ایران رمان

نسخه‌ی کامل: سالاد نودل و کاهوی گرم
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: ABC.jpg]مدآنلاین: نودل با هر طعمی، همیشه طرفداران خاص خود را دارد به خصوص که یادآور غذاهای ایتالیایی است. از طرف دیگر کاهو و کلم که طبیعتی سرد دارند، در دستور تهیه هر سالادی قرار گیرند، طعمی گیاهی در آن ایجاد خواهند کرد. خب چه چیزی بهتر از یک سالاد کاهو و نودل گرم؟! با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد خوشمزه را برایتان ارائه دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو ونودل


[عکس: 1.jpg]
- کاهو فرنگی یک عدد متوسط
- هویج دو عدد بزرگ
- نودل با هر طعمی که دوست دارید، دو بسته متوسط
- زنجبیل خرد شده دو قاشق چایخوری
- سیر دو حبه
- آب یک عدد لیموی تازه
- سویا سس یک قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
- روغن کنجد نصف قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده یک چهارم پیمانه
- گشنیز خرد شده و تازه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه


[عکس: 2.jpg]
در ظرفی بزرگ، نودلها را داخل ظرفی بزرگ با آب داغ ریخته و بگذارید دو سه دقیقه بماند تا نرم شود. سپس نودلها را آبکش کرده و بگذارید خنک شوند.در کاسهای، زنجبیل، سیر خرد شده، آبلیمو، سویا سس و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کاهو و هویج را خرد کنید. بهتر است هویجها را به صورت باریک و دراز خرد کنید.


[عکس: 3.jpg]


[عکس: 4.jpg]
در ماهی تابه کمی روغن ریخته و بگذارید داغ شود سپس کاهو و هویج را سرخ کنید تا کمی نرم شوند. این مواد را به نودل خود اضافه کنید.
سالاد خود را با روغن کنجد و پودر گردو و گشنیز تزئین کنید. میتوانید در صورت نیاز از سس بالزامیک هم استفاده کنید