ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه اسنک گیاهی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.


[عکس: %D8%A7%D8%B3%D9%86%DA%A9-%DA%AF%DB%8C%D8...%DB%8C.jpg]

اسنک گیاهی یک غذای سبک و کامل برای گیاهخوران می باشد.


مواد لازم برای اسنک گیاهی


نان تست :یک عدد

گل کلم :نصف لیوان
قارچ :نصف لیوان
گوجه فرنگی :یک عدد
فلفل دلمه ای :نصف فلفل
پیاز سرخ شده :نصف قاشق
سس فرانسوی :یک قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای :2 برش
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری :به مقدار لازم
آب لیمو ترش :نصف لیمو
روغن و کره :به میزان لازم





[عکس: %D8%A7%D8%B3%D9%86%DA%A9-%DA%AF%DB%8C%D8...%DB%8C.jpg]


طرز تهیه اسنک گیاهی


گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز می کنیم به حدی که کاملا نرم نشود.

قارچها را اسلایس کرده و در روغن و کره ی داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت می دهیم.

فلفل دلمه ی اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم. گل کلم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و تفت مختصری می دهیم. شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.

صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن می کنیم تا داغ شود.

یک ورقه پنیر روی نان گذاشته و از مواد رویش می ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و دوباره نان را میگذاریم. سپس در دستگاه گریل می گذاریم و درب دستگاه را می بندیم تا آماده شود.
برای سرو، آن را به چهار قسمت مثلثی تقسیم و میل می کنیم.