ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه کیک آلبالو
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
مواد لازم:
آرد:1 و 1/3 پیمانه
شکر:1 پیمانه سرخالی
سفیده تخم مرغ :2 عدد
زرده تخم مرغ : اگه درشتن 2 عدد و اگه ریز هستن 3 عدد (من 3 تا زرده ریختم)
روغن:1/3 پیمانه
ماست:1/2 پیمانه
آلبالو : 1 پیمانه
وانیل: 1/8 ق چ
بیکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و 3 بار الک کنید.
فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید.
قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید.
آلبالو ها رو به 1 قاشق آرد آغشته کرده و کنار بذارید.
همه مواد باید همدمای محیط باشن پس حداقل از 1 ساعت قبل اونا رو از یخچال خارج کنید.
[عکس: files_2014_7_7_16_58_3.JPG]
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید
سفیده رو انقد بزنید تا سفید بشه و حجمش زیاد بشه و دیگه از ظرف برنگرده و بذاریدش تو یخچال
[عکس: files_2014_7_7_16_58_37.JPG]
زرده ها و شکر و وانیل رو با همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم و کشدار بشه
[عکس: files_2014_7_7_16_58_45.JPG]
ماست رو هم اضافه و مخلوط کنید
[عکس: files_2014_7_7_16_59_7.JPG]
روغن رو هم اضافه و مخلوط کنید.
[عکس: files_2014_7_7_16_59_22.JPG]
حالا سفیده رو اضافه و با لیستک به صورت دورانی مخلوط کنید
[عکس: files_2014_7_7_16_59_43.JPG]
در انتها مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم اضافه و با لیستک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه
[عکس: files_2014_7_7_16_59_57.JPG]
[عکس: files_2014_7_7_17_0_35.JPG]
یک مقدار از مایه کیک را در قالب بریزید
[عکس: files_2014_7_7_17_0_46.JPG]
حالا آلبالو ها رو به بقیه مایه کیک اضافه کنید و آرام مخلوط کنید و این مایه رو روی بقیه مایه کیک در قالب بریزید
[عکس: files_2014_7_7_17_0_49.JPG]
[عکس: files_2014_7_7_17_1_0.JPG]
قالب رو به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر قرار بدید
از دقیقه 45 با خلال دندون چک کنید که نسوزه هر موقع تمیز در اومد کیک حاضره
کیک رو از فر خارج کرده و 10 دقیقه بعد از قالب خارج کرده و روی توری گذاشته تا خنک بشه
[عکس: files_2014_7_7_17_1_16.JPG]
[عکس: files_2014_7_7_17_1_48.JPG]
این کیک هم گرمش و هم سردش خیلییییییییییییییی خوشمزه اس
ممنون از آموزش ات