ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه تارت تخم مرغ
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 2016617124739824410a.jpg]


دستور پخت تارت تخم مرغ در آشپزی ایرانی

مواد لازم:برای 6 نفر.
به گزارش آکاایران: 125 گرم آرد همه منظوره.
1/8 قاشق چای خوری نمک.
1/3 فنجان کره، ریز خرد شده.
3 تا4 قاشق غذاخوری آب سرد.

مواد میانی :
113 گرم پنیر چدار یا پیتزا خردشده.
1/2 فنجان خامه زده شده.
1/2 فنجان پیازچه قسمت سبزآن ریز خرد شده.
1/2 قاشق چای خوری نمک.
1/2 قاشق چای خوری فلفل
28 گرم برنج پخته شده
4 عدد تخم مرغ
1 فنجان مرغ پخته وخرد شده
فلفل قرمز نگینی خردشده متوسط 1عدد.

طرزتهیه:
1.فررا با حرارت 400 درجه فارنهایت ویا 205 درجه سانتیگراد روشن کنید.
2.آرد و نمک را در کاسه متوسط​​، بریزید وکره را توی آرد بریزید
وبا چنگال هم زده تا آرد بصورت خرده های شیرینی شود.
3.آب را اضافه کرده تا آرد مرطوب شود وکم کم مخلوط کنید.تاخمیری نرم وصاف شود.
4.خمیررا مانند توپ گرد کنید وبه شکل یک دایره 30 سانت پهن کرده وتوی قالب22 سانتی پهن کنید.
دور دیواره قالب را با دست فرم دهید ، خمیراضافه را با یکبارکشیدن وردنه روی لبه قالب بردارید.
با چنگال چند سوراخ کف خمیر بزنید.
5.سپس درفربه مدت 22 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که به آرامی خمیر طلایی شود قراردهید.
درجه حرارت فررا به 375 درجه فارنهایت کم کنید.
6.خامه وتخم مرغ را در کاسه متوسط​​، با هم زده تا مخلوط وصاف شود.
سپس نیمی از پنیر رنده شده،ساقه پیازچه ،مرغ خرد شده،برنج ونمک را با فلفل وفلفل خرد شده را توی ترکیب
تخم مرغ بریزید و با هم مخلوط کنید.
7.سپس باقی پنیر را روی خمیر توی قالب پاشیده ومخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید
وبه مدت 30 تا 35 دقیقه و یا تا زمانی که روی آن طلایی شود در فر قرار دهید.
یک خلال دندان یا نوک یک چاقو را در مرکز آن بزنید موقع خارج کردن اگر از ترکیب به آن نچسبیده بود
.آماده شده می توانید ازفرخارج و برش زده و برای صبحانه سرو کنید.