ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه کورن داگ
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[highlight=#ffffff][highlight=#ffffff] [/highlight][/highlight]
[عکس: 926_corndog.jpg]
کورن داگ از خوشمزه ترین و محبوبترین فست فودهای دنیاس و طرفداران زیادی داره .. سوسیس هات داگ برروی سیخ چوبی قرار میگیره و سطح اون با خمیر ذرت آغشته و در روغن سرخ میشه و با سس های مختلف سرو میشه مواد لازم برای تهیه این غذای خوشمزه :آرد ذرت زرد یک پیمانه نمک یک چهارم قاشق چایخوریآرد سفید یک پیمانهبیکینگ پودر 4 قاشق چایخوریشیر یا آب یک پیمانهتخم مرغ 2 عددهات داگ به میزان لازمپنیر چدار یا گودا روغن برای سرخ کردنسس قرمز و خردل برای چاشنیسیخ چوبیطرز تهیه : در یه ظرف بزرگ آرد .. آرد ذرت .. بیکینگ پودر .. خردل و نمک رو با هم مخلوط کنید .. در یه ظرف دیگه شیر و تخم مرغ رو با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید و خوب به هم بزنید ..خمیر آماده شده رو در یه لیوان بلند بریزید و کنار بذارید ..ظرف گودی رو برای سرخ کردن انتخاب کنید .. روغن باید زیاد باشه تا کاملا سوسیس رو بتونه پوشش بده .. روغن رو داغ کنید ..هات داگ ها رو در سیخ چوبی فرو برده و داخل مخلوط آماده شده فرو کنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی بشه .. بعد از سرخ شدن اونها رو روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی اونها گرفته بشه و خیلی چرب نباشهپنیر رو هم میتونید به همین روش داخل سیخ چوبی فرو برده و سرخ کنید .
[عکس: 1.jpg]