ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه دسر رولت بادامی با خامه و تمشک
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
رولت بادامی با خامه و تمشک مواد لازم:

تخم‌مرغ 5 عدد
شکر 5 قاشق سوپخوری
روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
آب جوش 5 قاشق سوپخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
خامه قنادی 250 گرم
بادام پودر شده 3 قاشق سوپخوری
اسانس تمشک 1 قطره
آرد سفید 90 گرم
پودر بادام 20 گرم
رنگ قرمز 1 قطره به دلخواه
تمشک 8/1 پیمانه[align=CENTER][عکس: ayx76y0m0ql5wl9y7sf.jpg]
روش تهیه:

1. سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده را با 2 قاشق سوپخوری شکر با همزن بزنید تا پرک و سبک شود؛ سپس زرده را نیز به همراه باقیمانده شکر و آب جوش با همزن بزنید تا سبک شود.
2. رنگ قرمز را به زرده اضافه کنید و مخلوط سفید و زرده را با هم ترکیب کنید. وانیل و اسانس تمشک را نیز اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
3. مخلوط آرد سفید و پودربادام را با هم ترکیب و به مخلوط زرده و سفیده اضافه کنید در آخر روغن مایع را نیز افزوده و مخلوط کنید کف سینی رولت 40×30 را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. مایه را درون سینی ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 220 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
4. سپس روی یک کاغذ روغنی دیگر برگردانید، رول کنید و بین حوله مرطوب قرار دهید. بعد از خنک شدن، کاغذ روغنی را جدا کنید و بین آن مخلوط خامه قنادی، بادام پودر شده و تمشک مخلوط شده بمالید، مجددا رول کنید و به مدت 12 ساعت در یخچال گذاشته، سپس برش بزنید.
5. طرز تهیه کرم میانی، خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و سپس بادام پودر شده و تمشک را نیز اضافه کنید و بین رولت بمالید.
مجله زندگی ایده آل