امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیکن لقمه پنیری
#1
چیکن لقمه پنیری
راضیه عمادی
مواد لازم:
  • فیله مرغ: 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: دو ق چ
  • پودر سوخاری: یک پیمانه
  • پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ (کمی زده شده): 2 عدد
 [عکس: 1252606_911.jpg]
 
طرز تهیه:
1. فیله های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
 
2. تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
3. آنها را حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید و هر از گاهی آنها را برگردانید تا طلایی و برشته شوند.
احترام که میزاری فکر میکنن لایق احترامن!
نه عزیزم! مارو مادرمون درست تربیت کرده..
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب صنم بانو 1 242 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص صنم بانو 1 102 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری، پیش‌غذای خوشمزه صنم بانو 1 53 ۲۵-۱۱-۹۹، ۰۷:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۱۱-۱۰-۹۷, ۰۳:۴۴ ب.ظ)، d.ali (۱۱-۱۰-۹۷, ۱۰:۱۶ ق.ظ)، نیـایــش (۱۱-۱۰-۹۷, ۰۴:۴۸ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان