ایران رمان

نسخه‌ی کامل: میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.


با احتمال زیاد می توان گفت که همه ایرانی ها کوفته تبریزی را تجربه کرده اند. اما مردم کشورهای دیگر هم از این نعمت ی نصیب نمانده اند. نروژی ها همین کوفته ما را کمی متفاوت تر درست می کنند.

[عکس: 653958_859.jpg]

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده 350 گرم
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • آرد سوخاری 3 قاشق سوپخوری
  • پیاز رنده شده یک عدد
  • زردچوبه، فلفل، سیر و نمک مجموعا یک قاشق مرباخوری
  • زرشک 4/1 پیمانه
  • گردوی خرد شده 4/1 پیمانه
  • روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
  • پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
  • آب جوش 2 پیمانه

روش تهیه:

1. گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا گوشت کاملا چسبندگی لازم را به دست آورد.

2. سپس در آخر آردسوخاری را اضافه کنید و مجددا 3 دقیقه ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود. از مواد به اندازه یک فندق برداشته و کاملا گرد کنید.

3. زرشک، گردو و پیاز سرخ شده را با روغن 2 دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد؛ میت بال‌ها را درون آن انداخته و به مدت 40 دقیقه بپزید تا کوفته نروژی شما پخته و سس غلیظ شود. سپس درون ظرف موردنظر سرو کنید.

بهوش مياد خوشمزه باشه
دوس دالم