۰۷-۰۸-۹۱، ۰۳:۵۴ ب.ظ
مواد لازم بستنی وانیلی :
شیر = 1 کیلو
شکر = 2 فنجان سر خالی
وانیل = 4/1 قاشق چای خوری
گلاب = 2/1 فنجان سر خالی
آرد ذرت = 2 قاشق چایخوری پر
طرز تهيه بستنی وانیلی :
شیر را بجوشانید. شکر و آرد ذرت را در کاسه ای مخلوط کرده و خوب زیر و رو کنید . شیر داغ را کم کم اضافه و هم بزنید تا گلوله نشود و وانیل را هم ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و سریع هم بزنید. دقت کنید که مایه نجوشد فقط گرم و کمی غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته زمانی که سرد شد در فریزر قرار دهید و هر نیم ساعت یک بار بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا بستنی یخی نشود ( سه بار این کار را انجام دهید ) در موقع سرو در بستنی خوری با قاشق گرد مخصوص چند عدد بستنی گذاشته ، به همراه میوه دلخواه یا یک قاشق ژله سرو نمایید.
شیر = 1 کیلو
شکر = 2 فنجان سر خالی
وانیل = 4/1 قاشق چای خوری
گلاب = 2/1 فنجان سر خالی
آرد ذرت = 2 قاشق چایخوری پر
طرز تهيه بستنی وانیلی :
شیر را بجوشانید. شکر و آرد ذرت را در کاسه ای مخلوط کرده و خوب زیر و رو کنید . شیر داغ را کم کم اضافه و هم بزنید تا گلوله نشود و وانیل را هم ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و سریع هم بزنید. دقت کنید که مایه نجوشد فقط گرم و کمی غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته زمانی که سرد شد در فریزر قرار دهید و هر نیم ساعت یک بار بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا بستنی یخی نشود ( سه بار این کار را انجام دهید ) در موقع سرو در بستنی خوری با قاشق گرد مخصوص چند عدد بستنی گذاشته ، به همراه میوه دلخواه یا یک قاشق ژله سرو نمایید.