ایران رمان

نسخه‌ی کامل: سرویس گوگل کالری مواد غذایی را از عکس تخمین میزند
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
محاسبه ی میزان کالری وارد شده به بدن از طریق محاسبهی مواد مورد استفاده در هر وعده ی غذایی، امری بسیار وقتگیر و سخت است و از اینرو است که بسیاری از افراد رغبتی برای محاسبه ی دقیق میزان انرژی دریافتی را ندارند، اما به نظر میرسد این فرآیند بسیار راحتتر خواهد شد، چراکه گوگل اپلیکیشنی را توسعه داده که قادر است تا میزان کالریها را از روی تصویر تشخیص دهد.

گوگل موفق به توسعه ی اپلیکیشنی شده که قادر است از طریق تصویر و شناسایی غذاها و مواد تشکیل دهنده، به محاسبه ی کالری آنها بپردازد. در مرحله ی اول هوش مصنوعی این اپلیکیشن تلاش میکند که تا سایز بشقاب و مواد غذایی موجود در تصویر را محاسبه کند که از جملهی آن میتوان به سایز شیشه ی نوشابه یا سایز سس مورد استفاده اشاره کرد. این سیستم که اخیرا در کنفرانس Rework Deep Learning معرفی شده، توانایی محاسبهی میزان غذای مصرف شده و کالری آن را دارد. البته باید به این موضوع اشاره کرد که این نرمافزار هنوز در روزهای ابتدایی خود قرار دارد و گوگل تایید کرده که قرار نیست محصولی تجاری مبتنی بر این فناوری روانه ی بازار شود.

در حال حاضر این سیستم با عنوان Im2Calories شناخته میشود و شنیدهها حکایت از این دارد که برای محاسبه ی کالری نیازی به ثبت تصاویر با رزولوشن بالا و شفاف نیست. کوین مورفی، یکی از اعضای تیم توسعهدهندهی این نرمافزار به این موضوع اشاره کرده که در حال حاضر این سیستم هوشمند تنها قادر است یک سوم از تصاویر را به درستی تجزیهی و تحلیل کند، اما میتواند با افزایش اطلاعات خود، تخمینهای درستتری در اختیار کاربران قرار دهد.

وی در این خصوص چنین اظهار نظر کرده است:

به نظر من این سیستمی است که به واقع مردم در پی آن هستند و بسیار کاربردی نیز خواهد بود. شاید حتی این سیستم میزان کالری هر غذا را تا ۲۰ درصد کمتر از میزان معمولی تخمین بزند، اما به نظر من این موضوع مشکل چندان مهمی نیست، چراکه اطلاعات در طول هفته، ماه و سال بصورت میانگین مورد بررسی قرار خواهند گرفت و با گردآوری اطلاعات از افراد مختلف، آمارهایی در سطح وسیعتر جمع آوری خواهند شد.

همچون بسیاری از سیستمهای هوش مصنوعی، Im2Calories نیز با فزونی دادهها عملکرد بسیار بهتری را به نمایش خواهد گذاشت. برای مثال درصورتی که این سیستم تصویر ۱۰۰۰ همبرگر را به جای ۱۰۰ همبرگر در خود داشته باشد، نتیجهی بسیار بهتری را در اختیار کاربران قرار خواهد داد. یقینا ثبت تصویر غذا و محاسبهی کالری آن بسیار راحتتر از وارد کردن میزان مواد مورد استفاده در غذا به تفکیک و دقت است.

پیش بینی میشود در صورت ارائه ی چنین اپلیکیشن یا سرویسی توسط گوگل، از آن استقبال شود.
واسه چاق ها ، هيچ اثري نداره..
اينا مَرد عمل بودن كه نميذاشتن چاق بشن ...dfgh