ایران رمان

نسخه‌ی کامل: کوفته هرمی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 5 نفر
سیب زمینی: 6عدد
گوشت: (چرخ كرده) نیم كیلو
جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته
پیاز: 1عدد
زعفران: (اختیاری) به میزان لازم
لیمو ترش: 1عدد
آرد سوخاری: 50گرم
تخم مرغ : 3عدد
زردچوبه:به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
نمك: به میزان لازم
جوز هندی: (اختیاری) به میزان لازم
روغن: به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب و نمك پخته و بعد پوست بكنید و درون مخلوط كن به شكل پوره درآورید، سپس 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را نیز آبپز كنید و به شكل تكه‌های كوچك مربعی خرد كنید.پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه كنید. جعفری،‌ نمك،‌ فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه كنید.‌ پوره‌ها را خوب مخلوط كنید و با انگشت گود كنید و داخل آن‌ها را با مواد پر كنید، سپس یك تكه‌ از تخم‌مرغ‌ را داخل هر كدام قرار دهید و آن‌ها را ببندید.با دست به كوفته‌ها فرم بدهید و آن‌ها را به شكل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی مانده را در ظرفی جداگانه بشكنید و خوب مخلوط كنید و كوفته‌ها را داخل تخم‌مرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروط‌ها را در روغن داغ سرخ كنید.