۲۰-۰۲-۰، ۰۸:۴۰ ق.ظ
روزنامه شرق: امروز سالروز ساخت نوشیدنی معروف «کوکاکولا» توسط جان پمبرتون است.
درباره آن بطریهای فریبای خنکِ چیدهشده در یخچالها قصهها گفتهاند و حالا نوشیدنی پرطرفدارِ قرن از خوراکیها عبور کرده و شده است جزوی از اجزاء افسانهای دوران ما. اما شاید آنچه کوکاکولا را از قذافی، کولر آبی، صدام، کیکرز، تاچر و ریشتراش فیلیپس ماندنیتر کرده باشد، این است که این بطری ماجراجو موفق شد از جنگ و تنشهای تاریخی جان سالم به در ببرد و با پرشی بلند و بطریگون، شایسته نام مشهور کمرباریکِ ورزشکارش، خود را به دست میانسالان و پیرجوانهای حال حاضر برساند.
سفررفتهها میدانند که «کوک» یک کلمه جهانی است که از غنا تا سیبری همه میفهمند و هر کافهرستورانِ دهکورهای، در کنار دلمه و شاورما یا سوپ کلم و پیازچه و تاکو و سیبزمینی میتواند یک «کوک» هم اضافه کند. ریسهشدنِ ناماورانِ درگذشته تاریخ کنارِ کوکاکولا نشان میدهد این مومیاییِ ایستاده و زنده، حالاحالاها قصد ندارد به اسلافِ کمرنگشده خود بپیوندد و هرچه از مضراتش میگویند بر اعتبارش افزوده میشود.
درباره آن بطریهای فریبای خنکِ چیدهشده در یخچالها قصهها گفتهاند و حالا نوشیدنی پرطرفدارِ قرن از خوراکیها عبور کرده و شده است جزوی از اجزاء افسانهای دوران ما. اما شاید آنچه کوکاکولا را از قذافی، کولر آبی، صدام، کیکرز، تاچر و ریشتراش فیلیپس ماندنیتر کرده باشد، این است که این بطری ماجراجو موفق شد از جنگ و تنشهای تاریخی جان سالم به در ببرد و با پرشی بلند و بطریگون، شایسته نام مشهور کمرباریکِ ورزشکارش، خود را به دست میانسالان و پیرجوانهای حال حاضر برساند.
سفررفتهها میدانند که «کوک» یک کلمه جهانی است که از غنا تا سیبری همه میفهمند و هر کافهرستورانِ دهکورهای، در کنار دلمه و شاورما یا سوپ کلم و پیازچه و تاکو و سیبزمینی میتواند یک «کوک» هم اضافه کند. ریسهشدنِ ناماورانِ درگذشته تاریخ کنارِ کوکاکولا نشان میدهد این مومیاییِ ایستاده و زنده، حالاحالاها قصد ندارد به اسلافِ کمرنگشده خود بپیوندد و هرچه از مضراتش میگویند بر اعتبارش افزوده میشود.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !