ایران رمان

نسخه‌ی کامل: رنگین پلو
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: IMG_20160116_203720.jpg]

وقتي قرار است براي يك مهماني رسمي ميزي پر از غذاهاي متنوع و جدید بچينيد، اولين كار، انتخاب غذاهايي است كه هم خوشمزه بوده و هم از ظاهر زيبايي برخوردار باشند. رنگین پلو هر دوي اين ويژگي ها را دارد. اين پلوي رنگارنگ يك باغچه بهاري ميان ميز شماست.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

4 پيمانه برنج آبكش شده
500 گرم فيله مرغ
4 عدد فلفل دلمه اي رنگي (از هر رنگ يك عدد)
1 ق س زعفران آب كرده
1 پيمانه خلال بادام
1 پيمانه خلال پسته
150 گرم كره
1 پيمانه نخودسبز (آب پز كنيد)
1 پيمانه ذرت كنسروي
نمك ، فلفل و آبليمو به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. فيله هاي مرغ را در كاسه اي بريزيد و پس از آغشته كردن به نمك، فلفل، آبليمو و زعفران به مدت يكي، دو ساعت در يخچال بگذاريد تا طعم دار شوند.

2. فلفل هاي دلمه اي رنگي را به صورت نگيني خرد كرده، كمي با كره تفت دهيد. خلال‌هاي پسته و بادام را هم در كره تفت داده و آماده كنار بگذاريد.

نكته: اگر دوست داريد فلفل ها و خلال هاي پسته و بادام نرم تر شوند، مي توانيد آنها را حين دم كردن، لابه لاي برنج بريزيد. برنج را آبكش كنيد و بگذاريد به روش معمول دم بكشد. در اين فاصله مرغ ها را هم با كمي آب بگذاريد تا بپزند.

3. در مرحله سرو كردن مي توانيد مرغ ها را كنار ديس گذاشته و فلفل هاي دلمه اي، نخودسبز و ذرت را با خلال هاي پسته و بادام مخلوط کنید و لابه لاي برنج بكشيد يا به دلخواه روي برنج را با اين مواد تزیين كنيد.