ایران رمان

نسخه‌ی کامل: ماهی [color=#ff0000]شکم[/color] پر .
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
ماهی فیویچ گیلان یا ماهی شکم پر .
مواد لازم:
ماهی سفید یک عدد درشت
پیاز سرخ کرده یک قاشق غذا خوری
رب انار یک قاشق غذاخوری
گردوی سائیده شده دو قاشق غذاخوری
کشمش و زرشک پلویی هر یک یک قاشق غذاخوری
سبزی خشک مخلوط خالواش، چوچاق، گشنیز و نعناع یک استکان یا دو استکان سبزی تازه خرد کرده
سیر له کرده نصف قاشق غذاخوری
روغن، زعفران و زردچوبه به مقدار لازم .
طرز تهیه:
زرشک و کشمش را با هم خرد کرده و با سیر سرخ می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می نماییم. زعفران را دم کرده و نصفش را در مواد می ریزیم و باقی را برای روی ماهی استفاده می کنیم.
ماهی را تمیز کرده و شکمش را خالی می کنیم. با مواد داخل شکم ماهی را پر کرده و با نخ و سوزن می دوزیم. ماهی را به روغن و زعفران آغشته کرده و در فر قرار می دهیم و حرارت فر را ملایم می گذاریم تا به آرامی بپزد. در حین پخت گاهی آن را از فر بیرون آورده و روغن و زعفران بمالید.
برای پخت این ماهی دو روش دیگر نیز وجود دارد. در تابه و در داخل برنج .
.
[عکس: IMG_20160101_180858.jpg]