۲۲-۰۴-۹۶، ۰۲:۳۰ ب.ظ
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی از سه منطقه مختلف کشورمان را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
خورشت گردو اسفناج، غذای محلی دامغانی ها
خورشت گردو اسفناج، یکی از خورشت های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز را ریز خرده کرده یا رنده کنید. سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.
2. مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. گردو را آسیاب کرده و به مواد بیفزایید. 3. سپس اسفناج را شسته، خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورشت اضافه کرده، نمک آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورشت جا بیفتد.
خورشت گردو اسفناج، غذای محلی دامغانی ها
خورشت گردو اسفناج، یکی از خورشت های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.
مواد لازم:
- گردو: 400 گرم
- اسفناج: 1 کیلو
- گوشت (خورشتی): نیم کیلو
- رب انار: 1 لیوان
- پیاز: 1 عدد
- روغن: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
1. ابتدا پیاز را ریز خرده کرده یا رنده کنید. سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.
2. مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. گردو را آسیاب کرده و به مواد بیفزایید. 3. سپس اسفناج را شسته، خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورشت اضافه کرده، نمک آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورشت جا بیفتد.