امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی
#1
[عکس: tasvirezendegi.ir22.jpg]
‌روش تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت پیشنهادی ارائه شده و میتوانید از هر نوع ماده در دسترس دیگری که در خانه دارید به جای مواد ذکر شده استفاده کنید و زیاد نگران مزه جدید نباشید!

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :

سیب زمینی ۱۰ عدد (درشت و گرد)
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۴ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم (چرخکرده)
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
کالباس ۲۵۰ گرم
سوسیس ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و انها را به دونیمه غیر مساوی تقسیم کنید به طوری که نیمه کوچکتر حدودا یک سوم نیمه بزرگتر باشد و داخل نیمه بزرگتر را چاقو و قاشق خالی کنید.
تابه ای جداگانه انتخاب کنید و در آن پیاز را کمی سرخ کنید و فلفل های دلمه ای ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل ها تغییر رنگ دهند سپس به آن گوشت چرخ کرده اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید و داخل سیب زمینی ها و بعد ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.نخود فرنگی را به مدت ۱۵ دقیقه در ظرفی مناسب آبپز کنید و بعد از عبور از آبکش به مواد اضافه کنید.کالباس و سوسیس و قارچ را به مواد اضافه کنید و شعله را ملایم کنید تا مواد کمی بپزد و قارچ اب بیندازد.در مرحله آخر گوجه را اضافه کنید و پس از ۲ یا ۳ دقیقه شعله را خاموش کنید.
حالا سیب زمینی ها را از مواد پر کرده و به صورت فشرده در کنار هم بچینید و روی آن پنیر پیتزا اضافه کنید.حالا شما برای پخت دو روش دارید:
۱) در ظرفی جدا گانه مقدار کمی روغن داغ کنید و با مقداری رب و زعفران و زرشک آن را تفت دهید و سپس مقدار کمی آب اضافه کنید و وقتی جوش آمد داخل ظرف بریزید(حواستان باشد روی دلمه ها نریزد) و اجازه دهید روی گاز بپزد. البته روی آن دمکنی بگذارید.
۲) دلمه ها را داخل ظرف بچینید و مقدار کمی آب داخل ظرف بریزید و سپس آنها را به مدت یک ربع تا بیست دقیقه در فر داغ قرار دهید با این روش به نظرم دلمه های خوشمزه تری دارید.البته میتوانید به جای فر از مایکرویو یا سولاردم هم استفاده کنید و باالطبع زمان کمتری هم صرف کنید ولی حتما یادتان باشد که آب را اضافه کنید.
نکات:

۱) در هر دو روش میتوانید در آب مواد از زعفران و یا زرشک و یا گرد لمیو استفاده کنید.
۲) میتوانید به جای گوشت چرخکرده از سویا هم استفاده کنید.
۳) در صورت علاقه نداشتن به هر کدام از مواد ماده دلخواهتان را جایگزین کنید مثلا مرغ به جای گوشت یا کوکتل به جای کالباس.
نوش جان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
بپز بیایم بخوریم xcvl ‌خوشمزه اس
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
اووو حالا با همه چي مي خوان دلمه درست بكنن azsx
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی؛ دلبرِ همیشه جذاب صنم بانو 3 99 ۱۷-۱۲-۲، ۰۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: hamideh1403
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 823 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 835 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
6 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
avapars (۰۸-۰۸-۹۶, ۱۲:۳۲ ق.ظ)، صنم بانو (۰۷-۰۸-۹۶, ۱۰:۵۴ ب.ظ)، دخترشب (۰۲-۱۱-۹۶, ۰۵:۳۱ ب.ظ)، ستاره ی احساس (۰۷-۰۸-۹۶, ۱۰:۵۶ ب.ظ)، !!Tina!! (۰۷-۰۸-۹۶, ۰۸:۱۰ ب.ظ)، taranomi (۰۷-۰۸-۹۶, ۱۱:۳۸ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان