۲۰-۱۰-۹۶، ۰۲:۲۵ ب.ظ
تاریخ انتشار : چهارشنبه, 20 دی 1396 11:10
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سبوس گیری آرد مصرفی در نانواییها به دلیل تاثیر سبوس در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر باید کاهش یابد .
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر حسن براتی زاده افزود: میزان استاندارد سبوس گیری هفت تا 10 درصد به خصوص در نانهای سنگک است اما آرد تولیدی در برخی کارخانهها حدود 15 درصد سبوس گیری و تصفیه می شود که لازم است این مقدار کاهش یابد و این موضوع در کارگروه ماده ۱۵ استان پیگیری می شود.
منبع: بیتوته
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سبوس گیری آرد مصرفی در نانواییها به دلیل تاثیر سبوس در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر باید کاهش یابد .
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر حسن براتی زاده افزود: میزان استاندارد سبوس گیری هفت تا 10 درصد به خصوص در نانهای سنگک است اما آرد تولیدی در برخی کارخانهها حدود 15 درصد سبوس گیری و تصفیه می شود که لازم است این مقدار کاهش یابد و این موضوع در کارگروه ماده ۱۵ استان پیگیری می شود.
وی تصریح کرد: سبوس نان عامل مفیدی برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و عصبی است و با کاهش سبوس گیری، مردم نان سالم تری مصرف می کنند.
این مسئول تاکید کرد: نانهای تیره که نشان دهنده استفاده بیشتر از سبوس است و فیبر کافی دارند را مصرف کنید زیرا فیبر در جلوگیری و درمان سرطان و فشار خون و رفع یبوست موثر است.
به گفته وی نیمی از فرایند طبخ نان با کیفیت به مهارت نانوا و شیوه درست طبخ و نیم دیگر به کیفیت آرد بستگی دارد و در مواردی که نان از مرغوبیت کافی برخوردار نیست عوامل ذکر شده در آن رعایت نشده است.
منبع: بیتوته
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !