۰۶-۰۸-۹۱، ۰۶:۱۳ ب.ظ
ایران ناز، گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های C و A ، اسیدفولیك یا بتا كاروتن و مقدار كمی ویتامین های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل كلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، كمی آهن، مس و روی نیز هست.
مــواد لازم:
گوجهفرنگی درشت 5 عدد
جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری
كرفس نگینی خردشده 1 ساقه
كنسرو ماهی تن 1 قوطی
پیاز نگینی خردشده 1 عدد
فلفل دلمهای كوچك نگینی خردشده 1 عدد
سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
گوجهفرنگیها را بشویید و قسمت سر آنها را به صورت افقی برش بزنید و كنار بگذارید. داخل شكم گوجهفرنگیها را با یك قاشق كوچك یا چاقو خالی نمایید. جعفری خردشده را با كرفس مخلوط نموده، كنسرو ماهی تن را با چنگال خرد و با جعفری و كرفس مخلوط كنید. سپس پیاز و فلفل دلمهای را با مواد قبل مخلوط نمایید.
حالا سس مایونز را در ظرفی بریزید و مقداری نمك، فلفل و آویشن به آن بیفزایید و كمی هم بزنید. اكنون آبلیمو را در سس بریزید و پس از آنكه سس یكدست شد، آن را با مواد ماهی تن و سبزیجات مخلوط كنید. سپس با قاشق از مواد آماده درون شكم گوجهفرنگی بریزید. سر گوجهفرنگیها را به صورت مورب روی آنها قرار دهید. حالا دلمهها را درون ظرف مناسب سرو بریزید.
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه
برنده میگه سخته اما میشه