۰۷-۰۹-۹۱، ۰۴:۱۲ ب.ظ
با توجه به نياز مبرم بدن انسان به پروتئين و به منظور تغيير الگوي مصرف غير گوشتي اين قارچ مي تواند جايگزين مناسبي از نظر تامين پروتئين خانواده باشد. جهت طبخ ، قسمت صفحه اي قارچ را از ساقه جدا نموده و در تهيه انواع غذاها از آن استفاده مي کنند که عبارتند از :
1- کباب قارچ با طعم قلوه :
ابتدا قسمت صفحه اي قارچ را با مقدار کمي روغن مايع چرب نموده و کمي نمک و فلفل به آن اظافه ميکنيم. سپس روي سيم طوري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز و يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم.
2 - کباب قارچ با طعم جوجه کباب :
ابتدا قسمت صفحه اي قارچ را با مقدار کمي روغن مايع ويا چربي گوسفند چرب نموده و کمي نمک و فلفل ، پياز رنده شده بعلاوه آبليمو به آن اظافه مي نماييم و سپس با حرارت ملايم گاز ويا زغال کباب مي کنيم.
3 - شينسل قارچ با طعم مرغ سوخاري :
تخم مرغ را خوب هم زده صغحه قارچ را در آن مي غلتانيم سپس با پودر سوخاري آغشته کرده و به مدت نيم ساعت در همين حالت نگه مي داريم و بعد داخل روغن به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم و در صورت عدم دسترسي به پودر سوخاري ، آرد سفيد ، زردچوبه ، نمک و فلفل و تخم گشنيز سائيده شده را با هم مخلوط کرده بجاي پودر سوخاري از آن استفاده کرد.
4 - خوراک قارچ :
دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم قبل از سرخ شدن مقدار 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي را داخل آن ريخته تفت کامل مي دهيم و مقداري پياز داغ و زرد چوبه و نمک و فلفل و يک قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي به آن اظافه مي کنيم و بعد 3 عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي حرارت دادن غذاي ما آماده خوردن مي باشد.
5 - سوپ قارچ :
يکصد گرم قارچ را با يک عدد سيب زميني و پياز متوسط خرد کرده ، همراه با دو ليوان آب بار مي گذاريم تا کاملا بپزد. سپس مقداري ورميشل ، هويچ رنده شده ، نمک ، فلفل و آبليمو را به آن اظافه مي کنيم تا حدود 15 دقيقه بجوشد تا سوپ آماده شود. (بدون استفاده از روغن)
6 - قارچ سرخ شده :
قارچ دسته يا قاچ شده را با کره يا روغن سرخ کرده و به آن نمک ، جعفري ، سير رنده شده و آبليمو اظافه مي کنيم و به حالت گرم مصرف مي کنيم.
قابل توجه : جهت تهيه خوراک کودک: مي توان قارچ صدفي را در درجه حرارت 55 درجه سانتيگراد خشک نمود و پس از اينکه کاملا خشک شد آنرا آسياب کرده که اين پودر قارچ در سوپ قارچ و همچنين در خوراک کودک موارد استعمال زيادي دارد
1- کباب قارچ با طعم قلوه :
ابتدا قسمت صفحه اي قارچ را با مقدار کمي روغن مايع چرب نموده و کمي نمک و فلفل به آن اظافه ميکنيم. سپس روي سيم طوري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز و يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم.
2 - کباب قارچ با طعم جوجه کباب :
ابتدا قسمت صفحه اي قارچ را با مقدار کمي روغن مايع ويا چربي گوسفند چرب نموده و کمي نمک و فلفل ، پياز رنده شده بعلاوه آبليمو به آن اظافه مي نماييم و سپس با حرارت ملايم گاز ويا زغال کباب مي کنيم.
3 - شينسل قارچ با طعم مرغ سوخاري :
تخم مرغ را خوب هم زده صغحه قارچ را در آن مي غلتانيم سپس با پودر سوخاري آغشته کرده و به مدت نيم ساعت در همين حالت نگه مي داريم و بعد داخل روغن به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم و در صورت عدم دسترسي به پودر سوخاري ، آرد سفيد ، زردچوبه ، نمک و فلفل و تخم گشنيز سائيده شده را با هم مخلوط کرده بجاي پودر سوخاري از آن استفاده کرد.
4 - خوراک قارچ :
دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم قبل از سرخ شدن مقدار 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي را داخل آن ريخته تفت کامل مي دهيم و مقداري پياز داغ و زرد چوبه و نمک و فلفل و يک قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي به آن اظافه مي کنيم و بعد 3 عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي حرارت دادن غذاي ما آماده خوردن مي باشد.
5 - سوپ قارچ :
يکصد گرم قارچ را با يک عدد سيب زميني و پياز متوسط خرد کرده ، همراه با دو ليوان آب بار مي گذاريم تا کاملا بپزد. سپس مقداري ورميشل ، هويچ رنده شده ، نمک ، فلفل و آبليمو را به آن اظافه مي کنيم تا حدود 15 دقيقه بجوشد تا سوپ آماده شود. (بدون استفاده از روغن)
6 - قارچ سرخ شده :
قارچ دسته يا قاچ شده را با کره يا روغن سرخ کرده و به آن نمک ، جعفري ، سير رنده شده و آبليمو اظافه مي کنيم و به حالت گرم مصرف مي کنيم.
قابل توجه : جهت تهيه خوراک کودک: مي توان قارچ صدفي را در درجه حرارت 55 درجه سانتيگراد خشک نمود و پس از اينکه کاملا خشک شد آنرا آسياب کرده که اين پودر قارچ در سوپ قارچ و همچنين در خوراک کودک موارد استعمال زيادي دارد
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه
برنده میگه سخته اما میشه