ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی ترشی فلفل دلمه ای
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
مواد لازم:

ادویه ترشی ۳ قاشق مرباخوری
برگ بو ۳ عدد
فلفل سیز تند ۱۰ عدد
سرکه به میزان لازم(حدودا ۲تا۲ونیم پیمانه)
سیر ۵ حبه
خیار ۲ عدد
گل کلم ۱ عدد (کوچک)
فلفل دلمه ای ۳ عدد (رنگی)
نمک به میزان لازم
.
[عکس: 6031]


طرز تهیه:
۱- ابتدا فلفل دلمه ای و گل کلم را با آب و نمک خوب بشویید و اجازه دهید درون آبکش خوب خشک شوند.
۲- پس از خشک شدن آنها را به اندازه های دلخواه خرد کرده و روی پارچه ای تمیز پهن کنید و اجازه دهید یک شب روی پارچه باقی بمانند تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود.
۳- پس از خشک شدن گل کلم و فلفل و خیارها را خرد کرده و رویشان ۲ قاشق چایخوری نمک بپاشید و ۱ ساعت صبر کنید، پس از این مدت زمان خیارها را زیر آب سرد آبکشی نمائید.
۴- تمام سبزیجات خرد شده را درون قابلمه ای قرار دهید، روی سبزیجات کمی آب جوشیده سرد شده بریزید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید بجوشند تا نرم شوند، سبزیجات را پس از اینکه ۵ دقیقه جوشاندید درون آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شده و سرد شوند.
.
[عکس: 6032]


.
۵- برای تهیه سرکه ترشی باید سرکه، ۲ قاشق چایخوری نمک، فلفل سبز تند و برگ بو را درون قابلمه ای بریزید و ۵ دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود.
۶- در انتها سبزیجات خرد شده را همراه با سیرها و ادویه ترشی را درون شیشه ای بریزید و سرکه جوشیده سرد شده را اضافه کنید سپس ترشی را در جایی خنک قرار دهید تا آماده مصرف شود.

نکات:
در صورت تمایل مقداری هویج هم به ترشی اضافه کنید.
می توانید گل کلم را از ترشی حذف کرده یا به جای آن از کلم قرمز استفاده کنید.
.
.
[عکس: 6033]