امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قالیباف: مردم دیگر حرف مسئولان را قبول نمی‌کنند
#1
۱۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱
 
قالیباف: مردم دیگر حرف مسئولان را قبول نمی‌کنند
رئیس مجلس گفت: مردم دیگر حرف کسی را ولو اینکه خوب باشد، قبول نمی‌کنند چرا که آنها عمل می‌خواهند.
خبرگزاری ایسنا: رئیس مجلس گفت: مردم دیگر حرف کسی را ولو اینکه خوب باشد، قبول نمی‌کنند چرا که آنها عمل می‌خواهند.
[عکس: 2518008_962.jpg]
قالیباف:
* همه ما باید به این باور برسیم که مردم دیگر حرف کسی را ولو اینکه خوب باشد، قبول نمی‌کنند چرا که آنها عمل می‌خواهند. ما مسئولان هر کاری که انجام می‌دهیم در صورت موفقیت‌آمیز بودن به نام خود می‌زنیم و در صورت وجود اشکال، خواه ناخواه به پای دین ختم می‌شود.
* ربع قرن است که با همه وجود درک کردم اگر کسی می گوید ارزشی و انقلابی هستم و می‌خواهم راه شهدا و شهید حاج قاسم سلیمانی را ادامه دهم، باید قادر باشد کارآمدی دین در جامعه را به اثبات برساند، از این رو آن فرد اگر نتواند در جایی که قرار دارد این مهم را به انجام برساند به دین ظلم کرده است؛ دین امروز در مسند قدرت قرار گرفته و مسئولان باید هر آنچه را که در وجودشان است برای اثبات کارآمدی دین در جامعه انجام دهند و امروز دشمنان از ضعف در این موضوع بر علیه کشور استفاده می‌کنند.
* (با تأکید بر اینکه امروز رفتار ما در حوزه فرهنگ به رفتاری پیمانکاری تبدیل شده در صورتی که این کار باید از دل باشد): فرهنگ کار دل است و کار گِل نیست، خیلی از مواقع کار فرهنگی را درگیر بروکراسی‌های غلط به جا مانده از گذشته کردیم و از سبک قدیم که حوزه علمیه پایه‌گذار آن بوده غفلت می کنیم. امروز کار فرهنگی ما از جنس ارتزاق کردن شده و موثر نیست.
دل کندن اگر آسان بود
فرهاد،کوه نمی کند
دل می کند...
پاسخ
سپاس شده توسط: minaa ، minaa
#2
خب خدا رو شکر که کم کم مردم دارن آگاه میشن xcvl
دل کندن اگر آسان بود
فرهاد،کوه نمی کند
دل می کند...
پاسخ
سپاس شده توسط: minaa ، minaa
#3
آخه جز اختلاس چیزی ندیدیم
اعتراض هم ک اختشاشه  asna
چگونه خضر نشد خسته از گذشتن عمر؟!
که عمر بگذرد اما... به دلبخواه تو نه...
.
سجاد شهیدی
 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهاجرانی: دولت از گرانی دلار سودی نمی‌برد صنم بانو 0 142 ۲۵-۰۱-۴، ۰۷:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  آقای پناهیان خودت هم مثل مردم عادی زندگی می‌کنی؟ صنم بانو 1 156 ۲۱-۰۱-۴، ۱۱:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: نويد
  آمریکا: رسیدن به توافق با ایران را به دیگر گزینه‌ها ترجیح می‌دهیم صنم بانو 0 148 ۲۰-۰۱-۴، ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۸-۱۰-۹۹, ۰۶:۲۶ ب.ظ)، minaa (۱۸-۱۰-۹۹, ۰۶:۳۲ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان