۱۸-۱۰-۹۹، ۱۱:۱۷ ب.ظ
ش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ میشود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمعهای خودمانی است. پیشنهاد میکنیم برای یکبار هم که شده این آش را در این روزهای سرد زمستانی امتحان کنید.
سرآشپز پاپیون: آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ میشود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمعهای خودمانی است. البته جاهای دیگر در ایران هم به روشهای متفاوت این آش را میپزند. پیشنهاد میکنیم برای یکبار هم که شده این آش را در این روزهای سرد زمستانی امتحان کنید.
مواد لازم
مواد لازم
- نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
- آبغوره: به مقدار لازم
- گوجه فرنگی: ۷۰۰ گرم
- برنج: ۱۵۰ گرم
- سبزی (جعفری، نعنا، تره. : ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
- لپه: ۱۵۰ گرم
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !