ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه کاپوچینو خامه ای
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
اسپرسو (به انگلیسی: Espresso) نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شده‌است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است و بر روی سطح آن خامه (کف با قوام خامه) افزوده می‌شود.مواد لازم:

اسپرسو آماده 1/4 فنجان
آب جوش 2 فنجان
خامه 1/2 فنجان
پودر دارچین برای تزیین[align=CENTER][عکس: tf2kqdi9esw5z2hnvvlb.jpg]
طرز تهیه:

در طعم نهایی اسپرسو نیز اتفاق نظر وجود ندارد و افراد هر کدام اسپرسو را در جایی از طیف طعم‌های آن می‌پسندند. قهوه را در آب جوش حل کنید (به روش اسپرسو ) و آن را در فنجان بریزید به نحوی که تا نصف آن پر شود. سپس به اندازه دلخواه شکر ریخته و روی آن نیز خامه و پودر دارچین بریزید.
سوران