۱۶-۰۱-۰، ۱۱:۳۳ ق.ظ
ما در مطلب دستور پخت امروز، طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکهای (خورشتی) را همراه تمام فوت و فن آن آموزش میدهیم.
مجله دیجیکالا - مریم ابراهیمی: همهی ما ایرانیها لوبیا پلو را دوست داریم، اما احتمالا پیش آمده لوبیا پلویی را بخوریم که شفته شده و اصلا خوشمزه نبوده. پختن لوبیا پلوی مجلسی و خوشمزه فوت و فن خاص خودش را دارد. ما در مطلب دستور پخت امروز، طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکهای (خورشتی) را همراه تمام فوت و فن آن آموزش میدهیم.
البته لوبیا پلو را میتوانید با گوشت چرخکرده هم بپزید که اتفاقا سریعتر و راحتتر هم خواهد بود. اما معمول این است که در لوبیا پلوی مجلسی از گوشت تکهای یا خورشتی استفاده میکنند.
پختن لوبیا پلوی مجلسی خوشمزه و خوشرنگ با برنج قد کشیده و دونشده دو نکتهی طلایی دارد که ما به شما یاد میدهیم. نکتهی اول اینکه باید برنج لوبیا پلو را کمی خامتر از حالت عادی بردارید. از آنجا که مایهی لوبیا پلو خودش مقداری آب دارد، اگر برنج را زودتر بر ندارید لوبیا پلو شفته خواهد شد.
نکتهی مهم دیگر این است که در لوبیا پلو نباید از زعفران دمکرده استفاده کنید، چرا که آب اضافهی زعفران دمکرده هم باعث شفته شدن برنج خواهد شد. به جای آن میتوانید پودر زعفران را به روشی که ادامه توضیح میدهیم لای برنج بریزید.
البته لوبیا پلو را میتوانید با گوشت چرخکرده هم بپزید که اتفاقا سریعتر و راحتتر هم خواهد بود. اما معمول این است که در لوبیا پلوی مجلسی از گوشت تکهای یا خورشتی استفاده میکنند.
پختن لوبیا پلوی مجلسی خوشمزه و خوشرنگ با برنج قد کشیده و دونشده دو نکتهی طلایی دارد که ما به شما یاد میدهیم. نکتهی اول اینکه باید برنج لوبیا پلو را کمی خامتر از حالت عادی بردارید. از آنجا که مایهی لوبیا پلو خودش مقداری آب دارد، اگر برنج را زودتر بر ندارید لوبیا پلو شفته خواهد شد.
نکتهی مهم دیگر این است که در لوبیا پلو نباید از زعفران دمکرده استفاده کنید، چرا که آب اضافهی زعفران دمکرده هم باعث شفته شدن برنج خواهد شد. به جای آن میتوانید پودر زعفران را به روشی که ادامه توضیح میدهیم لای برنج بریزید.
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...