امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه نان کندو عسل
#1
نان کندو عسل یک عصرونه خیلی خوشمزه است که بافت بسیار نرم و لطیفی داره و کاملا پوک و سبکه. دلیل اینکه اسمش رو کندو عسل گذاشتن به خاطره ظاهرشه، در اصل با پنیر خامه ای پر میشه و بعد از پخت روش عسل میریزن.
خمیرش راحت تهیه میشه و وسط اون رو میتونید با هر چیزی که دوست دارید پر کنید مثل شکلات صبحانه، کره بادام زمینی و حتی میتونید داخلش را با مواد گوشتی پر کرده و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی اون رو سرو کنید.
[عکس: 1770784_216.jpg]

مواد لازم
  • آرد 2.5 پیمانه
  • خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • شیرخشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم یک پیمانه
  • پنیر خامه ای
  • گردو
  • زرده تخم مرغ
  • کنجد
[عکس: 1770785_552.jpg]
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
مراحل تهیه
1. همه ی مواد خشک رو توی کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
[عکس: 1770786_381.jpg]
2. وسط مواد رو کمی گود کرده و روغن رو اضافه میکنیم.
[عکس: 1770787_152.jpg]
3. آب رو هم اضافه میکنیم. برای خوب پف کردن خمیر دمای آب خیلی مهمه نباید خیلی داغ و یا خیلی سرد باشه.

[عکس: 1770788_896.jpg]
4. مواد رو خوب ورز میدیم تا خمیر یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه.
[عکس: 1770789_960.jpg]
5. حالا روی خمیر رو می پوشونیم و در دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت میدیم.
[عکس: 1770790_981.jpg]
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
6. خمیر نان رو به دایره های هم اندازه تقسیم میکنیم. هر کدوم از دایره ها رو برداشته و کف دستتون پهنش کنید یک تکه پنیر و گردو روی اون قرار بدید و لبه های اون رو روی هم بیارید و گردش کنید.
[عکس: 1770791_684.jpg]
7. نان ها رو با فاصله کنار هم بچینید چون پف میکنن و فضای خالی بین اون ها پوشیده میشه. بهتره که یک قالب گرد رو انتخاب کنید و کف اون رو کاغذ روغنی بندازید.
[عکس: 1770792_234.jpg]
8. به نان ها مجددا به مدت ده دقیقه استراحت میدیم و بعد از آن با برس روی اون ها رو زرده تخم مرغ میزنیم.
[عکس: 1770793_819.jpg]
9. اگه دوست داشتید کمی هم کنجد روی اون ها بپاشید.

[عکس: 1770794_490.jpg]
10. حالا نان ها رو توی فری که از قبل گرم شده به مدت یک ربع با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم تا کاملا پخته بشن و روی اون ها کمی طلایی بشه. بعد از اینکه اون ها رو از فر خارج کردید میتونید روی اون ها رو عسل بریزید و گرم سرو کنید.
[size=14px][عکس: 1770795_987.jpg][/size]
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 878 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 850 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 178 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
taranomi (۰۳-۰۶-۹۷, ۰۶:۱۶ ب.ظ)، نیـایــش (۱۵-۰۸-۹۷, ۰۶:۱۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان