابر مسجد امام حسنی است که مقام معظم رهبری در آن درس را شروع کردند. فیروزآبادی تاکید می کند: «من یک حرفی را که تا حالا نزده ام باید امروز عرض کنم که درصد بالایی از مدیران موفق نظام جمهوری اسلامی، همان شاگردان آقا در مسجد امام حسن (ع) هستند.
چند هزار نفر را ظرف دو سال پرورش دادند که بعدا همه به درد انقلاب خوردند. این هم آشنایی با آقای بود. ما طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن را که تفسیر شده بود پیش آقا خواندیم. این شد بنیان حرکت انقلابی بچه های مسلمان و خراسانی امام.» او از همان دوران به منزل مقام معظم رهبری رفت و آمد داشت. شبی از آن روزها به خاطر یک کار مهم بین المللی، وقتی مصری ها خط اسرائیلی ها را شکستند، ساعت دو نیمه شب به منزل مقام معظم رهبری رفته بود. به گفته خودش وارد اتاقی شد که همسر و فرزندشان آنجا زندگی می کردند، می گوید:
«آقا فقط با دانشجوها و طلبه ها نبود. خطاط ها، نقاش ها و قرآنی ها را آنجا راه انداختند. بسیاری از قرآنی ها، استادان، هنرمندان، مداحان و حتی هنرمندان نمایشنامه و فیلم در آنروزگار توسط آقا جمع شدند، ساخته شدند و به حرکت درآمدند که در سال های اول انقلاب اینها به عنوان اساتید بین المللی درخشیدند. آقا جلسات را در خانه ها تشکیل می دادند و اینها را جمع می کردند و با آنها کار می کردند. یعنی تشویق هنر از دوران خدمت رسمی آقا شروع نشده یا زمان ریاست جمهوری ایشان؛ از همان زمان که آقا مجتهد بودند و در مدرسه میرزا جعفر درس خارج می گفتند، شروع شده است.»
مرداد 57 زلزله ای شدید در طبس آمد که روستاهای زیادی را خراب کرد. مردم به طرف طبس راه افتادند. نظام شاهی که در حال ورشکستگی بود نمی توانست کاری کند. مرحوم شهید صدوقی و حضرت آیت الله طبسی گفتند ما از امروز اردوگاه حضرت امام خمینی را در اینجا افتتاح می کنیم. در حالی که بردن نام امام زندان داشت. دیگران مثل آقای ناطق و خود مقام معظم رهبری هم از تبعید آمده بودند. هر کدام دو روز می ماندند. فیروزآبادی و شهید رهنمون و دکتر عرب و شهیدی که جزء شهدای 7 تیر است و دو نفر دیگر، شورای مرکزی اردوگاه امام بودند.
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
نظر فیروزآبادی درباره بازرگان
می گوید: «ما مشهدی ها عاشق آقای خامنه ای هستیم، یزدی ها عشق آقای صدوقی، شیرازی ها عشق آقای دستغیب، تبریزی ها عشق آقای قاضی، همدانی ها عشق آقای مدنی. این علما، همه به دنبال امام (ره) آمدند، از تهران شهید مطهری و شهید بهشتی آمدند و همه با امام بیعت کردند و کل ملت با امام (ره) همراه شد و شبکه حکومت اسلامی این گونه تشکیل شد. بازرگان خیال می کرد که رئیس دولت است. علت این که لیبرال ها موفق نشدند این بود که این شبکه عظیم انقلابی در متن با هم پیوند داشتند. بازرگان وقتی نخست وزیر شد خیال می کرد که جمهوری اسلامی دستش افتاده است. بنی صدر خیال می کرد حالا که رئیس جمهوری است، 14 میلیون هم رای دارد، دیگر می تواند هر کاری بکند. در حالی که این مبارزین همه جا حضور داشتند و در این سنگرها، چند هزار نفر آدم استخوان خورد کرده، زندان کشیده، شلاق خورده، مبارزه کرده و جزییات دین را دانسته، داشتیم که انقلاب را تا امروز رساندیم.»
[عکس: 1597503_790.jpg]
دلی که هرگز با هاشمی صاف نشد
دی ماه سال گذشته و در مراسم ختم آیت الله هاشمی، سرلشکر فیروزآبادی رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح در حالی که اشک بر چشمانش جاری بود با حضور در حسینیه جماران و در جمع خبرنگاران با بیان خصوصیات اخلاقی و رفتاری مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: «ما در جلساتی که با او داشتیم همواره شاهد یک مقاومت و بردباری خاصی از وی بودیم.» هشتم شهریور سال گذشته و چند ماه قبل از فوت هاشمی، در هفته نامه 9 دی تصویری از سرلشکر فیروزآبادی به چاپ رسید که وی برابر هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی در حالی که این دو شخصیت روی صندلی نشسته اند، سلام نظامی می دهد و ذیل آن نوشته شده بود: «سلام نظامی صاحب تبریک بی معنی برای برجام به صاحب نامه بی سلام به رهبری.»
به دنبال انتشار این خبر سرلشکر فیروزآبادی در مراسم درگذشت هاشمی رفسنجانی با چشمانی گریان میان خبرنگاران حاضر شد اما هیچگاه سیاست های هاشمی را قبول نداشت. او در گفت و گویی که با خبرگزاری فارس در بهمن ماه سال جاری انجام داد گفت: «بنده منتقد جدی مواضع ایشان هستم و در بزنگاه هایی مثل انتخابات خبرگان مواضع ایشان را نقد کرده ام. در مجموع تشخیص مصلحت نظام نیز اختلاف نظر بنده با ایشان کاملا مشهود است. وقتی آقای هاشمی دولت را تشکیل داد، معلوم شد که این دولت همان دولت مهندس موسوی است و هم خط را ادامه می دهد. فقط یک فرق وجود داشت.
این که مهندس موسوی چپ سوسیالیست بود که ریشه در جنبش مسلمانان مبارز داشت، اما آقای هاشمی راست آزاداندیش بود. من خیلی نمی خواهم کلمه لیبرال را به کار ببرم، ولی ایشان راست لیبرال بود و همان ترکیبی که با موسوی، چپ عمل می کرد، همان افراد با هاشمی، راست و لیبرال عمل کردند، بنابراین می بینیم که این خط و خطوطی که مطرح می شود خیلی واقعیت ندارد.» وی افزود: «یادم هست ما در آن اوایل، اساسنامه وزارت دفاع را نوشتیم و به نظر آقای هاشمی که هم فرمانده جنگ بود رساندیم و ایشان هم موافقت کرد،
اما وقتی برای دفاع از این طرح به مجلس رفتیم، آقای هاشمی که رئیس مجلس بود و خیلی دلش می خواست بعد از آن رئیس جمهور شود، در جلسه علنی مجلس با مصوبه ای که خودش با آن اعلام موافقت کرده بود، مخالفت کرد و نهایتا تغییراتی در آن دادند از جمله آن که بودجه را از دست فرمانده کل قوا دربیاورند. من معتقدم ریشه مخالفت با اصل امام و خط امام و تداوم راه امام همین بود. اصلا هر وقت به مخالفان ولایت فقیه و نهضت امام دقیق نگاه کنیم، به حذف امام، خط امام و راه امام می رسیم. اینکه آمریکا به دنبال تغییر ما از درون است، یعنی همین. این فضا در دولت آقای هاشمی ایجاد شد. یعنی کاملا مشهود بود که فرمان برای دورزدن گرفته شده است.»
[عکس: 1597506_840.jpg]
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
رابطه فیروزآبادی و احمدی نژاد
فیروزآبادی کسی که اکنون انتقادات فراوانی به احمدی نژاد دارد، در دولت اول محمود احمدی نژاد کارگروهی مشترک در نیروهای مسلح تشکیل داد که در آن به دفاع از او پرداخت. او تاکید داشت که اندیشه ها و آثار احمدی نژاد باید به صورتی مدون جمع آوری شود تا به غنای علمی کشور افزوده شود. سال 1387 هم احمدی نژاد به فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، نشان استقلال داد. همان زمان بود که فیروزآبادی خواستار تدوین اندیشه های احمدی نژاد شده بود. یک سال بعد از این ماجرا هم او از سوی رئیس جمهور رئیس کمیته دائمی پدافند غیرعامل شد. در نامه احمدی نژاد خطاب به او آمده بود:
«جنابعالی را که از سوابق و تجارب ارزنده برخوردار هستید، به عنوان «نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور» منصوب می نمایم». احمدی نژاد از فیروزآبادی خواسته بود که گزارش های منظم و ادواری به او ارائه کند. فیروزآبادی هم در پاسخ به نامه احمدی نژاد نامه مطول تشکرآمیزی نوشت و احمدی نژاد را افتخار ملت ایران نامید. در نامه او هم آمده بود: «نزدیک به چهار سال هدایت سکان مدیریت عالی اجرایی ایران عزیز، این کشتی نوبنیان در تلاطم های جهان، نشان از رهروی و تلاش صادقانه خستگی ناپذیر و خردمندانه حضرت عالی دارد. افتخار ملت مسلمان و انقلابی ایران، دلیر و فرزانه ای مجاهد و صادقی خدوم است که افتخار وی جلب رضایت خاطر ولی امر مسلمین و هویت او برخاسته از تایید ملتی است که چونانی هم او را لیاقت بخشیده و در کنارش طی طریق کرده اند.»
او همچنین در دور دوم انتخابات احمدی نژاد با دفاع از او گفته بود: «مردم به خاطر شعارهای او 22 میلیون رای ندادند بلکه به شعارهای خاتمی فقط به خاطر ورود فرد جدید رای دادند. دو دوره هم به خاتمی فرصت دادند، شاید به خواست های ملت توجه شود اما متاسفانه مایوس شدند. بعد خاتمی نتوانست و آمدند مواردی را مطرح کردند که حالا خود ایشان هم دارد به آن چیزها انتقاد می کند، که اشتباه بود.» حرفی که چند روز اخیر هم آن را تکرار کرده بود. او در خبرگزاری فارس گفت: «ملت از دست دوم خرداد عاصی شده بودند. فتنه ها را هم دیده بودند. عاشقانه به احمدی نژاد رای داده بودند آقای هاشمی را هم حذف کرده بودند. حقیقت را باید گفت.»
فیروزآبادی تاکید کرد: «احمدی نژاد اول با شعار امام و انقلاب و حزب الله و محرومین و با حرکت مثبت نسبت به رهبری و تداوم انقلاب پیش آمد. به گونه ای که ما که 40 سال کار سیاسی کرده بودیم و اعماق گروهک ها و جریانات فکری را می شناختیم، نمی توانستیم به احمدی نژاد شک کنیم. منتها به مشایی زود شک کردیم. وزرای دور اول احمدی نژاد وزرای خوبی بودند، نیروهای انقلابی و کارآمدی بودند. پیشنهادهایی هم که داده شد مثل یارانه ها و سهام عدالت تقریبا همان برگشت ایران از سیاست لیبرالی به سمت عدالت در کشور بود. البته این دو طرح مال احمدی نژاد نبود اما او پذیرفت.»
در اواخر کار دولت دهم، حسن فیروزآبادی به یکی از منتقدان جدی دولت احمدی نژاد تبدیل شد. او در 24 فروردین 1392، رسما اقدام تحویل پرچم و نماد ملی کشور از سوی محمود احمدی نژاد به اسفندیار رحیم مشایی در سمنان را غیرقابل توجیه خواند و همگان را به هوشیاری هرچه بیشتر در آستانه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهور دعوت کرد. از همان موقع به بعد فیروزآبادی دیگر دلش با احمدی نژاد و تیمش صاف نشد. او همچنین در اردیبهشت ماه سال 1392 و در واپسین روزهای استقرار دولت دهم، سخنان احمدی نژاد در خوزستان را که اعلام کرده بود به او گفته اند: «اگر رویت را زیاد کنی، پدرت را در می آوریم» به شدت مورد انتقاد قرار داده و گفت:
«جوسازی مقام محترم رئیس جمهوری، آقای دکتر احمدی نژاد در سفر به استان خوزستان غیرقابل قبول و مایه تشویش اذهان عمومی است. ملت ایران نشان داده است که همه خواستار عدالت بوده و شهدای این ملت فدائیان عدالت هستند، لذا امیدواریم ایشان به این گفتمان خاتمه دهند.»
[عکس: 1597502_207.jpg]
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
احترام متقابل دولت روحانی و رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح
در انتخابات ریاست جمهوری 92، حسن روحانی در فیلم انتخاباتی اش بخشی از سخنرانی فیروزآبادی را پخش کرد که می گفت روحانی ریاست مدبرانه و توام با اخلاق و رفاقت داشته و «حقیقتا» لقب استاد در امنیت ملی و مدیریت بحران» شایسته روحانی است. فیروزآبادی پس از انتخابات هم از راهکار اقتصادی دولت دفاع کرد، و سخنرانی روحانی در سازمان ملل را «درخشش عقلانیت روحانیت شیعه در سازمان ملل» توصیف کرد. وی دیپلماسی دولت روحانی را مثبت و سازنده و «فرصت تاریخی» توصیف کرد و در اردیبهشت 93 در انتقادی تند از رسانه های مرتبط با نیروهای مسلح خواست که در مواجهه با دولت روش شان را اصلاح کنند.
سرلشکر فیروزآبادی همچنین ضمن حمایت صریح از روحانی گفت: «باید به وجود ایشان افتخار کنیم.» این سخنان با استقبال گسترده دولتی ها مواجه شد و حسام الدین آشنا، مشاور حسن روحانی از آن به عنوان یک فرمان یاد کرد و مجید انصاری، معاون پارلمانی دولت روحانی آن را ابلاغ دستور مقام معظم رهبری به رسانه های وابسته به نظامیان توصیف کرد. با این حال و پس از مدتی روشن شد که مخالفان روحانی برای فیروزآبادی شأن فرمانده و فرمان قائل نیستند و به راه خود ادامه می دهند. او همین طور مذاکرات هسته ای را مثبت دانست و در آذر 93 گفت: «از روزهای نخست اعلام کرده ام که جزو افرادی هستم که این مذاکرات را یک فرصت و پیشنهاد خوب می دانم و نقش ظریف و همکارانش در این مذاکرات را جهادگونه ارزیابی می کنم.»
16 فروردین 94 او در اوج مذاکرات هستهای، در نامه ای به مقام معظم رهبری امضای بیانیه لوزان و موفقیت تیم هستهای ایران را به ایشان تبریک گفت. حمایت های او از مذاکرات چندان به مذاق رسانه های اصولگرا خوش نیامد و حتی رهبر معظم انقلاب نیز تلویحا از نامه 16 فروردین 94 فیروزآبادی انتقاد کردند و گفتند تبریک معنی ندارد. حسن فیروزآبادی در طول سه سال گذشته همزمان با حمایت ویژه از حسن روحانی مقابل هاشمی ایستاد؛ از رد صلاحیت او ابراز خوشحالی کرد و از این که برخی شورای رهبری را مطرح می کنند، انتقاد کرد و گفت او «امامت فتنه گران» را برعهده داشته است. برخی معتقدند این انتقادها احتمالا برای توازن وضعیت اش طرح شده ولی به نظر نمی رسد برای جبران حمایت های او از حسن روحانی کافی باشد.
در 16 فروردین 1394 و پس از پایان مذاکرات لوزان، سرلشکر فیروزآبادی موفقیت تیم مذاکره کننده هسته ای را به رهبر معظم انقلاب تبریک گفت. اقدامی که واکنش تندروها و اصولگرایان را در پی داشت. در همین راستا سایت رجانیوز نوشت: «از فیروزآبادی انتظار می رود به عنوان نماد قوه قاهره نظام به «بدبینانه ترین زوایای یک توافق بین المللی» بپردازد و جایگاه او اقتضا می کند که «کوچکترین احتمالات برای ناامن شدن کشور» را مسدود کند، اما «جابجایی نقش ها و تلاش برای دیدن خوشبینانه ترین وجوه توافق، از سوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، امری است که قطعا مغایر با جایگاه سازمانی جناب فیروزآبادی تحلیل خواهد شد و از آن برداشت ذوق زدگی کل نظام درباره یک توافق غیرقابل دفاع در مجامع بین المللی صورت می گیرد.»
[عکس: 1597541_891.jpg]
سردار سرلشکر محمد باقری
پایان 27 سال ریاست
فیروزآبادی در سال 1369 از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور منصوب شد و سرانجام در تاریخ هشتم تیرماه سال 95 با حکم رهبر معظم انقلاب جای خود را به سردار سرلشکر محمد باقری داد و اکنون به عنوان مشاور عالی نظامی فرمانده معظم کل قوا خدمت می کند. برکناری فیروزآبادی با حاشیه های زیادی همراه بود. برخی برکناری او را به این دلیل می دانستند که او برخلاف باقری سابقه نظامی رسمی نداشت و برخی هم حمایت های بی چون و چرایش از برجام را دلیل آن می دانستند. این مسئله احتمالا در گذشته، زمانی که سپاه و ارتش جدا بودند و فعالیت های مجزایی داشتند چندان اهمیت نداشت. سپاه تا همین اواخر تنها بازوی نظامی ایران برای عملیات برون مرزی بود.
اما اعزام ارتش به سوریه برای اولین مرتبه در اوایل امسال حاکی از یک تغییر اساسی است. فعالیت ارتش از دفاع از مرزهای کشور به حمایت از سپاه در دفاع و صدور انقلاب اسلامی در حال گسترش است. اسماعیل کوثری، رئیس کمیته دفاعی مجلس نهم هم پیرامون حضور سرلشکر باقری به عنوان ریاست جدید ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان و ارزیابی عملکرد سرلشکر فیروزآبادی به میزان گفت: «سرلشکر فیروزآبادی بعد از پذیرش قطعنامه در جنگ تحمیلی به عنوان رئیس ستاد نیروهای مسلح معرفی شدند و حدود 26 سال کار را در این ستاد به جلو بردند.» وی همچنین با اشاره به این که وضعیت جسمی سرلشکر فیروزآبادی اخیرا تحلیل رفته بود تاکید کرد: «وی تحت معالجه درمانی قرار دارد از این رو در جایگاه مشاور عالی قرار گرفته اند.»
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکاتی درباره افشاگری مگان مارکل علیه خاندان سلطنتی صنم بانو 3 201 ۲۱-۱۲-۹۹، ۱۱:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  درباره قصاب مخوف روستوف؛ آندری چیکاتیلو صنم بانو 3 151 ۱۹-۱۱-۹۹، ۱۰:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سید حسن خمینی: خیلی‌ها با ما آخوند‌ها لجبازی می‌کنند صنم بانو 2 215 ۲۲-۱۲-۹۶، ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
taranomi (۱۱-۱۲-۹۶, ۰۶:۴۲ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان