امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرنوشت پارازیت‌ ها و اختلالات موبایلی
#1



معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به پاسخگویی به سوالات مختلف خبرنگاران پرداخته و توضیحاتی درباره‌ی کم‌فروشی‌های اینترنت، وضعیت پارازیت‌ها، اختلالات موبایلی پرداخت.

خبرگزاری ایسنا: معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به پاسخگویی به سوالات مختلف خبرنگاران پرداخته و توضیحاتی درباره‌ی کم‌فروشی‌های اینترنت، وضعیت پارازیت‌ها، اختلالات موبایلی پرداخت.

علی‌اصغر عمیدیان امروز در نشست خبری که به مناسبت یازدهمین سالگرد تاسیس سازمان تنظیم مقررات برگزار شده بود، در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این‌که به نظر می‌رسد مصوبات این سازمان فاقد پشتوانه اجرایی کافی هستند، اظهار کرد: رگولاتوری در تمام دنیا مراحل تکامل خاص خود را دارد اکنون در تمام کشور‌ها رگولاتوری قانون‌گذار است و در کشور‌های متعدد برای این‌که قوانینی که از سوی این نهاد وضع شده تغییر‌پذیر نباشد، از سوی قوه مقننه پشتیبانی‌های بالایی صورت می‌گیرد و دادسراهای ویژه‌ای در رگولاتوری مستقر می‌شوند تا بدین ترتیب تصمیمات در کمتر از دو ساعت قابل پیگیری شود.

وی ادامه داد: ما این موضوع را از قوه قضاییه را خواسته‌ایم که با توجه به این‌که در این حوزه حقوق مردم وجود دارد ما به منابعی دسترسی داشته باشیم که بتوانیم احقاق حق کنیم.

رییس سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: اکنون اگر در برخی مواقع مصوبات ما اجرایی نمی شود این‌طور نیست که برای شرکتی که مصوبه را اجرایی نکرده کف بزنیم قطعا ما جریمه‌هایی را برای این شرکت‌ها در نظر داریم و آنها ملزم به پرداخت جریمه می‌شوند اما گاه براساس درآمد شرکت‌ها برای آنها اجرای مصوبات از نظر اقتصادی صرفه ندارد.

عمیدیان ادامه داد: برهمین اساس ما پس از چند مرحله جریمه می‌توانیم مدتی را از مهلت پروانه شرکت‌ها کم کنیم و یا این‌که برای مدتی فعالیت آنها را به حالت تعلیق در‌آوریم و پس از آن اگر همچنان به مصوبات قانونی توجه نشد پروانه آنها را لغو کنیم.

رییس سازمان تنظیم مقررات همچنین عنوان کرد: البته باید این نکته را هم مدنظر داشته باشیم که مصوباتی که اجرا نمی‌شوند انگشت شمار هستند و همان طور که اشاره شد دلیل این موضوع آن است که ما پشتوانه قضایی نداریم.

وی ادامه داد: اگر اجحافی در حوزه پهنای باند صورت می گیرد و شرکتی در این حوزه کم فروشی کند پس از مدتی او را جریمه کرده و بعد از تکرار نیز برای مدتی ممکن است مدت پروانه آن‌ها کم شود یا در صورت تکرار پروانه آن‌ها لغو شود اما در صورتی که یک قاضی در کنار ما وجود داشته باشد می توان به راحتی جلوی اجحاف حق مردم را گرفت.

عمیدیان در عین حال یادآور شد: البته اکنون فضا نسبت به سالهای آغازین فعالیتهای سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به مراتب بهتر شده و حتی اپراتورها و شرکتها نیز بر این موضوع تاکید دارند اما اگر قرار باشد به شکل برنده‌تری مصوبات خود را دنبال کنیم، لازم است بحث استقرار دادسرای ویژه در سازمان تنظیم مقررات ارتباطات مورد توجه قرار گیرد.

رییس سازمان تنظیم مقررات یادآور شد: به هر حال نمی شود در جامعه‌ای که گستردگی آن به وسعت تمام کشور است گاهی مشکلاتی هم وجود داشته باشد اما باید به این نکته توجه داشت که ما ابزارهایی برای رسیدگی به این مسائل داشته ایم و اکنون سایت سازمان تنظیم مقررات و سامانه 195 در زمینه پاسخگویی و شکایات مردم فعال هستند.

* تاثیر پارازیت‌ها بر روی سامانه هواشناسی


اما بحث دیگری ازاین نشست به سوالات متعدد خبرنگاران در خصوص وضعیت پارازیت‌ها مربوط می شد که در این حوزه سوالات متعددی مطرح شد و معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوالات به ارائه توضیحاتی در این باره پرداخت و یادآور شد: کمیته‌ای متشکل از نمایندگان سازمان‌هایی مانند انرژی اتمی، محیط زیست، وزارت بهداشت، وزارت دفاع و وزارت ارتباطات در دوره ای به ارزیابی سطح سیگنال‌ها پرداخته و نتایج ارزیابی آن‌ها در محیط‌های شهری و تاثیر تشعشعات بر روی سلامت افراد برای رییس جمهوری ارسال شده تا بررسی‌هایی بر روی آن‌ها صورت بگیرد.

رییس سازمان تنظیم مقررات در عین حال یادآور شد: البته وزیر دفاع نیز در این خصوص مصاحبه ای داشته و اظهارنظرهایی کرده‌اند که برای اعلام نظر در این زمینه لازم است بررسی‌های ما تکمیل شود تا پس از انجام بررسیها و اندازه گیریهای جدید بتوانیم در این حوزه نقطه نظر خود را اعلام کنیم.

عمیدیان که توضیحاتش از نظر رسانه‌ها کافی نبود در پاسخ به سوالات مجدد خبرنگاران خاطرنشان کرد: در خصوص اندازه گیری سیگنال‌ها مولفه‌های متعددی تاثیرگذار است که از جمله این موارد می توان به مسائل جوی مانند زاویه تابش اشاره کرد، از سوی دیگر سطح سیگنال‌ها و مدت زمان آنها نیز از دیگر مسائلی است که مورد توجه قرار می گیرد.

وی ادامه داد: اکنون نحوه بررسی ما به این شکل است که به عنوان مثال در یک روز یک بخش خاصی شهر را با تجهیزاتی داریم مورد بررسی قرار می دهیم و سطح سیگنال آن را مشخص می کنیم. روز دیگر نیز ممکن است در نقطه متفاوتی در شهر این اتفاق بیفتد اما در کل نمی‌توان بر این اساس اعلام کرد که کدام نقطه شهر در این زمینه آلودگی بیشتر یا کمتری دارد.

رییس سازمان تنظیم مقررات درباره صحبت‌هایی که پیش از این سازمان هواشناسی مطرح کرده و این گونه مدعی شده بود که به دلیل سیگنالهای ارتباطی موفق به تشخیص وضعیت درست گرد و غبار نشده، توضیح داد: دستگاه‌های سازمان هواشناسی در فرودگاه مهرآباد نصب شده و فرکانس آنها به گونه ای است که با وای‌فای به نوعی تداخل دارد اما اگر سازمان هواشناسی بخواهد این مشکل برطرف شود با توجه به این که خدمات وایفای مورد استفاده مردم است دو راهکار پیش روی هواشناسی وجود دارد و این سازمان می تواند یا دکل خود را از شهر خارج کند و یا تنظیماتش به گونه‌ای انجام دهد که مشکلش برطرف شود.

علی اصغر عمیدیان عنوان کرد: طی هفته‌های اخیر مشکلی در سیستم صورت حساب یکی از اپراتورها پیش آمده بود که سازمان تنظیم مقررات به سرعت این موضوع را پیگیری کرده و به اپراتور خبر داد و آن را موظف کرد از طریق اطلاع رسانی موضوع را برای کاربران خود تشریح کند. اما درنهایت چنین اتفاقی نیفتاده ور سانه‌های اصلی کشور هیچ یک شاهد ارائه چنین توضیحاتی از سوی مجموعه مخابرات و همراه اول نبودند.
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue سرنوشت نامعلوم دلار بعد از ۱۳ ابان نیـایــش 0 71 ۰۶-۰۸-۹۷، ۰۱:۱۵ ق.ظ
آخرین ارسال: نیـایــش
  آخرین توئیت جهرمی درخصوص اختلالات تلگرام sadaf 0 112 ۱۲-۰۲-۹۷، ۰۱:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: sadaf
Brick پارازیت‌ها ابر‌ها را عقیم کرده‌اند؟ صنم بانو 0 57 ۳۰-۱۰-۹۶، ۰۶:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان