ایران رمان

نسخه‌ی کامل: با میوه‌هایی که رسیده و شل می‌شوند چه کار کنیم؟
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با میوه‌هایی که رسیده و شل می‌شوند چه کار کنیم؟

اسموتی درست کنید: وقتی میوه‌هایی مثل توت‌فرنگی، بلوبری، موز، هلو، انبه و پرتقال خیلی رسیده می‌شوند و دیگر نمی‌توان به‌صورت طبیعی از آن‌ها لذت برد، می‌توانید آن‌ها را خرد کرده و به همراه مقداری شیر و عسل داخل مخلوط‌کن بریزید. بعد به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرو کنید.
در کیک و شیرینی از آن‌ها استفاده کنید:
می‌توانید از آووکادوهای خیلی رسیده که رنگشان قهوه‌ای می‌شود به جای روغن در کیک و شیرینی استفاده کنید.
هر آووکادو به اندازه متوسط معادل یک فنجان روغن هست. همین‌طور می‌توانید بقیه میوه‌های رسیده را فریز کنید و در شیرینی‌ها و کیک‌ها از آن‌ها استفاده کنید.
آن‌ها را به مربا تبدیل کنید: 
میوه‌های رسیده را با چنگال له کنید و یک قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چای‌خوری تخم شربتی (برای لعاب) به آن اضافه کنید و یک شب تا صبح در یخچال بگذارید و صبح همراه صبحانه از آن لذت ببرید.
آن‌ها را به آب روزانه اضافه کنید و دتاکس درست کنید: میوه‌ها وقتی رسیده می‌شوند، شیرین‌تر می‌شوند. می‌توانید آن‌ها را خرد کنید و به ظرف آبتان اضافه کنید و به دتاکس واتر تبدیل کنید. با این روش هم میوه‌ها مصرف شده‌اند، هم آب مصرفی خوشمزه‌تر و پر خاصیت‌تر شده است.
بستنی چوبی میوه‌ای درست کنید:
میوه‌ها را با چنگال یا مخلوط‌کن میکس کنید و با مقداری شیر نارگیل یا هر نوع شیر دیگری مخلوط کنید و در ظرف‌های مخصوص بستنی چوبی بریزید. بعد از فریز کردن بستنی چوبی میوه‌ای خوشمزه دارید.