امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10عامل موفقیت جراحی زیبایی بینی
#1
موفقیت در جراحی زیبایی بینی را باید این طور تعریف کنیم که عمل جراحی پلاستیک بینی در زیبایی چهره اثر مثبتی ایجاد کند و در کنار آن سلامت راه تنفسی بینی نیز حفظ شود.
[عکس: 1324517541931929112040636247359478162.jpg]
بینی هم به عنوان عضوی که نقش کلیدی در تناسب اجزای صورت ایفا می کند و هم به عنوان عضوی مهم در سلامت بدن که اولین قسمت راه هوایی را تشکیل می دهد، حساسیت مضاعفی را در جراحی های پلاستیک بینی ایجاد می کند.
بنابراین تلفیقی از حداکثر دانش، هنر و تجربه جراح به همراه آگاهی لازم بیماران، در بالا بردن موفقیت این جراحی ها نقش دارد.

موفقیت در جراحی زیبایی بینی را باید این طور تعریف کنیم که عمل جراحی پلاستیک بینی در زیبایی چهره اثر مثبتی ایجاد کند و در کنار آن سلامت راه تنفسی بینی نیز حفظ شود.

از این رو جهت آشنایی بیشتر با مواردی که موفقیت عمل جراحی پلاستیک بینی را به همراه دارند، نکات لازم را شرح می دهیم.
1- زیباشدن بینی، یعنی ایجاد چهره ای که با بینی جدید زیباتر به نظر برسد، بدون اینکه کسی متوجه جراحی بینی شود. بینی زیبا یعنی بینی ای که تناسب بهتری را در اجزای مختلف صورت ایجاد کند.
در یک چهره ی زیبا، در برخورد اول نگاه افراد به چشم ها معطوف می شود و اگر بینی عمل شده، نگاه اول را به خود بکشاند، این بینی چهره را زیبا نکرده است.
با همین شناخت ساده نسبت به معیارهای اصلی موفقیت جراحی پلاستیک بینی متوجه می شویم، بینی هایی که نشان می دهند عمل شده اند، نه تنها بر زیبایی افراد اضافه نمی کنند، بلکه با نمایان کردن آثار جراحی در چهره، اصول زیبایی را مخدوش می نمایند.
در برخی عمل های جراحی که فقط به کوچک شدن بینی توجه می کنند، نه تنها بر زیبایی فرد اضافه نمی شود، بلکه تناسب چهره فرد نیز کاملا از بین می رود. در حقیقت معنی زیبایی، در تناسب میان اجزای مختلف صورت است
2- یکی از عوامل مهم در موفقیت عمل جراحی بینی، تشخیص دقیق پزشک متخصص است. این موضوع هم از نظر تشخیص دقیق علت زیبانبودن بینی و هم از نظر تشخیص دقیق مشکلات تنفسی پیش از جراحی حائز اهمیت است.
روی تمام بیمارانی که قرار است جراحی بینی شوند، سه بررسی تشخیصی مهم پزشکی انجام می شود:
- آندوسکوپی بینی که آناتومی داخلی بینی را به بهترین وجه نشان می دهد.
- راینومانومتری که ارزیابی راه هوایی بینی را به طور دقیق میسر می کند.
- آکوستیک راینومتری که هر گونه مانع و تنگی در مسیر بینی را نمایان می کند.
هنگام جراحی، جراح پیش از شروع اقدامات مربوط به زیبایی و تغییر شکل ظاهر بینی، باید تمام تلاش خود را صرف رفع انحراف تیغه بینی و باز نمودن راه تنفسی کند و پس از اطمینان از برقراری راه طبیعی تنفس، به اصلاح ظاهر بینی بپردازد.
در صورتی که ابتدا تیغه داخلی بینی اصلاح نشود، بیمار پس از عمل، با مشکلات تنفسی مواجه خواهد شد.
3- جراحی پلاستیک بینی، علاوه بر زیباکردن خود بینی، باید ارتباط خوشایندتری را بین بینی و دیگر اجزای صورت برقرار کند.
در این مورد هم بیماران، روش عمل کاملا را به تجربه، هنر و دانش پزشک جراح واگذار می کنند، چرا که جراحی بینی یک مسئله سلیقه ای نیست که هر کسی بنا بر سلیقه شخصی آن را انتخاب کند.
بهترین بینی برای هر فرد بینی ای است که بر اساس بافت بینی، تناسب اجزای صورت و حفظ تنفس طبیعی ایجاد شود.
تنها آن بینی ای برای صورت حداکثر زیبایی را به وجود می آورد که حداکثر تناسب را با چهره فرد داشته باشد، نه حداکثر کوچکی را، مثلا اگر یک بینی بیش از حد کوچک شود و نسبتش درست نباشد، این طور به نظر می رسد که قسمت پایینی صورت کشیده شده و یا لب بالا خیلی بلند شده است.
در برخی عمل های جراحی که فقط به کوچک شدن بینی توجه می کنند، نه تنها بر زیبایی فرد اضافه نمی شود، بلکه تناسب چهره فرد نیز کاملا از بین می رود. در حقیقت معنی زیبایی، در تناسب میان اجزای مختلف صورت است.
4- امروزه در روش های جدید جراحی بینی که به روش های تقویتی معروفند، اگر بخشی از بینی بافت اضافه ای داشته باشد، پزشک آن بافت اضافه را بر می دارد و در قسمتی از بینی که بافت کمی دارد، پیوند می زند. در روش های جدید، پزشک بافت بینی را فقط تغییر شکل می دهد، نه اینکه آنها را خارج کند و اسکلت بینی بازسازی و بافت های ضعیف تقویت می شوند. بنابراین در درازمدت، بینی کمتر دچار افتادگی می شود.
در روش های قدیمی، جراحی بینی بیشتر بر اساس برداشتن بافت اضافی بینی بود و بینی همیشه کوچک می شد. لذا بینی در سنین بالا حالتی چروکیده و افتاده پیدا می کرد، چون حمایت اسکلتی بینی کم می شد و اغلب بیماران نیز مشکلات تنفسی پیدا می کردند.
5- در بینی های گوشتی، استفاده از روش های تقویت اسکلت بینی برای افزایش حمایت بافت های نرم بینی ضرورت دارد. جراحی این نوع بینی ها با استفاده از روش های جدید، با نتایج مطلوب همراه است.
در روش های جدید به جای آن که بافت گوشتی بینی برداشته شود، سعی می شود اسکلت نوک بینی با افزودن بافت های پیوندی تقویت شود تا فرم نوک بینی، زیبا شود.
[عکس: 19110526771561848072177157431727319220122.jpg]
6- یکی از شایع ترین موارد مراجعه بیماران برای جراحی بینی، مربوط به قوز بینی است.در روش های نوین جراحی بینی، به جای کم کردن بافت های پشت بینی، با تقویت و افزایش حمایت پایه بینی در ناحیه نوک بینی، قوز (برآمدگی) بینی اصلاح می شود.
پس از بررسی صورت در بسیاری از دختران و پسران ایرانی معلوم ثابت شده است که علت واقعی قوز بینی در خیلی از افراد، بلندی پشت بینی نیست، بلکه ضعف جلوآمدگی نوک بینی به علاوه عمیق بودن ریشه بینی است که در ایرانی ها و کشورهای خاورمیانه بسیار شایع است.
در این حالت باید قسمت پایینی بینی جلو بیاید، یعنی پزشک باید اسکلت بینی را تقویت کند تا صورت به مراتب زیباتر شود.
در روش های قدیمی بدون تقویت نوک بینی، قوز بینی را بر می داشتند و در بسیاری از موارد، چهره فرد حتی زشت تر می شد، چون زاویه بین بینی و صورت خیلی کم می شد.
7- در روش های جدید جراحی سعی می شود که پشت بینی، طبیعی به نظر برسد. امروزه بیشتر متقاضیان جراحی پلاستیک بینی خواهان تغییرات طبیعی در بینی خود هستند.
اصطلاحاتی مانند بینی عروسکی یا بینی سرسره ای که سال ها در بین مردم برای توصیف بینی های عمل شده به کار می رفت، از بعضی الگوهای دهه 1960 اقتباس شده بودند و در جامعه امروزی، به عنوان یک بینی تصنعی و زشت تلقی می شوند.
از نظر زیبایی شناختی، قوس دارشدن بینی اصلا زیبا نیست. هیچ کتابی در جراحی پلاستیک پیدا نمی کنید که یک بینی قوس دار یا سرسره ای را به عنوان یک بینی زیبا کشیده باشد. پشت بینی باید صاف و یا دارای انحنای بسیار طبیعی باشد.
8- در روش های نوین جراحی بینی بر خلاف روش های قدیمی، به هیچ وجه اتصالات غضروف های بینی در نواحی مختلف قطع نمی شود و برای کاهش پهنای نوک بینی، با روش های مخصوصی تغییر حالت نوک بینی بدون برداشتن غضروف ها انجام می شود.
بنابراین نوک بینی حالت طبیعی داشته و پهنای طبیعی آن چنان نمود پیدا می کند که گویی هیچ جراحی ای روی نوک بینی انجام نشده است.
در صورتی که نوک بینی بیش از حد باریک شود، علاوه بر اینکه ظاهر زشت و مصنوعی به بینی می دهد، با فرورفتگی های شدیدی که در اطراف آن ایجاد می شود، راه تنفسی فرد تنگ می شود.
9- در روش های نوین جراحی، برای رفع افتادگی بینی (بالا بردن نوک بینی) از روش های تقویتی استفاده می شود تا علاوه بر دوام طولانی مدت، ظاهر طبیعی بینی حفظ شود. این کار با افزودن پیوندهای ستونی متعدد غضروفی در پایه بینی انجام می گیرد.
در حالی که در روش های قدیمی، بالا بردن نوک بینی مستلزم برداشتن بیش از حد بافت های بینی بود و در بسیاری از موارد، این پدیده باعث مشکلات تنفسی می شد، طوری که در این بیماران، پره های بینی، در هنگام دم بر روی هم می افتاد و مانع تنفس راحت فرد حین خواب می شد.
10- در روش های نوین جراحی بینی سوراخ های بینی به هیچ وجه دست زده نمی شوند، زیرا در اغلب موارد دستکاری سوراخ های بینی معلوم می کند که فرد جراحی بینی شده است.
نکته دوم، بروز مشکلات شدید تنفسی است که بدلیل کم شدن قطر سوراخ بینی اتفاق می افتد.
رمز شب ...!
دوست دارم هایت هست
این را که بگویی
خوابم می برد
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جراحی ترمیمی بینی و هزینه آن صنم بانو 5 271 ۰۳-۱۲-۹۹، ۰۶:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  جراحی لیفت بازو یا براکیوپلاستی و قیمت آن صنم بانو 3 223 ۱۹-۱۰-۹۹، ۰۳:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  بهترین شرایط برای عمل جراحی بینی sinaarya 1 263 ۱۴-۰۳-۹۸، ۱۲:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: زینب سلطان

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
hadis hpf (۲۰-۰۵-۹۴, ۰۳:۲۵ ب.ظ)، آشوب (۲۰-۰۵-۹۴, ۰۳:۴۸ ب.ظ)، فاطمه27 (۲۷-۰۵-۹۴, ۱۰:۳۱ ب.ظ)، hannaneh (۲۷-۰۵-۹۴, ۰۱:۱۵ ق.ظ)، 77SADAF (۰۷-۰۸-۹۴, ۰۲:۴۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان