امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لزوم کاهش س[color=#ff0000]بوس[/color] گیری آردها به منظور پیشگیری از بیماری‌های غیرواگی?
#1
Heart 
تاریخ انتشار : چهارشنبه, 20 دی 1396 11:10


  
[عکس: 9610-47t2164.jpg]

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سبوس گیری آرد مصرفی در نانوایی‌ها به دلیل تاثیر سبوس در پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر باید کاهش یابد .


به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر حسن براتی زاده افزود: میزان استاندارد سبوس گیری هفت تا 10 درصد به خصوص در نان‌های سنگک است اما آرد تولیدی در برخی کارخانه‌ها حدود 15 درصد سبوس گیری و تصفیه می شود که لازم است این مقدار کاهش یابد و این موضوع در کارگروه ماده ۱۵ استان پیگیری می شود.
 
وی تصریح کرد: سبوس نان عامل مفیدی برای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و عصبی است و با کاهش سبوس گیری، مردم نان سالم تری مصرف می کنند.
 
این مسئول تاکید کرد: نان‌های تیره که نشان دهنده استفاده بیشتر از سبوس است و فیبر کافی دارند را مصرف کنید زیرا فیبر در جلوگیری و درمان سرطان و فشار خون و رفع یبوست موثر است.
 
به گفته وی نیمی از فرایند طبخ نان با کیفیت به مهارت نانوا و شیوه درست طبخ و نیم دیگر به کیفیت آرد بستگی دارد و در مواردی که نان از مرغوبیت کافی برخوردار نیست عوامل ذکر شده در آن رعایت نشده است.

منبع: بیتوته
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ماکارونی عامل این بیماری‌های خطرناک است صنم بانو 0 18 ۲۱-۰۱-۳، ۰۹:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  احتکار آنتی‌بیوتیک‌ها به منظور اعلام قیمت جدید! صنم بانو 0 223 ۰۳-۰۸-۱، ۱۱:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  این خانه متحرک نیازی به شارژ یا سوخت‌گیری ندارد صنم بانو 1 427 ۲۷-۰۶-۰، ۰۱:۰۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۰-۱۰-۹۶, ۰۲:۲۵ ب.ظ)، دخترشب (۲۱-۱۰-۹۶, ۰۲:۲۷ ب.ظ)، taranomi (۲۰-۱۰-۹۶, ۰۴:۱۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان