۱۷-۱۱-۹۶، ۰۲:۵۳ ب.ظ
به توصیهی کارشناسان، یک فرد معمولی باید روزی دو تا سه وعده یا حتی بیشتر سبزیجات بخورد. آمار اعلام شده از سوی مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهاست، سازمانی که تمرکزش روی سلامتی و پیشگیری از بیماری است.
برترین ها - ترجمه از هدی بانکی: آمریکاییها به اندازهی کافی سبزیجات نمیخورند و فرقی هم نمیکند چرا. حتما از شنیدنش تعجب نکردهاید اما اگر عمق فاجعه را بدانید حتما شگفت زده خواهید شد؛ فقط 9 درصد از آمریکاییها روزانه، دو تا سه وعده سبزیجات مصرف میکنند.
به توصیهی کارشناسان، یک فرد معمولی باید روزی دو تا سه وعده یا حتی بیشتر سبزیجات بخورد. آمار اعلام شده از سوی مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهاست، سازمانی که تمرکزش روی سلامتی و پیشگیری از بیماری است. آمریکاییها در مصرف میوه کمی بهتر عمل میکنند؛ حدود 12 درصد از آمریکاییها، طبق میزان توصیه شده میوه میخورند. بنابراین هم از نظر میوه و هم از نظر سبزی، کوتاهیهای زیادی وجود دارد.
چرا تعداد کسانی که به اندازهی کافی سبزیجات میخورند اینقدر کم است؟ عدهای فورا تائید میکنند که طعم سبزیجات را دوست ندارند. عدهای دیگر هم اینطور میگویند که فرصت آماده کردن سبزیجات را ندارند. درست است که سبزیجات تازه برای شستشو، آماده سازی و خرد کردن و ... به زمان نیاز دارد، اما انتخاب دیگری نیز وجود دارد: سبزیجات منجمد و کنسروی، انتخابهایی هستند که باری از دوش شما برداشتهاند و سبزیجات را برای شما آمادهی خوردن کردهاند.
مطمئنا باز کردن بسته یا قوطی این محصولات و استفاده از آنها دیگر کار سختی نیست! میتوانید با افزودن چاشنیهای سالمی چون سس گوجه فرنگی یا سیر و یا هر چیز دیگری که دوست دارید، این سبزیحات را خوشمزهتر کرده و سرو کنید. سبزیجات کنسروی و منجمد، بیدردسر و آماده هستند اما آیا به اندازهی نوع تازهشان، ارزش غذایی دارند؟
ارزش غذایی سبزیجات تازه، منجمد و کنسروی
در مطالعهای که در نشریهی Lifestyle Medicine منتشر شد، محققان ارزش غذایی سبزیجات تازه، منجمد و کنسروی را محاسبه کردند و دریافتند ارزش غذایی در هر سه نوع مشابه بوده است. اما وقتی میوهها را تست کردند، ارزش غذایی برخی از انواع کنسروی کمی پایینتر از نوع تازهی آنها بوده است. اما در این تحقیق و بررسی، ارزش غذایی سبزیجات، حتی وقتی که فریز یا کنسرو شدند، تقریبا یکسان مانده بود.
حتی برخی پژوهشها اعلام کردند که سبزیجات منجمد نسبت به سبزیجات تازه، مغذیتر هستند. چطور چنین چیزی ممکن است؟ سبزیجات تازه معمولا بعد از برداشت فورا مصرف نمیشوند و تا به دست مصرف کننده برسند مدتی طول میکشد؛ چون باید بعد از برداشت منتقل شوند و گاهی هم باید مسافتهای طولانی را طی کنند تا به فروشگاهها برسند. در فروشگاه این سبزیجات در معرض نور قرار گرفته و مدتی در آنجا میماند. طی این مدت، سبزیجات مقدار قابل توجهی از ویتامین C خود را از دست میدهند. ضمنا مقداری از ویتامینهای گروه B و بویژه اسید فولیک و ریبوفلاون سبزیجات توسط نور و گرما تخریب میشود.
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...