ایران رمان

نسخه‌ی کامل: پاستا با سس(ایتالیا )
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
مواد لازم :
1 - ½1 پيمانه گوجه فرنگي پوره شده
2 - 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون
3 - 450 گرم پاستاي ريگاتوني (Rigatoni)
4 - ½ قاشق مرباخوري نمك
5 - ½ قاشق مرباخوري فلفل سياه
6 - 700 گرم سوسيس تند ايتاليايي (Italian Sausage)
7 - پنير پارمسان (Parmesan) رنده شده براي تزيين
8 - 1 فنجان خامه
9 - ¼ فنجان جعفري خرد شده
10 - 3 عدد سير – ريز شده
11 - 1 عدد پياز – خرد شده

تذكر : بجاي سوسيس ايتاليايي از سوسيس كوكتل معمولي استفاده كنيد. در صورت تمايل ½ قاشق مرباخوري فلفل هم به آن اضافه كنيد.

طرز تهيه :

مرحله اول :
1- در يك تابه بزرگ، روغن زيتون را با حرارت ملايم داغ كنيد.
2- سوسيس‌ها را به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا رنگ آن تغيير كند.
3- سوسيس‌ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج كنيد.

مرحله دوم :
1 - حرارت را كم كرده و پياز و سير را در تابه ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شوند.
2 - سوسيس، گوجه فرنگي و نمك را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا 10 دقيقه بپزد.
3 - فلفل سياه و جعفري و خامه را اضافه كنيد.

مرحله سوم :
1 - در ديگي بزرگ، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آب و نمك ريخته و به مدت 14 دقيقه بپزيد.
2 - پاستا را آبكشي كرده و در ظرف بريزيد و سس را بر روي آن ريخته و آن را با پنير پارمسان تزيين كرده و سرو كنيد.
ش