ایران رمان

نسخه‌ی کامل: خورشت آلو مسمّا ..
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: IMG_20160109_175925.jpg]

طرز تهیه آلو مسمای گیلانی

خورشت آلو مسما ، غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.
مواد لازم براي تهيه آلو مسما:

مرغ …………………………براي هر نفر يه تكه
آلو قيسي ………………….براي هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سياه ……………………براي هر نفر 2 تا 3 عدد
پياز متوسط………………….2 عدد
شكر…………………………2 قاشق غذاخوري
زردچوبه……………………..مقدار ي
طرز تهيه:
مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
نكته:

• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست. یعنی اگر دوست ندارید شکر به آن اضافه نکنید .
• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.
زعفران وقيسي اين غذا را خوشمزه تر ميكند وبا اضافه كرده كره ميتوان لذيذ ترش كرد.
نوش جان .