ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ناگت مرغ؛ معروف و مورد پسند بچه ها
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
این غذا یک گزینه سریع، خوشمزه و آسان است که می توانید در کمترین زمان ممکن آماده کرده و از طعم آن لذت ببرید. لازم است اشاره کنیم که اندازه های مواد به تعدادی که خودتان تمایل دارید غذا درست کنید، بستگی دارد. مواد لازم:
  • مرغ چرخ کرده
  • نمک و فلفل سیاه
  • پنیرهای مکعبی
  • پودر سوخاری ساده
  • آویشن
  • آرد
  • تخم مرغ
  • روغن سرخ کردنی
[عکس: 1111640_723.jpg]
طرز تهیه:
1- گوشت چرخ کرده مرغ را درون کاسه بزرگی بریزید، روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. 2- اندازه یک گردوی بزرگ از مواد را برداشته و در دست قلقلی کنید. سپس آن را مسطح کرده و یک عدد پنیر داخل آن قرار دهید. دوباره مرغ را قلقلی کنید. 3- پودر سوخاری را درون یک کاسه جداگانه ریخته درون آن آویشن یا اورگانو بریزید. 4- درون کاسه های جداگانه تخم مرغ های هم زده و آرد سفید را ریخته و کنار بگذارید. 5-درون قابلمه کوچک روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. 6- ناگت را ابتدا درون آرد سفید، تخم مرغ و در آخر پودر سوخاری بغلتانید و آنها را درون روغن سرخ کنید. 7- پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود. 8- این ناگت ها را می توانید با سس دلخواه خود سرو نمائید.