امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه نان هندی !
#1
در این دستور پخت یاد می گیریم که چگونه نان هندی بپزیم. نگران نباشید برای پخت نان هندی خوشمزه نیازی به تنور نداریم.
مواد مورد نیاز:
  • آب گرم: ¾ پیمانه
  • مخمر خشک فعال: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: ۳ قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
  • ماست: ۳ قاشق غذا خوری
  • آرد: ۲ و ¼ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • کره برای چرب کردن نان
ابزار مورد نیاز:
  • تابه
  • هم زن
  • چنگال
  • قاشق چوبی
  • حوله و پلاستیک
  • ظرف هم زن
[عکس: 1878762_612.jpg]
طرز تهیه نان هندی
1. ابتدا می خواهیم با مایه خمیر شروع کنیم. آب را تا ۱۰۰ الی ۱۱۵ درجه فارنهایت (۳۷ تا ۴۶ درجه سانتیگراد) گرم کنید. سپس ۱ قاشق چای خوری شکر را به آن اضافه کنید. در نهایت مایه خمیر را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. اجازه دهید مخمر به مدت ۱۰ دقیقه در آب بماند تا کمی پف کند. اگر پف نکرد باید از نو شروع کنید چون یا مخمر کهنه بوده یا آب به اندازه کافی گرم نبوده تا مخمر را فعال کند.
[عکس: 1878763_883.jpg]
2. اکنون مخلوط مخمر را داخل ظرف بزرگی بریزید و باقیمانده شکر، روغن و ماست را به آن اضافه کنید و با هم زن هم بزنید.
[عکس: 1878764_139.jpg]
3. یک پیمانه آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شود. هم زن را کنار بگذارید و با قاشق چوبی ادامه دهید.
[عکس: 1878765_841.jpg]
4. یک پیمانه دیگر آرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید. کمی آرد روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید بریزید و به مدت ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید. سپس آن را داخل ظرفی که با روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پلاستیک و حوله بپوشانید. آن را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.
[عکس: 1878766_134.jpg]
5. خمیر را برداشته و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید به شکل توپ در بیاورید و با وردنه صاف کنید.
[عکس: 1878767_763.jpg]
6. یک عدد تابه نچسب یا چدنی را روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ داغ شود. سپس خمیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داخل آن تابه قرار دهید. روی خمیر حبابی شکل می شود. خمیر را برگردانید و ۱ الی ۲ دقیقه دیگر صبر کنید. وقتی روی هر دو طرف کمی متمایل به رنگ قهوه ای شد نان را از تابه بردارید.
[عکس: 1878768_362.jpg]
7. هر دو طرف نان ها را با کره کمی چرب کنید. حتی می توانید روی آن را با کمی جعفری و گشنیز چرب کنید.
[عکس: 1878769_481.jpg]
احترام که میزاری فکر میکنن لایق احترامن!
نه عزیزم! مارو مادرمون درست تربیت کرده..
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 883 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 851 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 181 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
دخترشب (۰۱-۰۹-۹۷, ۱۰:۱۶ ب.ظ)، d.ali (۰۲-۰۹-۹۷, ۱۲:۲۵ ق.ظ)، نیـایــش (۰۱-۰۹-۹۷, ۰۶:۴۷ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان