ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه کباب شترمرغ
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: ostrich-barbecue1.jpg]


مواد لازم برای تهیه ی کباب شترمرغ برای 7 نفر :

گوشت شترمرغ600 گرم
پیاز خردكرده1 عدد
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون3 قاشق سوپخوری
ماست2 قاشق سوپخوری
نمک در صورت تمایل به میزان لازم
 


طرز تهیه کباب شترمرغ:
گوشت شترمرغ را به اندازه های 1×4 سانتیمتر خرد كنید و همراه با پیاز، فلفل، روغن زیتون و ماست، در ظرفی بریزید و به مدت تقریبی 6 ساعت در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و همراه با چلو زعفرانی و گوجه فرنگی كبابی، میل كنید.
یادآوری: می توانید از پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز نیز در مزه دار كردن كباب استفاده كرد. همچنین می‌توانید از برگ بو استفاده كنید و به صورت یک در میان با گوشت آن را به سیخ بكشید البته به این منظور باید از قبل برگ بوها را بخیسانید تا نرم شود اگر برگ بو در دسترس نبود از برگ نارنج یا پرتقال استفاده كنید.