امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی
#1
زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی …


وب سایت دونفره: زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی … در این مطلب هم طرزتهیه تهیه یه سوپ مقوی، پر انرژی و خوشمزه رو براتون میذارم که از نظر مواد تشکیل دهنده اش یه وعده غذایی کامله و از گوشت، سبزیجات و جو تشکیل شده. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
 
مواد لازم:
 
  • ۱۵۰ گرم گوشت (ترجیحا گوسفند نباشد)
  • ۱۰۰ گرم جوی پوست کنده
  • ۴ عدد هویج
  • ۲۰۰ گرم کرفس
  • ۲ مشت گشنیز تازه
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
 
[عکس: 1555081_234.jpg]
مراحل تهیه :
  1. برای تهیه این سوپ ابتدا باید گوشت رو بپزیم. اینکه از چه گوشتی هم استفاده کنیم سلیقه ایه اما من از گوشت گوساله ی کم چرب استفاده کردم چون به نظرم گوشت گوسفند یا گوشت پر چرب برای سوپ خیلی سنگینه. گوشت رو خورد کرده و همراه کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده.
  2. ۳ لیوان آب سرد به گوشت اصافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت برای حدود ۲ ساعت بپزه. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم.
  3. جو پوست کنده رو هم همراه ۳ لیوان آب داخل یه قابلمه دیگه میریزم و میذاریم تا برای ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه.
  4. بعد از این مدت جو پخته و نرم شده.
  5. وقتی گوشت پخت از آبش درش میاریم و کمی خوردش میکنیم.
  6. گوشت خورد شده رو به جو پخته اضافه کرده و با گوشتکوب برقی خوب پوره شون میکنیم یا اینکه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم.
  7. حالا آب گوشت رو هم به پوره مون اضافه میکنیم و حدود ۲ الی ۳ لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم.
  8. رب رو همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد.
  9. حالا هویج خام خورد شده، کرفس خام خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجات هم بپزن.
  10. در یک ربع انتهایی هم گشنیز خورد شده رو اضافه میکنیم.
  11. حالا سوپ خوشمزه ما آماده سرو کردنه … نوش جان
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 201 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری صنم بانو 1 91 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ۶ سالاد متنوع و خوشمزه با سبزیجات تازه بهاری صنم بانو 7 265 ۲۵-۰۲-۰، ۱۰:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۰۶-۱۱-۹۶, ۰۹:۲۰ ق.ظ)، دخترشب (۱۰-۱۱-۹۶, ۰۱:۳۱ ق.ظ)، taranomi (۰۶-۱۱-۹۶, ۱۰:۱۵ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان