ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز پخت کوفته سیب
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 2470]

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :
برای 8 نفر

سیب :2 عدد
خمیر پفکی: 2 رول
کره :(2 قالب بزرگ) 2 عدد
شکر: 1.5 فنجان
وانیل: 1 قاشق چای خوری
دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه:

سیب ها را پوست بکنید و آن را به هشت تکه برش دهید.
خمیر ها را به هشت تکه تقسیم کنید و داخل هر تکه خمیر یک تکه سیب قرار دهید و خمیر ها را لوله کنید و داخل قالب 22 در 33 سانتیمتری چرب شده با کره قرار دهید.
کره را ذوب کنید سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و روی سیب ها بریزید. روی خمیر دارچین را پراکنده کنید و به مدت 40 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و بعد از پخت با بستنی و یک قاشق از سس شیرین سرو نمایید.